Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alyyyna

Boję się pierwszego razu, choć bardzo go chcę.

Polecane posty

Gość Alyyyna

Hej. Naczytałam się o tym bólu, o krwawieniu... :( Wiem, że tak nie musi być, ale kiedy próbuję sobie włożyć palec (będąc rozluźniona), i zrobie "niedelikatny ruch", to boli :(, a przecież członek do palca, bez porównania :O Boję się, że się nie zdecuduję przez ten strach i zostanę już dziewicą :O ;) Mam 20 lat...

czesc.kazdy zawsze boi sie tego 1.razu,ja tez mialam ogromnego stresa.ale nie zawsze musi bolec,jezeli facet bedzie robil wszystko powli i wogole czule podejdzie do sprawy to nie masz sie o co bac.nie kazda kobieta krwawi,na np. mialam tyllko bol,zero krwawienia.kazda kobieta przezywa to inaczej takze jak nie sprobujesz to nie bedziesz wiedziala;)glowa do gory.poczatki sa troszke ciezkie ale pozniej jaka przyjemnosc to nie pytaj ;))))

Gość POSMARUJ SROM SMALCEM
bez skwarkow

Gość Alyyyna
Dzięki za odp, oprócz tej o smalcu :P Boje się, że narobie krzyku, alebo się popłaczę, to by była tragedia :o On by miał poczucie winy :( asq > a długo Cię bolało i mocno ? Czyałam, że kogoś kilka dni :o

ja też miałam stresa... ale i cudownego partnera :) był bardzo czuły i delikatny, bolało bardzo [bez krwawienia], ale widok jego cudnych oczu wynagradzał wszystko... :) ważne abyś zrobiła to z kimś tego wartym!

nie.bolalo mnie tylko przy przebijaniu blony a pozniej z czasem powoli,powoli wszystko sie przyzwyczaja i jest dobrze;)powiem ci ze duzo zalezy od partnera,jesli nawet sie poplaczesz to on pewnie cie przytuli i tyle!bynajmniej powinien tak zrobic;)przeciez on tez wie ze dla ciebie jest to wazny moment w zyciu.ale zadaj sobie pytanie czy akurat jest to ten facet.ile jestes z nim?