Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uniaeurop.

jak dlugo dochodzicie podczas oralu, panowie?

Polecane posty

Gość uniaeurop.

bo moj facet cos chyba za szybko (?)

Gość upupupupupu

Gość p25
szybko :-(

Gość uniaeurop.
tzn? 5 min, 10 min?

Gość uniaeurop.
ale chce wiedziec ile to czasu zajmuje innym facetom

Gość uniaeurop.
pare minut... z jednym bylam, to nie mogl dojsc, az mnie szczeka bolala, wiec konczyl sobie sam. ten - robie to pare minut i konczy. gdzie "norma"?

Gość uniaeurop.
bez podszywaczy,prosze:)

Gość Johnny83
To zależy jak to robi moja Ukochana i od tego jak długo nie miałem orgazmu. Jeśli robi to bardzo intensywnie i szybko i bez żadnych pauz a nie miałem orgazmu około tygodnia to nawet mogę dojśc w pół minuty. Ale jeśli miałem orgazm nie więcej niż 2 dni temu i robi to na początku wolniej a dopiero z czasem przyspiesza i pieści mine ustami coraz intensywniej i robi co minutę-dwie krótkie pauzy to zanim wytrysnę możę to nawet trwać 20 minut i więcej. Właściwie ile tylko ona chce. Chciałem dodać, że nie jestem krótkodystansowcem. Potrafimy się kochać waginalnie nawet półtorej godziny i dopiero po 90 minutach mam pierwszy orgazm ale gdy moja Ukochana pieści mnie ustami to jest to dla mnie tak przeogromna rozkosz i podniecienie (zwłaszcza gdy ja ją teżpieszczę gdy robimy to w pozycji 69) że aż tak długo jak gdy to tylko mi ona sama roni lub gdy siękochama nie mogęwytrzymać. Pozdrawiam

Gość agniesia22
a czy to normalne że facet trzyma dziewczynę za głowę i steruje jej ruchami albo rusza biodrami?? nie sprawia mu przyjemności jak dziewczyna robi to jak chce?? mój jeszcze dodatkowo nie chce zebym przytrzymywałą na dole ręką a przecież może mi zrobić krzywdę jak za głęboko mi w gardło wsadzi. szczerze powiedziawszy to mi się to bardzo nie podoba bo czuję że mnie to poniża. a facet mówi ze mnie kocha i szanuje więc nie rozumiem czemu tak robi :(((

musisz być bardzo delikatna, to nie będzie tobą sterował :) spraw żeby poczuł że go pieścisz, a nie trzepiesz żeby coś wytrysło ! to ważne! bo gdy facet czuje Twoje zniecierpliwienie to mu się odechciewa _ jeżeli koleś traktuje Twoje usta jak arbuza to go przystopuj - użyj szalika i zwiąż mu ręce z tyłu ;) poproś, żeby usiadł na skraju łóżka, a sama połóż na podlodze poduszkę, uklęknij przed nim i zrób to kontrolując głębokość ;) ze zwiazanymi rękami i kobietą klęczącą przed nim długo popamięta swój orgazm ;)

Gość uniaeurop.
miron dzieki za rady, ale nie o to mi chodzilo frajerze

Gość agniesia22
z tą delikatnością to może masz racje, cóż nie mam zbytniego doświadczenia w tej kwestii...ale jeśli chodzi o samo pieszczenie to on by chciał cały czas mocno, szybko i głęboko a ja kurcze tak nie dam rady-robię albo płycej i szybciej albo głebiej i wolniej :((( no i im szybciej tym większe prawdopodobieństwo że mu mogę krzywdę ząbkami zrobić

Gość el_dupa
U mnie to zalezy od tego czy leżę czy stoję podczas oralu, gdy stoję to szybciej bo całą uwagę skupiam na czerpaniu przyjemności z tego co robi mój partner, a jak leże to zajęty jestem odwzajemnianiem przyjemności co przedłuża cała sprawę

Gość paco rabanne
15 minut

Gość zagadkowe
jesli chodzi o oral-ok. 10 min. za to podczas klasyki - minuta i po sprawie. Pewnie dlatego, ze przed podjeciem wspolzycia dlugo praktykowalismy pieszczoty oralne.