Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rykksinnska

Czy wy tez tak sie czujecie w pracy?

Polecane posty

Gość Rykksinnska

Nie wiem czy to jest normalne ale ja bardzo denerwuje sie swoja praca i zawsze jak ide do pracy to jestem poddenerwowana bo nie wiem co mnie spotka Pracuje jako recepcjonistka W pracy jestem zupelnie innym czlowiekiem nie potrafie byc soba Jestem spieta poddenerwowana Nawet najlatwiejsza rzecz ktora mam do zrobiebnia wywoluje u mnie skoki cisnienia i czasem nawet lekko trzesa mi sie rece Pracuje juz drugi miesiac i nie ma zadnej poprawy To jest moja pierwsza praca i nawet do glowy by mi nie przyszlo ze bede to wszystko az tak przezywac Boje sie ze popelnie jakis blad i szef mnie zwolni Zawsze jak wstaje rano to budze sie z lekiem przed pojsciem do pracy Natomiast w niedziele wieczorem to jest istna katorga Jak pomysle ze czeka mnie 5 dni w pracy to az sie trzese To nie jest ciezka praca a ja tak strasznie to przezywam Czy to jest normalne? Czy ktos z was tez tak ma?

Gość ja sie denerwuje
ale mam stresująca przce.

Gość Rykksinnska
Czyli tylko ja tak mam Czy wiecie jaka moze byc tego przyczyna?

Ja tez tak mialam w obecnej pracy na poczatku. Ciagle sie balam nie tyle zwolnienia co tego ze sie nie sprawdzam. Dopiero gdy przekonalam sie ze szef mnie docenia i moja prace zyje na luzie. Mysle ze to wynika z wysokich wymagan wobec siebie.

Gość babzzz
a jakie masz cycki?

Gość kaczka sprzątaczka
Mnie sie wydaje, że dużo od siebie wymagasz i nie pozwalasz sobie na błędy. Porozmawiaj z szefem, spytaj, czy jest zadowolony z twojej pracy, czy ma jakies uwagi, co powinnas robić lepiej. Jak zobaczysz, że to zwykły człowiek, to przestaniesz byc taka sparalizowana. Jestem pewna, że dobrze sie wywiązujesz ze swoich obowiazków