Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Binioli 29

Mam problem, jak jak robię żonie dobrze oralnie, bardzo smyrają mnie po nosie

Polecane posty

Gość Binioli 29

jej włoski łonowe i cholernie zaczyna mnie swędzić, nos. Dochodzi do tego , że muszę przerwać jej dogadzanie nawet w tym najbliższym jej orgazmowi momencie, bo nie wytrzymuję takie swędzenia nosa - a ona się złości, bo orgazm odlatuje. Jak ją delikatnie namówić, żeby zgoliła te włoski by jej nie urazić, by mi nie zarzuciła, że taka mi się chyba nie podoba - bo awantura gotowa!!!

Gość Jozinek z Bazinek
zaproponuj że sie zabawicie i ramach tej zabawy ty ja ogolisz

Gość Binioli 29
Ale tego pewnie trochę to i sam bym się krempował, jak to ma mi ją wypiąć a ja mam ją golić - robia tak nieraz faceci?

Gość oł gad
a jak ją liżesz to się nie krĘpujesz??? No pewnie że facecie golą swoje kobietki!!

Gość rada moja taka
szczera rozmowa z zona, ona teraz pewnie sie zastanawia co jest grane ze ty przerywasz zabawę w takim momencie. Zaproponuj żonie, że pomożesz jej zadbać o jej .... Ja tak zrobiłem i jesteśmy oboje zadowoleni. Pozdrawiam ;)

Gość haneczka28
Robią, robią:)To może być niezły element gry wstępnej.Ale przecież mogłbyś powiedzieć, że jestes ciekawy jakby jej cipka wyglądała bez włosów:)Bo ja osobiście nie golę tylko usuwam kremem:)

Gość Binioli 29
Czyli jak jej zaproponuje, e ją tam podgole - nie będzie wtm nic nienaturalnego - tak? Mam tylko nadzieję że nie weźmie mnie za jakiegoś zboczeńca. Zresztą mówiąx szczerze, pewnie że i bym chciał popatzreć na taką "łysiutką" pipkę.

Gość haneczka28
Jesli obie strony się na coś godzą to nie ma w tym nic dziwnego a tym bardzie zboczonego:)Jest Twoją żoną w końcu,pogadajcie sobie szczerze.Ja na początku tez jakoś byłam niezbyt do tego nastawiona, a jednak "łysa"cipka jest fajniejsza,lepsze doznania też;)

Gość ahaaaaaaaaa...
zawsze sama sobie przycinalam wloski... ale ktoregos razu moj facet poprostu zapytal ciekawe jkaby to bylogdys tam nie miala wloskow wogole?! moze sprobujesz?! coooooooooooo?! prosze.... hehe.. wiec ja przez ciekawaosc zgolilam.. i od tamtego czasu nie sa dluzsze niz MAX 1cm! ale to maX! no i obowiązkowo jest brazuylijskie binkini:D czesem eksperymentuje i sa wzorki:D

Gość swięty alojzy
zboczence . JAk moza to lizac to obrzydliwe

Gość pamparam
ja nie rozumiem kobiet ktore nie gola sobie cipki, przeciez to jest masakra!! ludzie jestesmy w XXI wieku, cipki sie goli a nie trzyma zarosniete jak za czasow kamienia lupanego!!