Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wejdzie i doradzcie

jak powiedziec u fryzera ze chce takie wlosy?

Polecane posty

Gość panie fryzjerze
chce takie włosy :)

Gość hehehehehehhehe
po prostu musisz pokonac wlasny wstyd, zaakceptowac prawde i powiedziec glosno CHCE MIEC WLOSY JAK TANI BLOND KURWISZON i pani fryzjerka juz bedzie wiedziala o co chodzi :-D :-D :-D mozesz pocwiczyc w dom przed lustrem - powinno sie udac :-D

Gość milionerka
okropnosc , filc zmechacony moher - sama se zrób nałoz dwie farby polej perhydrolem i bedzie cud malina - jak przedtem nie wylezie i bęzie sie ciagnąc po ziemi sierść kudłata

Gość venividivici
Dzień dobry ! Pani fryzjerko, chcę takie włosy.

Gość the first cut is the deepest
o matko co za maszkara:o baj baj maszkaro :o

Gość milionerka
a jacek i placek lubia blondasy ?

To jest dryzura na tzw \"małpkę\" -> dziewczyna ma mocno pocieniowane na gorze wlosy i od wewnątrz pozostawione dlugie pasma. Na zdjęciach ma mocno natapirowane kudły dlatego jest efekt \"rozstrzepania\" ... ;) Ogolnie fryzura jest calkiem spoko, ale jezeli ktos umie ją ukladać -> ta kobietka niestety przesadzila i wygląda jak wokalista z Tokio Hotel :P

Gość oooo rany ta laska ma 16 lat
???? cholera wygląda na 30.... a włosy ma bold siano.... za długo trzymała zozjasniacz ot cały sekret :P zaoszczędzisz kasę na frycka ;)

Gość buhahahahahahahah
"po chwili nie miałam na sobie nic już ... zabrał mi wszystko nawet mój róż ... " :D:D:D:D:D

nie musisz isc do fryzjera :D wystarczy biala farba do wlosow, zapalniczka, grzbien i duzooooo lakieru :D i oto jestes :D emocjonalna2 :classic_cool: :D

Mnie się ta fryzura podoba...ale widocznie niektórzy tutaj nie bardzo znają się na modzie :)

Gość nazwa fryzury
zgodna z efektem :) W pierwszej chwili myslałam, że to tandetny manekin wystawowy. Dopiero po pozostałych zdjęciach można poznać, że to żywa dziewczyna...

są gusta i guściki...wielu tancerzy z zespołu który znam ma podobne fryzury...tylko nie takie natapirowane :)

Gość oooo rany ta laska ma 16 lat
fryzura to jedno.... a zniszczone włosy drugie.... a z resztą, cieniowanie też zdecydowanie wychodzi z mody, jeśli chodzi o ścisłość :P w "o mnie" jest dobre Cyniczna? .. nauczona doświdczeniem hihi, 16 lat no no i dalej ładny wierszyk....rozumiem, że to o niej :P "Solarium, puder, dwa kilo cienia, to wszystko ciebie tak bardzo zmienia." :classic_cool:

Ciii, kiedy wejdzie w modę niebieski buńczuk na czubku wygolonej na glanc głowy, też sobie zafundujesz? :) Nie szkoda włosów? Niezależnie od mody dla mnie jednak ładne = błyszczące i zadbane.

Gość wejdzie i doradzcie
ale nie musi byc koniecznie taka fryzura taka mi sie podoba , nie wiem jak sie sciac mam raczej podobny ksztalt twarzy do niej tylko troszke wieksze papule minimalnie i zielone oczy.. to jest jasna karnacja wiec nie wiem co pasuje

Gość co to są papule
??????????????????????????

a to ma napisane ta panienka w O mnie: Dla niektórych panienek ... ^^ Spódniczka mini, bluzeczka skromniutka Myślisz, że jesteś taka ładniutka. Że wszyscy wkoło ciebie kochają, a chłopcy do twoich stópek padają. Lecz spójrz, kochanie, w swoje lusterko. Doprawy, jesteś tak śliczną panienką? Solarium, puder, dwa kilo cienia, to wszystko ciebie tak bardzo zmienia. Spójrz czasem na świat, ten całkiem normalny, gdzie występują też szare barwy. Może kiedyś nareszcie zrozumiesz, że tak naprawdę żyć wciąż nie umiesz. Bo w głowie twoje były tylko szmatki, pomadki, puder, wyrzuty do matki. Codziennie myślałaś co by tu zrobić by komuś znowu przykrości narobić. \"Co tam uczucia\" - takie motto masz, ale spójrz dziewczyno, ty ledwo zdasz! Czy myślisz czasem o swej przyszłości? Czy w sercu twoim nie ma litości? Zrozum, że w życiu są rzeczy wazniejsze, a gorsze nie są te dziewczyny skromniejsze. Być może zazrościsz im naturalności i tego, że nie muszą udawać piękności. Tak wiele rzeczy chcę powiedzieć jeszcze, lecz wątpię, że dotrze to do ciebie nareszcie. Tego, co mówię i tak nie zrozumiesz, ty tylko pudrować twarzyczkę umiesz. Może cień na powiekach przysłania ci świat? Może dlatego nie widzisz swych licznych wad? Bo uwierz, kochanie, nie jesteś tak słodka. Po prostu zwykła z ciebie idiotka... hahaha:D wydrukuj ta fotke idz do fryca i powiedz ze chcesz tak wygladac:)

ondyna...ja nie mówię że ślepo podążam za modą albo że zrobię sobie taką fryzurę -szkoda włosów bo mam zdrowe-mówię tylko ze ta fryzura mi się podoba :)

ciii :D kurczak, no jakoś efekt "emocjonalna 2" nie kojarzy mi się z dobrze ułożoną, stylową fryzurą. Może na innej głowie i innych włosach? Bo tutaj, to ewidentnie "ktoś jemu krzywdę zrobił, temu misiu" :classic_cool: Na zdrowych włosach i z mniej wampirycznym makijażem pewnie byłoby zupełnie inaczej :)

za to na jacku najwyraźniej emocjonalna wywarła głębokie wrażenie :)

Gość ptasiemleczko22
Dlaczego takich okazow nie ma np. we Francji tylko w naszej kurwolandii?