Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psełdonim

Urządzanie łazienki

Polecane posty

Gość Psełdonim

Dzień dobry. Kiedyś już zapytywałem w tej sprawie, ale temat mi się gdzieś zgubił. A ponieważ przyszła realna pora, żeby się urządzaniem łazienki zająć, czekam na pełne fantazji sensowne propozycje. Przypominam wymiary łazienki - 4 m długości, 3,5 m szerokości. Okno z pięknym widokiem na rozległą ololicę. A więc?

Gość Psełdonim
Nie, to nie jest roszczenie, Pilton. To jedynie zaproszenie do popuszczenia wodzom wyobraźni i fantazji. Masz coć do zaproponowania?

Gość do zycie po zyciu..........
wiec....:) pomyliłaś forum :P proponuje dom i.....cos tam :)

Gość Psełdonim
Nic nie pomyliłem. Dobrze wiem, gdzie jestem i co piszę.

Gość Psełdonim
Bez ceregieli. Pilton. Chcesz sobie pourządzać łazienkę marzeń, czy nie chcesz?

Gość Psełdonim
Łazienkę marzeń, Pilton?

Taaaa... przypominam sobie. Kiedyś na podobnym temacie, tutaj, panienki sikały w gacie ciągnąc temat-tasiemiec o nie wiadomo czym z wątkiem fantazji o łazience. Były to pogaduchy z jakimś facetem czy kim tam... Autorze tematu, widocznie teraz nie chwyciło :/.

Gość Psełdonim
Ale ja jestem dobrej myśli. Powinno chwycić. Zresztą, ja nie mam wyjścia, ponieważ problem urządzenia łazienki jest coraz pilniejszy. Muszę zdecydować się na jakąś koncepcję a potem ją zrealizować.

Gość Psełdonim
A ja nie sądzę, Pilton. Tylko że mi się nie chce Ciebie dłużej namawiać do wykładania pomysłów. Albo podejmiesz współpracę, albo nie zawracaj mi mózgowinicy.

Gość Psełdonim
Mogę, Pilton, ale po co? NIe przedmiot Twojego posiadania jest tematem przewodnim, ale mój zamiar urządzenia łazienki.

Gość Psełdonim
Pomysłów skolko ugododno, Pilton. Nigdy na ich brak nie narzekałem. Raczej z nadmiarem zawsze była bieda. Ale, ponieważ łazienka jest szczególnie kobiecą częścią domu, więc kierując się rozumem, postanowiłem zasięgnąć opinii kobiet w tej sprawie.

Gość Psełdonim
Owszem, Pilton. Ale nie dzisiaj. Teraz pora mi na miasto. Do widzenia.

dobrze że poszedł z tym swoim "coraz pilniejszym problemem" (od bardzo dawna bo tamten topik był stary) jak ja nie cierpię takich gawędziarzy :S

Gość zajrzyj_na
Proponuję zajrzeć na www.noclaf.pl, ewntualnie facebook The Noclaf Original. Nie piszesz nic konkretnie co Cię interesuje, więc ciężko pomóc konkretnie, ale myślę że tam coś dla siebie znajdziesz :)

Gość gość
hejo, a czy ktos z was posiada moze artykuły łazienkowe firmy www.invena.com.pl ? zastanawiam sie nad kupnem i powiem szczerze, ze przydalaby mi sie jakakolwiek opinia :) dzieki!

Gość loleczkaloleczka
@złowieszczo ja też mam w domu sprzęty z łazienki z pomysłem i jestem ogromnie zadowolona :) długo szukałam zanim wybrałam, ale teraz nie mam wątpliwości żadnych :) i zawsze polecam ziomkom

Gość demulgator
ja stronę http://www.lazienkizpomyslem.pl/ odwiedzałam regularnie przed remontem bo na ich blogu wyszukiwałam wskazówek :) polecam wszystkim wesdecznie :) znana polska firma