Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawainnegozdania

facet egoista??/czy ja nienormalna

Polecane posty

Gość ciekawainnegozdania

powiedzcie mi czy ze mna cos nie tak ,wlasnie siedze w domu pol rocznym dzieckiem maz wrocil z pracy wszedl na 5 minut i poszedl na silwonie potem do sklepu na zkupki potem do mamusi ....i wroci powiedzial kolo 16,ja jestem chora ,mam goraczke prosilam go zeby specjalnie wrocil z pracy szybciej ,bo nie chce zarazic malej a on nawet nie potrafi zrezygnowac ze silowni ???? moze jestem chora rozdrazniona ,ale czuje sie samotna wtym momencie i byc moze poddenerwowana czy mam powod zeby sie czepiać ,poza ta sytlajca on pracuje chodzi co 2 na silownie ,jezdzi na zakupy a mnie nigdzie nie zabiera ,do pracy isc nie moge, kolezanki sa na studiach ,a ja siedzie 21-latka z malym dzieckiem calymi dniami teraz do tego jestem chora ,powiedziec wam cos pie**olaca mozna dostac z takim zyciem

Gość ja moge powiedziec tylko tyle
CHCIALAS TO MASZ!

Gość cyniczny cham
nie trzeba było się klepać przed 25 rokiem życia

Gość ciekawainnegozdania
28 lat..

wspolczuje takiego meza...szczerze... A on w ogole cos ci tam w domu pomaga czy u was taki traducyjny podzial rol: on pracuje, ty dom, dziecko, pranie, sprzatanie, gotowanie...?

Gość ciekawainnegozdania
on pracuje ja dom ,dziecko ,pranie,sprztanie itp jak go bardzo o cos poprosze to pomaga no coz...jaki jest facet wychodzi wtedy kiedy sa problemy... i kiedy zaczyna sie prawdziwe zycie ,kiedys byl zupelnie inny kwiatki,czekoladki,zabieral mnie wszedzie , kiedy to bylo...:( ehhh

bilardzistka A czego tu współczuć? Przecież nie poznała go godzinę przed ślubem :o Pewnie wiedziała jaki jest, mimo to i tak wyszła za niego, więc teraz może mieć tylko pretensje do siebie samej.

Gość ciekawainnegozdania
dzieki dziewczyny za pocieszenie zycze wam takiego samego albo i gorszego nikt nie wie co go w zyciu jeszcze spotka

Inter, w sumie racja, ale wiesz jak to jest przed slubem...Dziewczyny czesto sa zaslepione miloscia, mysla "Jakos to bedzie", a takie myslenie jest najgorsze...bo czlowiek po slubie sie nie zmienia, najwyzej ludzie nie do konca sie poznali lub idealizowali wybranka serca...

Gość melinda3
Koleżanka ma złamaną nogę i dwójkę dzieci: 4 i 1,5 roku, zaprosili nas w weekend. Ona sprzątała mieszkanie o kulach a facet jej nie pomógł....potem podawała kawę i kolację, kąpała dzieciaki.... Tacy niestety są faceci....ręce opadają jak się widzi jacy z nich egoisci

Gość melinda3
A to że nie poznała faceta przed ślubem...to wierutna bzdura bo wielu facetów przed ślubem to chodzące ideały a dopiero po ślubie przestają udawac....i pokazują jacy naprawdę są tylko niemężatka może tak napisac nie każdy ma szczęście poznac odpowiedzialnego faceta, który wie co oznacza odpowiedzialnosc i partnerstwo

DO ciekawainnegozdania - sluchaj, ja jestem mezatka juz z kilkuletnim stazem i wiem o czym mowie. Ty sama pozwolilas swojemu mezowi na takie zachowanie, wiec pretensje miej tylko sama do siebie. Moj maz w domu robi doslownie wszystko i ja wrecz nie wyobrazam sobie takiej sytuacji jak u ciebie. Rada: wprowadz rowny podzial obowiazkow i zmus go do pomocy. To, ze nie pracujesz nie znaczy, ze lezysz do gory brzuchem caly dzien i on to powinien zrozumiec, a nie zachowywac sie jak duzy dzieciak. Nie pozwalaj mu na to! WSzystko zalezy od ciebie!

Oj Melinda, przestan. Ludzie sie ot tak sobie nie zmieniaja i dlatego ja jesten zdecydowanie za mieszkaniem ludzi przed slubem. Wtedy dopiero ludzie sie poznaja i widza jaki jest partner, bo poznaja go w prozie zycia, ktora predzej czy pozniej i tak nastapi u kazdge. I to ja ci mowie-mezatka juz ze stazem. A jesli uwazasz, ze ludzie po slubie sie zmieniaja to tylko nastepuje to za przyzwoleniem drugiej strony tak jak wlasnie facet, ktory w domu nie robi nic, bo nie musi, poniewaz wszystko za niego zrobi zonka. Zalosne!

Nieee, no jaja na maxa...jakim cudem ktos ma taki sam nik jak ja, skoro PISZE NA CZARNO??????? GDZIE JEST DO CHOLERY MODERATOR???? O CO TU CHODZI?????????

Gość hmmmmmmmmmmmmm
dziecko w wieku 21 lat i do tego facet egoista-wspolczuje, ja bym pierdolca dostala, a takieg faceta bym wypieprzyla bo jaki masz z niego pozytek???????

Kurde, o co tu chodzi???? DLACZEGO KTOS MA PRAWO PISAC POD MOIM NIKIEM, NA CZARNO??????? CO TU SIE DZIEJE DO CHOLERY????????????????????????????

Gość ciekawainnegozdania
przynosi pieniadze jedyne co robi ,