Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin z W

moja przyszla zona

Polecane posty

Gość marcin z W

podrywa mojego kolege, za pol roku slub a ona sie do niego migdali slodkie usmiechy, boli mnie to. Z jednej strony ma do niej zaufanie, ale mimo, ze z nia rozmawialem na ten temat, to nic sie nie zmienilo

Gość powiedz jego zonie
jak rozmowa nic nie daje, to zacznij podrywac kolezanke przy niej:-)

Gość marcin z W
a dlaczego ona mi to robi? moze rzeczywiscie z kolezanka to dobry pomysl

Gość powiedz jego zonie
moj facet tez mi takie numery odwalal (niby taki ma charakter i on tylko rozmawia, a flirtowal niezle), wiec na takie osoby najlepszy jest sposob powyzsz, jak nic innego nie dociera i dziala ekspresowo;-)

Gość to tylko jaaa23
z kolezanka bardzo dobry pomysl, a moze jestes zbyt zazdrosny i to wcale nie jest migdalenie sie tylko z sympatii sie usmiecha i mowi mile rzeczy? szczerze to nie chce mi sie wierzyc zeby podrywala jakiegos faceta na Twoich oczach pol roku przed slubem, jesli juz to robilaby to za Twoimi plecami

Gość marcin z W
w jakims stopniu na pewno jestem zazdrosny, ale rozwala mnie to, ze oni patrza na siebie w taki sposob, ona nigdy na mnie tak nie patrzy i dla niego jest bbb mila, a na mnie czasem jak warknie, to az jej nie poznaje mam wrazenie, z eon jej sie bardziej podoba niz ja

Gość to tylko jaaa23
wiesz ja mysle ze to tylko Twoje wrazenie :) to oczywiste ze z obcym bedzie milej rozmawiac niz na co dzien z bliskimi, tak to juz jest ze przy bliskich pozwalamy sobie zeby nerwy nas poniosly a przy obcych wstydzimy sie bo nikt by z nami nie chcial rozmawiac gdybysmy na kazdego warczeli. A co do patrzenia w jakis specjalny sposob to wydaje mi sie ze to tez kwestia zazdrosci i wyolbrzymiania, jakbys sie na tym tak nie skupial to bys nawet nie zauwazyl. Moze pogadaj z nia ze brak Ci z jej strony okazywania uczuc, dobroci i ciepla? jesli Ci oczywiscie brakuje i to moze byc problemem

Gość
Sam zacznij flirtować. Nie podziala kopnij w dupę - na jkij ci panna co wrażeń szuka? - Pani Basiu, jaki dziś dzień? - Niepłodny szefie, niepłodny...

Nie dziwie sie twojej zonie ze oglada sie za innymi facetami , tez na jej miejscu nie chcialbym takiej zazdrosnej cipki , ktora zamiast z nia porozmawiac jak mezczyzna pisze o swoich dziecinnych problemach na damskim forum , no zal i smutek nic dodac nic ujac. E.

A może oprócz powyższych szturchnij kolegę.. bo też chyba nie fair jest wobec Ciebie ??

Gość aaaabbbccc
raczje powinien podziekowac koledze ze pozwolil mu zrozumiec jaka bedzie mial zone.

Gość
Majorek => facet to facet. Każdy mój kumpel może przystawiac sie do moich panienek. Byleby powiedzial, gdy ona wpuści go między nogi. Kumpel jeszcze może powiedzieć: "stary, twoja laska to kurwa", jeśli ją przeleci obcy to nigdy nie powie :P W końcu rzecz nie w tym, że ona flirtuje z kumplem, tyle, ze ma zadatki do flirtu z każdym.

Apostoł.. widzę znaczną różnicę między panienką, którą się \"ma\" albo nie, a narzeczoną i pół roku do ślubu.. Marcin z W no i jak rozmowa jakaś była?