Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość więc jak

A co ze skarpetkami podczas?

Polecane posty

Gość więc jak

Tak, wiem trochę śmieszna sprawa. Bo jeżeli zapowiada się romantyczny wieczór itd. to skarpetki idą w kąt, ale czy ściągacie je podczas tzw. nagłego uniesienia? Pytam bo ostatnio "zapomniałam" o tej części garderoby i Sciągnęłam ją dopiero "podczas" :P

Gość theblackcat
Nie no sex w skarpetkach... czasem sie zdarza, ale to wyglada komicznie... Najlepiej sciagnac razem ze spodniami albo jeszcze przed. Mnie czasem po prostu bawi ten widok- nagi facet w skarpetkach(jeszcze np wełnianych kolorowych) no i wtedy romantyczny nastroj troche ucieka ;)

Gość więc jak
hehe dokładnie :]

Gość Nie-zaspokojony
Fakt, facet w skarpetkach, nagi, to śmieszny widok. Ale dziewczyna w białych podkolanówkach to już poezja :)

Gość sprawdz moze
Ta, podkolanówki. Szczegolnie jak są brazowe, nieuciskowe, a nogi niezbyt szczupłe:P

Gość Nie-zaspokojony
Wyraźnie napisałem "białe". A, że moja partnerka jest szczupła to mi się podoba :). brązowe na grubych nogach to faktycznie bleeeee....:/

Gość theblackcat
No brazowe daja wrazenie, ze to nie młoda dziewczyna, tylko babcia. Ja szczupłych nog nie mam, ale podkolanówek nie nosze;)

Gość ale to ja powinnam
ściągnąć facetowi skarpetki czy on sam powinnien to zrobić?

ja jak ściągam facetowi spodnie to tak zawsze jakoś wychodzi, że skarpetki też zaraz idą ;) a najlepiej to iść do łóżka prosto z wanny, wtedy nie ma tego problemu :P

Gość kobietka wie duzo
A ja zawsze sie kocham w skarpetkach bo jak mi cieplutko w stopy to szybciej dochodze. Zakladam jednak takie krociutkie jakby skarpetki-stopki. Myslicie ze to zle? Moj facet nigdy nie narzekal...

Gość jak sie bardzo chce
to o skarpetkach sie nawet nie myśli, a i spodni można nie zdjąć do końca xD

Gość elstudentos
jak facetowi jakaś cześć garderoby u kobiety przeszkadza to jej sie pozbywa ; p

Gość alllis
to nie jest sexi :P

Gość Johnny83
Do kobietka wie duzo: A mnie to by bardzo przeszkadzało, ponieważ jestem fetyszystom stópek. Uielbiam piękne i zadbane kobiece stopy i bardzo mnie one podniecają. Dlatego nie ma mowy by moja Ukochana nie miała podczas seksu gołych stópek bo kocham je jej pieścić, lizać, całować itp. podczas gdy wstępnej ale i czasem podczas samego seksu.

Gość pan Jan
Ja odstawiam na bok na te 5 minut a potem znow w nie wskakuje

Gość mmnj
zawsze w skarpetkch..ZAWSZE.

Gość buuuum
mój mi ściąga odkąd powiedziałam mu, że wieśniaki to robią w skarpetkach,. Ale sama bym zapomniała zdjąć:P

Gość enron
skarpetki się przydają, jak ktoś uprawia przerywany, to zawsze mozę nałożyć na wacka i skończyć w skarpecie

Gość Chętny na noc
No ja nie mogę... do skarpetki :D... a nie lepiej na brzuszek panny ? Albo na piersi, w usta, na twarz... ale do skarpety :D ?

Gość aaagiiii1243
hehe do skarpety;-) dziewczyna sie napatrzy na wacka w brazowej skarpecie w szkocka kratke i potem jak go wziąć do buzi??? hehe fujjjjj

Gość lubiacy
Dla mnie jak kobieta ma na sobie ladne skarpetki najlepiej biale to jest super. lubie kobiece stopki w bialych skarpetkacvh ale bez tez jest super wiec bez znaczenia czy w czy bez . a facet raczej powinien zawsze bez bo w wyglada to komicznie ale to moje zdanie kazdy ma inny gust.

skarpetki się zdejmuje i koniec, wieśniackie jest kochac sie w skarpetach, nawet w pośpiechu

Gość jeeeebas
mnoja niunai ma sliczne male skarpeteczki i nago wyglada cudnie, jak nastolatka w szkole niewinna :)