Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdae

od 5,5 tc piersi duzo mniej bola!!!!kto tak mial??????????/

Polecane posty

Gość magdae

czesc!!!mam problem poniewaz od tygodnia piersi bola mnie duzo mniej czasami nawet wcale i martwie sie czy wszystko ok!!!!na usg jestem umowiona za kilka dni bo wole poczekac zeby serce bylo slychac jezeli jest zywe oczywiscie!!bety nie mam szans zrobic bo jestem w angli a bez skierowania nie robia!!wiec czekam i mysle, tak poza tym mam reszte objawo a od kilku dni nawet takie krotkie napadowe wymioty!!!czy ktoras miala podobnie?????pozdrawiam i czekam na wasze doswiadczenia!!!!

Gość to normalne
to normalne jak najbardziej i nie masz czym sie martwic. U mnie ból piersi mnał w 9 tygodniu dopiero ale wtedy nasiliło sie kiepsie samopoczucie. Zresztą 3 dni po zapłodnienie jak mnie zacząły boleć to chyba i tak długo bolały. Były takie tkliwe ze mał miał całkowity zakaz zblizania sie do nich.Nawet jak rece odnosiłam to bolały.

Gość magdae
dzieki za pocieszenie tylko ze ciebie te piersi dluzej bolaly a mnie moze tydzien a teraz troszeczke i dlatego sie martwie bo co innego gdyby w ogole nie bolaly na poczatku, a tak poza tym jest dobrze, nie plamie brzuch mnie nie boli!!!wiec musze miec nadzieje!!!

cześć mnie już nie bolą od dobrego miesiąca.jestem w 20 tygodniu.ale tak bolały że szok.są duże i moglyby takie zostać.

Gość magdae
dziekki!!ale ciebie bolaly dosc dlugo a mnie tak krocitko!!!no nic musze sie jeszcze pomartwic az do usg!!!!dzieki, pozdrawiam