Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie mam pytanko

ILE SIEZASTANAWIALYSCIE NAD NASTEPNą CIAZą

Polecane posty

jaki sliczny misio :) usta ma fajne takie pełne :)

o rany jaki fajniusi facecik! słodziutki :) i minkę ma taką zadziwioną :D dzieciaczki są super a jeszcze jak grzeczny i zdrowy to już w ogóle bomba

hehe nie wiedziałaś, że tam na górze też ktoś ma poczucie humoru? inaczej życie nudne by było... MaMani, Twoja Mania boska jest po prostu :) niedługo chłopaków będziesz kijem odganiać :D

rafinka obawiam sie ze sami uciekna jak ja poznaja... taka niedobra zolza ze szok... wiecznie cos wymysli... ostatnio zezarla mi komórke :( cala wymemlana i sie juz do kosza nadaje bo ja wysuszylismy i nie dziala a w punkcie nam powiedzieli ze musza caly srodek wymienic i ze to nas 400 zl wyniesie... a najgorsze jest to ze ta komórka lezala na stole w zamknietej torebce... ech ufia tobie tez sie zacznie :P twój aniolek sie przeobrazi juz niedlugo i zamiast skrzydelek wyrosna mu rózki :D:D:D:D:D

HIHIHI ale numerantka... ale na tym cała zabawa polega ;)

noooo moja byłóżeczko rozwaliła :D taki łobuz była

ufli chyba bys musiala najpierw lezaczek do stolu przykrecic :D:D:D:D rafinka moja łozeczko zalatwila jak miala 4 miesiace wiec to dla niej pestka :D:D:D teraz sie smieje ale jak sie rozwalilo to lózeczko to sie stracha najadlam jak nie wiem...

ufli kurcze wszyscy tak mówia ze ma oczy diablicy :D:D:D:D:D ja czasem rycze ze smiechu przy niej :D:D takie to male a takie pomyslowe :D:D:D

hahahaha reklamację :D ale zwrotów nie przyjmują ;)

kurwiki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D reklamacje do meza ze ma nadpobudliwe plemniki :D:D:D

a ja ide sie polozyc chyba bo moje drugie dzidi z kurwikami w oczach juz daje o sobie znac :) lepszy numer z niego bo mania to chociaz czekala do tego 4-5 miesiaca a to jeszcze sie nie urodzilo a juz mamie dokucza :D:D:D

Gość do prozduuuu
bez zastanowienia, 8 ciąża