Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie mam pytanko

ILE SIEZASTANAWIALYSCIE NAD NASTEPNą CIAZą

Polecane posty

Gość takie mam pytanko

ile wam czasu zajelo podjecie decyzji o nastepnym maluszku ja juz 6 miechów i nie moge sie zdecydowac

moj synek ma juz trzy latka a nad nastepna ciaza zastanawiam sie juz 6 miesiac :D nielatwo sie zdecydowac:(

Gość Janina80
dziewczyny moja córka ma juz 6 lat, skończy we wrześniu, a ja dalej zastanawiam się nad drugim

Gość molekko
ja sie zast nad pierwszym ale jestem na dobrej drodze

Gość Janina80
to jedziemy na jednym wózku - co ciebie wstrzymuje, masz dobrą pracę?

Gość Janina80
molekko - zdecyduj się, nie wiem ile masz lat ale na prawdę warto, tylko na drugie jakoś tak nigdy nie ma pory...

Gość Mama roczniaka
ja mysle juz pol roku nad nastepnym :p i pomysle tak do wakacji jeszcze chyba a potm staranka

Gość ARRO
zastanawiałam sie 7 lat i jestem w ciązy to już 39 tydzień

A ja się nie zastanawiałam i "wpadłam" 6mies po porodzie. Nawet okresu nie dostałam, karmiłam cały czas nawet w nocy po kilka razy. Mój ginekolog był w szoku, mąż w rozterce a ja szczęśliwa:D. Na początku było ciężko, bo mieszkaliśmy sami i nie było np. babci do pomocy, a mąż całymi dniami w pracy. Ale nie żałuję, dzieci starsza córka i młodszy syn są bardzo do siebie przywiązane, od początku bawiły się ze sobą, nie było między nimi żadnej zazdrości czy coś takiego, normalne dla nich jest to, że muszą się dzielić itp. A jak ktoś np. sprzedawca w aptece przy robieniu zakupów częstuje np. córcię cukierkiem czy lizakiem, to ona zawsze prosi o drugiego dla braciszka. Zawsze jedno o drugim pamięta:).

Gość 7 lat ...

Gość taka mala dziunia
ja mam 26 lat i mysle...o pierwszym

Gość mamusiulka
corka ma teraz 21 miesiecy, jestem w ciazy (teraz bedzie chlopiec). Urodzi sie jak mala bedzie miala 2latka i 3miesiace.

ufli czy to naprawde ty?? :D:D moja mala bedzie miala 17 miesiecy kiedy urodzi sie dziecko :) Na początku bedzie pewnie baaaardzo trudno ( przynajmniej tak zakladam ze pierwszy rok bedzie cięzki) ale jak tylko to drugie zacznie chodzic i reagowac na otoczenie to pewnie bedą się razem bawic :) Myśle ze to jest malej potrzebne bo w rodzinie nie ma zadnego dziecka w jej wieku i narazie na takowe sie nie zanosi (pisze o tej najblizszej rodzinie) wiec czula by sie samotna. Ciekawe jak to będzie :)

hahaha ufli witaj kochana :D czyli można powiedzieć, że ułożyło się? :D cieszę się bardzo a ile bachorek teraz ma? już ze 3 miechy chyba, o ile pamiętam... napisz coś więcej, jak sobie radzisz pozdrawiam

rafinka :D:D "bachorek" :D:D:D:D:D:D Oj jak to dobrze sobie poprawic nastrój z rana :D:D:D Ufia ciesze sie bardzo ze ejstes zadowolona widac macierzynstwo ci sluzy :) Chyba trzeba pomyślec o nastepnym :P:D:D:D:D:D:D:D:D

Lusia a nad czym tu się zastanawiać :D strzelaj ino celnie...

no to faktycznie z deczka późno... ja zdążyłam w ostatniej chwili ;)

lusesita moze babcią niedlugo bedziesz? moja mama twierdzi ze lepiej byc babcią niz mama bo babcia wycaluje wybawi wymizia a jak zacznie ryczec to mamusi oddaje :D:D

nie przesadzaj, w złości człowiek różne rzeczy mówi ja to rozumiem ;) super, że się ułożyło trzymałam za Ciebie kciuki trochę Cię tu nie było pisz jak to wszystko wygląda A nie mówiłam, że lepiej być w ciąży niż raka mieć ? :D

No to Ci się fartnęło :) A jak tam mąż, pewno zachwycony, co? Z dziećmi życie jest ciekawsze ;)

czyli można powiedzieć, że dobrze się stało, nie? :D bo na początku tak się nie wydawało.... czasem lepiej jak los za nas decyduje ;) też się zmieniłaś chyba trochę :D żeby nie nick to bym Cię chyba nie poznała :P

możesz wrzucić przez fotosik i wkleić tutaj linka ciekawam tego maluszka :) na pewno słodziutki jak Cię tak odmienił :)

albo przez mfoto wejdz na stronę www.mfoto.pl wduś przeglądaj wybierz zdjęcie które chcesz pokazać wduś wgraj obrazek jak się wgra skopiuj link z ostatniego okienka kod bbforum wklej go tu, tylko za nim wduś enter wsio czekamy :)