Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaB-84

LG SHINE

Polecane posty

Gość asiaB-84

LG SHINE! Kto ma? Piszcie wady i zalety tego telefonu, chce sobie w weekend taki sprawić.

Gość klatkha
No nie wiem, LG? :/ Juz bym predzej dobra nokie wziela. Tez szukam koma, ale wezme chyba cos z wielkiej wyprz plusa, poki trwa. Nie ma jak 1 zl za nowiutka motorollke :D

Gość LG mam
ja mam ten telefon i jestem bardzo zadowolona, duży wyświetlacz, łatwe menu, zdjęcia jakościwoo na parwdę fajne, prezencja OK, jedyna wada, to bateria nie trzyma jakoś baaardzo długo, ale ma tyle bajerów, ze w każdym telefonie byłoby podobnie.. polecam - a jestem wybredna, więc wiem, co mówie ;)

Gość asiaB-84
A ile trzyma bateria w tym telefonie? I jeśli można wiedzieć gdzie go kupiłaś i ile zapłaciłaś?

Gość Wartita
mnie około 5 dni zależy od tego jak się użytkuje czasem trochei dłużej czasem trochę krócej ale generalnie nie narzekam, teraz są świetne promocje na ten telefon, naprawdę opłaca sie kupić bo jest bardzo fajny w obsłudze.

miałam go wziąć, ale się niezdecydowałam, bo mój poprzedni LG mial wprost tragiczną baterię.

Mój mąż ma LG shine a ja mam LG chocolate i uwielbiam ten mój telefonik. Najlepszy jaki miałam i już nie chcę Nokii:). Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni z tych telefonów. Jak dla mnie nie mają te telefony wad.

Gość luśka55
Tez mam Shie i jestem zadowolona, na baterie tez nie moge narzekac bo w porownaniu z moim poprzednim telefonem to trzyma bardzo dlugo. Do tego jes bardzo ladny.

Gość krolll
ja mojego LG kupilam na agito.pl jestem zadowolona z tego telefonu, choc wczesniej tez nie uznawalam telefonow poza nokia. ale ten jakos tak wpadl mi w oko. poza tym jest prosty w obsludze i bateria dlugo trzyma

Gość madzia2544
Witam! ZAstanawiam się nad kupnem LG SHINE. Czy jest tam menu po polsku??????? Prosze o odpowiedz!!! ;*

Gość asiaBK-84
Hejka! Wkońcu się zdecydowałam-wczoraj kupiłam Shine`a i musze powiedzieć, ze jestem pod jego urokiem. Bardzo łatwa obsługa, mnóstwo bajerów, no i ten wygląd :) Jest polskie menu.

Gość klaudyś
Shine jest swietny! Ma menu po polsku.

Gość mialam nie polecam
pozatym firma slabiutka, lepiej juz samsun u 700 jest zajebisty

Gość julkaa11
kupilam go dwa tygodnie temu, mi sie podoba i nie zaluje, co do baterii to narazie jest ok, nie widze jego wad no i oczywiscie mam nadzieje ze nigdy ich nie zobacze :)

Gość Dzunos
Kieeeeeepski telefon

ja mam shine od paru miesiecy,jestem zadowolona:) poza tym ze ekranik (lusterko) troszke sie porysowalo:(

Gość milen11ka
a ja kupie ten telefonik jutro :), ogladalm go juz mnostwo razy i uwazam ze jest fantastyczny, oczywiscie wierze ze nic zlego nie bedzie sie z nim dzialo i szybko nie bede musiala go zmieniac.

Gość mizurka
tylko pozazdroscic, tez bym chciala taka Prade dostac!! No moglby byc chociaz Shine.

Gość yagika
Shine jest piekny, ma bardzo dobry aparat i czytelny wyswietlacz no i metalowa obudowa jest wytrzymala.

Gość Barbara4
No ja zamierzam kupic go w Orange bo akurat konczy mi sie umowa, jest zdecydowanie najlepszy z tych modeli ktore mi proponuja.

Gość ewelinxxx
dziewczyny, nie podzielam waszych zachwytów co do lg shine, poza jednym..wygląd!!!!!! jest śliczny bez dwóch zdań, ale uwaga..cała reszta do bani! miałam ten tel 2 tygodnie, to wystarczy aby wstępnie powiedzieć co nieco na jego temat..osobiście, nie polecam tego telefonu dla osób które dużo rozmawiają przez telefon, nie oszukujcie się, ten model lg ma "kijową" baterię! poza tym dla kogoś, kto ceni sobie dźwięk i głosność w komórce- tu będzie zawiedziony! mnie to właśnie odrzuciło..wróciłam do starej niezawodnej nokii :-) choć nie taka ładna, ale parametrami..nie do porównania. Jeśli natomiast nie przeszkadza wam słaby dźwięk, niezbyt wyszukane dzwonki..i raczej piszecie smsy niż rozmawiacie..czyli chodzi tylko o ładnie prezentujące się "cacko" ten telefon...jest dla was WYMARZONY. Mogłabym zatrzymać go ew. jako drugi aparat, ale kieszeń nie pozwala mi na utrzymywanie dwóch numerów( jak to niektórzy robią) więc doszłam do wniosku, że oddaje do komisu...ale brak mi tego połysku ;-) może jak wyjdzie coś metalowego ale lepiej dopracowanego i z lepszą baterią(?) to rozważę zamianę, ale temu modelowi podziękowałam!

Gość dziunia_1989
Ja mam LG dużo pisać nie będę, ale jest super. kupując go liczyłam się z tym, że się porysuje i z wieloma innymi ( dla niektorych tragicznymi ) wadami. ja na razie zadnej nie znalazłam ktora bylaby dla mnie nie do zniesienia, ale to kwestia uzytkowania, ale kurcze to jest tylko telefon, telefony sie czesto zmienia.

Gość emanuela25
Wybieram sie jutro do sklepu po to cudenko. Juz od dawna marze o nim ale teraz akurat konczy mi sie umowa no i mam okazje miec go za grosze. Oczywiscienie przepuszcze takiej okazji i juz jutro bedzie moj!! :)

Gość jukka23
Ten telefon nie ma wad! Jest bardzo fajny, ma trwala metalowa obudow i niezly aparat. No i oczywiscie ma lusterczko.

Gość CoRoLkA
no wiec tak: zalety: fakt, jest śliczny , ma proste menu, mozliwosc powiekszenia pamieci i takie tam , ale... wady: jest cichy, bateria trzyma rzeczywiście 4/5 dni jak sie nie dzwoni i nie pisze a nie daj boze wlaczyc mp3 albo aparat to juz polowy baterii nie ma, szybko sie rysuje, brak zmiany dzwieku na SMS MMS BUDZIK etc, zoom w aparacie dziala tylko przy najmniejszej rozdzielczosci zdjecia a poza tym zdjecia i tak nie sa dobre :/ mam od 2 tyg ten tel i mysle ze zaplacilam za wyglad a nie za mozliwosci tego telefonu bo ich nie ma :] lusterko za 600zł xD hehe

Gość kkkkkkkkkkkkkkkk
**___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______