Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona i zalamana

Jego kumpel mnie obrazil a on ....zero reakcji...

Polecane posty

Gość zrozpaczonai zalamana
no wlasnie a on nic nie odp zastanawiam sie czy jest sens dalej sie z nim umawiac?

Gość a ja bym odpowiedziala
mu: no tak wlasnie zrobie a ty (w domysle kolega) mozesz sobie tylko pomarzyc!

ja bym sobie odpuscila skoro na pocz znajomosci pozwala aby kumpel cie obrazal to dalej nic sie nie zmieni

dokladnie. nie jestescie nawet ze soba z tego co piszesz. facet powinien stawac na glowie by Ci aimponowac. dla mnie bylby to znak ze facet nie odnajdzie sie w podobnych sytuacjach. moj tak niestety ma... ale to inna bajka... juz tez zdazylam sie na forum pouzalac wiec. zastanowc sie, w kazfdym razie.

Gość zrozpaczona i zalamana
4 miesiace czekalam na to spotkanie...on niby tez robil jakies podchody wypytywal sie kolezankeo mnie itd a tu jak doszlo do spotkania taka klapa! beznadzieja!

facet powinien stawac na glowie by Ci aimponowac. zgadzams sie a moze z niego jakis casanova ktory mysli ze moze miec kazda i nie musis ie starac bo to laski sie o niego beda bic?

powinnas go olac! zbaczysz jak sie bedzie zachowywal wtedy jak mu zalezy na tobie to bedzie latal jak pies jak nie to nie byl ciebie wart i tyle!

komiczne....to daj rade kolezance co powinna zrobic..tylko powaznie

Gość do zrozpaczonej
dziewczyno!!!!! nawet jak twoj facet,który jest ciipa nie facet tak naprawde-nie zareagował-moze sam cie nie szanuje,to ty powinnas powiedziec zeby wiecej ten cham sie do ciebie bie odzywal i pojsc sobie!!! nie wolno pozwolic sie obrazac!wiecej sie do niego nie odzywaj! no i nie rob lodów-to nikt nie bedzie mogl tak powiedziec;)

Gość dejot
a ja spytam kolejny raz język w gębie masz ? Jak jakaś baba cię na imprezie obrazi to też ma reagować ? Albo kark ci coś powie to ma stracić zęby byś czuła satysfakcje ?

ejj...ale co ona moze mu odp? jak mu odp chamsko to jeszcze gorzej moze na tym wyjsc! to facet ma stanac w jej obronie ..jezeli jego kolega ja obraza ja sama nie wiedzialabym co odp