Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marttta

Czesne na studia - powiedzcie co myślicie.

Polecane posty

Gość marttta

Studiuje zaocznie, pracuje. Do konca tego miesiaca (!!) mam zaplacic czesne, ale brakuje mi prawie polowy sumy. Normalnie mialabym pieniadze, ale wypadla mi jedna nagla wplata:o A wyplata w pracy dopiero 4. lutego czyli spoznie sie z tym czesnym jak nic! Myslicie, ze da sie to jakos dogadac w dziekanacie? Juto tam zadzwonie (nie moge osobiscie, bo pracuje daleko) i sie wszystkiego dowiem, ale moze Wy powiecie wczesniej co myslicie, bo przez to wszystko spac nie moge:/

Gość weraaas
napisz o przyznanie zapomogi

Gość marttta
Hmm, a nie jest juz za pozno? Za 2 dni mamy dostarczyc dowody wplaty.

Gość fghfhjgh
na stówe nic ci nie zrobia. najwyzxej jakies grposzowe odsetki. nie opłacałoby im sieCiebie skreslac i pozbawiac sie dalszeho dopływu gotówki :)

Gość marttta
tak myslisz?? Bo ze mnie sie juz zrobil klebek nerwow:>

do tygodnia nie powinni zrobic Ci nic, ja za pierwszy semestr zaplacilam 5 dni po termini a pani w dziekanacie powiedziala ze nic nie szkodzi, ze do tygodnia ujdzie. wiec glowa do gory:)

Gość fghfhjgh
na 100% kobieto, przeciez szkoła wie ze przez te kilka dni opzninia nie zbiednieja a szkoda byłoby im sie pobzaiwac nastepnych wpłat. zreszta zobacz co masz w umowie ale głowe dam se uciac ze albo jakies kilkuzłowowe odsetki albo w ogole to oleja. to w koncu nawet tygodnia spoznienia nie bedzie

Nie panikuj:0 Ważne żebyś miała wszystko wpłacone jak będziesz coś załatwiać w dziekanacie, bo one zawsze tam na wstępie proszą o dowód wpłaty:):) nie patrzą na datę tylko czy w jest wpłacone:)

zadzwon i zapytaj co masz zrobic,moze kaza ci wplacic np polowe a reszte w ciagu tygodnia,ile uczelni tyle przepisow, ale najlepiej zadzwonic.

Gość marttta
Uff, ulzylo mi. Dzieki za odpowiedzi, teraz bede spac spokojnie:D