Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolaspop

Ciążą a ślub

Polecane posty

Gość kolaspop

witam moje Panie:) Mam termin slubu na wrzesien, ae podejrzewam ze zaszłam w ciąże. Kochalismy się bez zabezpieczenia, bo nie boimy się ciąży:) Jedyny problem jest taki że na wrzesniwowy slub mamy juz wszystko zaklepane, a jesli ciąża się potwierdzi to trzeba bedzie przyspieszyc ceremonie:). Czy któraś z Was tak miala? I czy udalo sie przesunać wszystko na wczesniejsza date?

ja brałam slub w 7 miesiacu :) przetańczyłam całą noc :D super wesele ja sie czułąm znakomice

Gość kolaspop
ja bym musiala brac w kwietniu maju bo nie chcialabym zey brzuszek byl widoczny

ja mialm to w nosie nosiłam najwiekszy skarb a brzuszek to miałam taki sobie po slubie mi wywalił :D

Gość kolaspop
synuś piękny:) myszko!!!ale co sie dziwic jak mama z tatą też:)pozdrawaim

Ja byłam u kuzynki na ślubie pod koniec 8 mieisąca.Czułam się koszmarnie. Przyjaciólka była w 6-7 mieisącu jak ślubowała i ledwo była żywa. W tym przypadku najlepiej brać ślub w mniej zawansowanej ciąży(chodź też nie masz pewności że beziesz dobrze znośiła ciąże)lub jak dziecko się urodzi.Moja kuzynka miała mieć w maju ślub i wesele ale zaszła i właśnie rodzi w maju a ślub mają w sierpniu.Musisz zastanowić się co będzie elpsze dla Ciebie.Brać ślub w zaawansowanej ciązy jeśłi nie uda się przłęorzyć na wczesniejszy termin czy jak już dziecko będzie na świecie.Tak czy siak uważam że i tak się namęczysz :)

Gość kolaspop
no wlasnie nie wyobrazam szalec cala noc w 8 miesiacu, poza tym nigdy nie mozna byc pewnym cz sie za szybko nie urodzi

Gość ___grubasek___
ja bede brala w poczatku 4 m-ca, w marcu. mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. tylko boje sie troche ze przytyje, bo juz lekko "napuchlam" , szczegolnie piersi mi rosna jak na drozdzach.

Gość kolaspop
grubasek... a tez musialas przekladac termin slubu?

Gość kolaspop
;)