Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda n-lka

Nauczyciele i uczniowie na naszaklasa.pl

Polecane posty

Gość młoda n-lka

Czy przyjmować zaproszenia od własnych uczniów?

Gość prapra
ale masz dylemat hehehe jak chcesz to przyjmuj jak nie to nie :P

Gość młoda n-lka
nie dylemat, tylko zastanawiam się, czy to dobre ze względów dydaktycznych :P może będą myśleli, że mogą się ze mną spoufalać?

Gość rany co za głupoty
jak lubisz to przyjmuj.... ale moim zdaniem to głupota, dodawać kogoś, kogo ledwie się zna... tylko po to by w profilu było "bogato" jakbym miałą profil, to dodawałbym tylko dobrych znajomych.

Gość młoda n-lka
Nie wiem, czy ledwie znam, bo uczę ich 3 lata, więc nieco się znamy ;) do pana wyżej: spierdalaj :]

Gość rany co za głupoty
"się znamy"....to ja uważam, ludzi z którymi jeżdże na wczasy, chodzę na piwo i zwierzam się z kłopotów.... a nie np. klientów którzy mi do firmy przychodzą, i gadam znimi o pogodzie z grzeczności.... ale oczywiście, każdy ma jakieś własne priorytety.... raczej spoufalać się nie będą.....bo niby jak? tylko pomyśl, po kilku rocznikach możesz meć tak zaśmiecony profil, że nie da się z niego korzystać.....

Gość ssstttrrraaassszzznnneee
ja przyjmuje zaproszenia uczniow, ktorzy sa w porzadku. nie przyjelam kilku zaproszen, m.in. ucznia, ktory na forum klasowym sypal przeklenstwami, ucznia, ktory na zdjeciu polnagi chlal wodke, ucznia, ktory w szkole zachowywal sie jak skonczony idiota... jak nie przyjmiesz zadnych to bedzie, ze jestes "honorowa" i masz sie za niewiadomo kogo. chyba, ze w opisie zaznaczysz, ze zaproszen od uczniow nie przyjmujesz i bedzie git.