Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepotrzebnyminick

Tylko brzydkie kobiety muszą się malować...

Polecane posty

Gość niepotrzebnyminick
lady gggg, JuzNiePomarancz: Czyli co, twierdzicie że problemu nie ma? Że może jestem ładna, a przynajmniej normalna? To dlaczego wszyscy się na mnie dziwnie patrzą? :-/

Gość niepotrzebnyminick
weqdqwed: Ty też byś była z moim wyglądem... :-/

po prostu przesadzasz, nie jestes ani piekna ani brzydka, jestes przecietna, tak jak wiekszosc dziewczyn, owszem, problem jest, ale dla ciebie, tylko ty widzisz wymyslone przez siebie brzydkie elementy twojego ciala. Tak naprawde kazda kobieta ma kompleksy, ale ja widze ze tobie w sobie nie podoba sie nic i przyszlas tylko tu szukac pocieszenia, wlasciwie niepotrzebnego. Jesli kazdemu bedziesz mowic ze masz np brzydki nos to kazdy bedzie na ten nos zwracal uwage i myslal tylko o nim. Z poczatku bedzie sie wydawal normalny ale pod wplywem twoich narzekan wyda sie naprawde brzydki. Tak to dziala..

Gość może jesteś
głupia albo niemiła. albo masz totalnie zryty beret i wszyscy o tym wiedzą to się patrzą. ale najłatwiej zwalić na wygląd winę :D wyglądasz normalnie, ale jesteś ciut zaniedbana i smutna - a to ze z rzęsami nic nie możesz zrobic to jakieś pierdoły w ogóle, probowalas je pewnie umalowac tuszem za 6zł w wieku 12 lat wtedy nie wyszło i całe życie wierzysz ze sie do tego nie nadajesz :] 1. zetnij i wycieniuj włosy, może grzywka, albo jakieś asymetryczne cięcie. 2. nie pieprz o rzęsach tylko się umaluj, tusz i eyeliner 3. na usta blady błyszczyk 4. porządnie wyreguluj, uczesz i ew. przyciemnij bwi 5. dekolt też by nie zabił 6. i przede wszystkim uśmiech, bo twoja MINA straszy

Gość weqdqwed
Jestes przecietna, ani brzydka, anie przepiekna!!Wiec, zaden dramat!Jedynym dramatem sa na pierwszy rzut oka Twoje zapuszczone brwi, radziłabym je lekko uformowac w ladny kształt...wyrwałam bym ich troche na koncach zeby na pocztku u nasady nosa była naturalne, a pozniej troche ciensze, a nie takie krzaczory, poza tym widze, cie w jakiejs fajne krotkiej fryzurze za uszy cos takiego.. Jeżeli masz twarz okrągłą, powinnaś nosić włosy o średniej długości z lekkim falami oraz tak zwane fryzury "na pazia". Możesz mieć również grzywkę, z tym że powinna być ona lekko wystrzępiona. Jeżeli masz ochotę na dłuższe włosy, powinnaś ich zewnętrzne partie zebrać przy skroniach do tyłu. Okrągła twarz źle wygląda w anielskich loczkach, fryzurach zaczesanych do tyłu (gdzie odkryte są policzki i uszy) oraz gładkich włosach zwisających po bokach.

hehe moge narzekac tylko na to ze mam faceta w wojsku:P niepotrzebnyminick ladnie by ci bylo w takiej fryzurce, masz okragla twarz wiec wloski musza byc raczej proste, a nie myslalas o takim scieciu - z tylu krotkie a potem coraz dluzsze pasma. Wysmuklilo by to twarz:)

Gość wdqwdewd
ładna jestesm, tylko zapuszczona!!!jak dziadowski bicz!!!nie masz zadnej normalnej fryzury, brzydkie brwi zaniedbane, a gdzie ten makijaz?o ktorym pisałas?nie umalowana w oole na zdjeciu, i mina jakas nie ta!!usmiech!

Gość wdqwdewd
ja sie maluje , a nie jestem brzydka!!