Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sieradz

Sieradz, Zdunska Wola, woj.łódzkie-co polecacie?

Polecane posty

Gość MonikaBercia
jak ktoś wcześniej wspomniał Skandal jest świetnym zespołem. Grali u mnie na weselu, potem byłam na sylwestra w sali w Wojsławicach, gdzie grali. Na prawdę super. Wesele miałam w 2006 roku, ale musiałam ich zarezerwować w 2004, bo wcześniej mieli zajęte terminy. Ktoś mi ich polecił i byłam na prawdę bardzo zadowolona. Ale byłam też na weselu u koleżanki i ona wybrała zespół Faktor. Również świetny i goście długo bawili się. To co najbardziej mi się spodobało to fakt, że chociaż umówieni byli na grę do 3.30, to nie było problemu, by zostali do 5.00 Ich strona http://www.zespolnawesele-lodzkie.pl

Gość gość
jeżeli chcecie pyszny domowy tort to DOLCE VITA ze zduńskiej

Gość gość
Hej , Ja polecam zdecydowanie zespół muzyczny Zespół Muzyczny Haliśka Band. Dzięki nim goście na weselu mojej przyjaciółki na weselu świetnie się bawili. W bardzo kulturalny sposób również prowadzą całą imprezę oraz ich brzmienie jest naprawdę świetne! Zostawiam info jakby ktoś chciał się zapoznać! www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/Zespol-Muzyczny-Haliska-Band.html Pozdr!

Gość Jarry
Ja byłem na weselu gdzie grał dwuosobowy zespół -Syntetik bodajże ze Zduńskiej woli. Dwóch gości robiło taką zabawę, że nie jeden zespół czteroosobowy im nie dorównuje. Super chłopaki.

Gość tomir
Reklamujcie się dalej!...Barany!...

Gość tomir
Dobre kapele się nie reklamują...

Gość gość
A jeśli chodzi o dekoracje sal, kościołów samochodów na wesele to gorąco polecam firmę Anpart. Ciekawe przykłady tychże dekoracji można zobaczyć na ich stronce http://anpart.net/. Ceny niewygórowane, ale każde zlecenie traktowane jest indywidualnie, wedle potrzeb klientów.

Gość gość
W Sieradzu sale kiedyś stroiła mi firma ANPART http://anpart.net/ mają świetne pomysł i normalne ceny, nie zapłaciłam wcale dużo, a miałam zamówioną dekorację sali, aa, kościoła i chciałam jeszcze mieć coś w domu przed wyjściem, wyszło super

Gość gość
a o panu pawlickim - kamerzyście ze zduńskiej ktoś coś słyszał? Znajoma go polecała, ale w internecie o nim ani słowa...

Gość Daga8989
Bardzo polecam duet DJ BARTI DJ BEIS, grali u mnie na weselu i są rewelacyjni. Dobra muzyka, oczepiny zabawne .. wszystko do ustalenia bez najmniejszych problemów. Co również jest ważne - dobrze wyglądają. Mają profil na fb