Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pindzia mala

Nie wiem co robic.....

Polecane posty

Gość pindzia mala

Od kilku miesiecy zyjemy z facetem na odleglosc. On musial wyjechac. Nasza rozlaka trwa drugi miesiac i potrwa jeszcze przez kolejne 2. Jest tak, ze nie mielismy przez ten czas 2 m-cy mozliwosci spotkania sie (ale niedlugo ma sie to zmienic;) ). Nigdy wczesniej na tak dlugo sie nie rozstawalismy. Zle znosimy ta rozlake, ale mamy swiadomosc tego, ze trzeba sie przemeczyc i przezyc to jakos. Problem jest taki, ze o ile do tej pory dzielnie ta nasza separacje znosilam, o tyle teraz zaczyna mnie ona dobijac! Tesknota, wysysa ze mnie cala energie do zycia:O. Wiem, ze On tez teskni, ale mam wrazenie, ze MNIE to chyba juz zaczyna przerastac:( (ta cala sytuacja). Wczoraj mu o tym powiedzialam (o tym co czuje, jak czuje itd.), a on sobie nic specjalnego z tego nie zrobil, ba! nwet to subtelnie obsmial:O. Nie oczekiwalam od niego placzu i lemntu, ze on tez teskni, ale wystarczyloby glupie "damy rade" czy cokolwiek innego, tylko nie obsmianie!:O Poczulam sie beznadziejnie:( Tak jakby tylko mi bylo ciezko, smutno i w ogole zle:(. Nie wiem juz, co z tym wszystkim robic..? Jak sie zachowac? Echhhh...:(

Gość to cie zabije

Gość pindzia mala
...tesknota?

Gość żabkamała
Mój mąż pracował za granicą 1,5 roku i jakoś to przetrwaliśmy.trudno było podwójnie,bo nasz synek miał 2,5 roczku i ciągle pytał o tatusia.dasz sobie radę

Gość pindzia mala
bardzo chce dac rade..! szkoda tylko, ze wlasne teraz, kiedy tak strasznie odzywa sie ta tesknota, On mi nie pomaga:(...

Gość pindzia mala
moze ktos cos poradzi?😭

Gość _nick
to proste, musicie wybrać to co będzie dobre dla Was, może powinnas pojechac do niego albo on wrócić do Ciebie, a może wystarczy jeśli bedziecie się częściej widywać ... a jesli nie to może powinniście darować sobie

Gość mnie tesknota juz przerosla
ja mieszkam w niemczech, moj w polsce i tak jeszcze dwa lata :(:(:(:(

Gość _nick_
znakdź sobie jakąś rozrywkę:) albo jakies poważne zajęcie

Gość pindzia mala
Zjęć mi nie brakuje..hihi.. To jest tak, że wstajesz rano i czujesz się źle.. Smutno Ci i w ogole tak nijak... bo czujesz ten okropny brak drugiej osoby. Może zawalenie się masą pracy pomaga, kiedy się ludzie rozstają, ale nie specjalne, kiedy muszą czekać i się niecierpliwią...

Gość _nick_
a może potrzebujesz kochanka

Gość do mnie tesknota...
ja tak samo:-(, ale bedzie tak jeszcze rok do autorki watku - ile jestescie juz razem?

Gość _nick_
a może potrzebujesz kochanka:)

nie martw sie, ja tak zylam prawie trzy lata. dalismy rade i powiem, ze bylmo warto. kiedy tylko sie klocimy to zaraz sobie przypominamy jak ciezko musielimy walczyc o ten zwiazek, ile to wyrzeczen itd. oczywiscie, ze bylo ciezko ale nie miej pretensji do faceta. oni nie lubia przyznawac sie do takich slabosci chocby ich w srodku skrecalo. za kazdym razem jak sie zegnalam z facetem to wyelwalam morze lez a on nic, mowil, ze woli zebym sie usmiechala bo lepiej zeby bylo milo niz smutno a te dwa lata dopoki nie skoncze studiow to przeciez szybko minie. wkurzalam sie wtedy i mowialam, ze jego moje uczucia w zwiazku z rozstanami nie obchodza. guzik prawda. dopiero po wielu miesiacach przyznal sie, ze tez plakal ale dopiero jak znikalam mu z oczu na lotnisku. faceci sa smieszni.

Mozesz sie poddac i pozwolic by tesknota tak toba zawladnela bys poparla w zupelny marazm a mozesz sie podniesc i miedzyczasie zrobic cos kontruktywnego dla siebie i spolecznosci. Pare miesiecy na odleglesc to nie koniec swiata. Ja przezylam caly rok i jakos przetrwalam. Nie jestes pierwsza i ostatnia. I przede wszystkim okazywanie facetowi jak to ty bez niego nie mozesz zyc nie jest dobra oznaka. Faceci z reguly nie lubia kobiet pajakow ktore otoczylyby ich swoimi raczkami i nie puscily i ktore swoje zycie uzalezniaja tylko od niego. Takze sie opanuj. Pokazuj mu ze go kochasz, ze tesknisz i ze ci zalezy ale pokaz tez ze stac cie na cos wiecej niz tylko mazanie sie bo go nie ma przy tobie. I pisze ci to ta ktora wie co to odleglosc bo spedzila na odleglosc caly rok.

Gość pindzia mala
dziękuję Wam za kilka słów prawdy;)... p.s. michela york - nie mam tendencji do wiszenia na facecie nonstop, bo sama tego nie lubię:). Po prostu teraz mi coś lekko odbija, ale postaram się ogarnać siebie i ten temat tak, żeby było dobrze:). _nick_ - nie chę kochanka! skąd ten pomysł?:P

Gość frezya
a koleżanki? napewno masz ,moze wypad do klubu by cie rozerwał? to nie pogrzeb idż sie wyszaleć!