Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

I po co dookoła ten seks..to nic nadzwyczajnego...

Polecane posty

ja nie uważam seksu za nic fajnego ani nadzwyczajnego. Mam niecałe 22 lata, w tamtym roku pierwszy raz \"to\" robiłem, potem zdarzyło się jeszcze z 15 razy razy i jakoś nie mam ochoty więcej tego robić. Dodam,że robiłem to z z dziewczyna ktora kochalem...dziewicą..ja tez byl;em jej 1szym..po 7 miesiacach rozstalismy sie...Są ciekawsze rzeczy w życiu. Zamiast uganiać się za panienkami wolę sobie strzelić browara, posłuchać muzyki albo pojeździć samochodem. Pewnie jesczze kiedys sproboje w wakacje..z jakas doswiadczona dz**ka bo na seks z milosci to juz nawet nie mam co liczyć

Gość theblackcat
jak dla mnie masz po prostu depresje. Sadze ze Ci sie odmieni jak poznasz kolejną fajną laske i samo przyjdzie.

Gość spokojnie....1234567789
dorosniesz, to zrozumiesz, co to seks. i docenisz.

seks z ukochana osoba to cos wspanialego i nie wmowisz nikomu ze nie, bo tak juz jest, widac Ty nie spotkales takiej osoby ,

spotkałem !!!! ale wtedy kiedy najbarzdiej sie zaangazowalem emocjonalnie, uczuciowo i wogole i zaufalem na maxa..zostawila mnie dla najlepszego kumpla !!! i teraz on ma o niej statusy!

Gość theblackcat
Jak Cie zostawiła to znaczy ze nie spotkałes.

Gość zosiasamosia.098
Bedzie inna. Spokojnie. Poczekaj...

Gość theblackcat
Uwierz ze nie z kazda jest. Kwestia trafienia, widac Ty akurat nie trafiłes na demona sexu.

Gość życzliwyyyy
lol wyjebałes jakas niedoswiadczona kłode i piszesz bzdury, myslałem ze zaliczyłes stadko i cie to nie kreci (wtedy mugłbys byc gejem) a ty widziałes tylko jedna dzióre, zrobiła ci loda albo deepthroat, anal ??

Gość theblackcat
Uwierz mi ze takie zrazenie nie trwa długo. Instynkt wezmie gore i jeszcze sie pobawisz;)

PROBLEM LEZY W W TYM ZE TO ZE MNA NA POCZATKU PROBLKEMY BYLY tez bo ze stresu zeby bylo ok mi nie stawal, zaczalem sie faszerowac penigra.. potem ok juz bylo bez stresu... z nastepnma bedzie pewnie to samo.. nie wiem czy kupowac juz wiagre czy dac se spokoj i faktycznie..na facetow sie przezucic ? ale na widok faceta to mi napewno nie stanie haha :D

Gość theblackcat
Lepiej sprobuj bez viagry, np po pijaku- moze to nie jest sposob długodystansowy, ale przynajmniej rozluznia.

Gość theblackcat
aha no i nie wychodz z załozenia ze nastepnym razem bedzie tak samo- podejscie ma duze znaczenie.

Gość theblackcat
Hm, no to moze jakies dobre jedzonki z afrodyzjakiem i np masaz- tez dobra metoda na relaks.

Młode dziewczyny sa jeszcze nie rozbudzone seksualnie i jednak trzeba je dłużej "zachecać". A facet to by chciał doświadczoną dziewicę... Zreszta doświadczone też nie przepadają za sprinterami :)

Gość theblackcat
mnie nikt nie musiał zachecac:) sama osmielałam :) takze zdarza sie:P