Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od miesiaca

chyba mam depresje

Polecane posty

Gość od miesiaca

:(

Gość od miesiaca
skonczylam prace w jednej firmie i od tego czasu ni ma na nic sily. Wszystko robie z ogromnym wysilkiem..ciagle placzę. Najgorsze, ze powinnam sie wziac w garsc, ale nie mam sily:/

A moze porozmawiaj z kims bliskim o tym co czujesz? Moze po prostu potrzebujesz wsparcia?

Gość zajmij sie czyms
przyjemnym, pogadaj z kims bliskim, a co sie dzieje od miesiaca, co sie zmienilo?

Gość od miesiaca
w tamtej pracy szef zasugerowal mi wizyte u psychologa a potem mi kazali pic na wyjezdzie integracyjnym a ja juz wtedy chyba mialam poczatki depresji, bo mi by,lo wszystko jedno juz wtedy

Gość od miesiaca
nic nie robie zeby mi sie poprawilo juz nawet mama na mnie nie krzyczy powinnam cos robic, a ja tylko chce zapaomniec o tamtej firmie

Gość zajmij sie czyms
lepiej pojdz do psychologa, jak to sie juz tak dlugo ciagnie

Gość od miesiaca
nie umiem sobie poradzic ze soba wszystko widze w czarnych barwach

Gość od miesiaca
bylam u psychologa juz kiedys bezplatnego a ostatnio platnego i tylko ode mnie baba wyciagnela pieniadze

Gość od miesiaca
zreszta co ja mu powiem, ze nie mam przyjaciela i nigdy nie mialam?

Gość od miesiaca
rany, nie milczcie tak, bo ja mam to ciagle...ciagle wolam w proznie...jak w koszmarnym snie

Gość Bronek1985
z depresji wyciagnie Cie na pewno moj topic-casting na meza;-)poszukaj w aktualnych tematach:-) zapraszam do lektury:-)

Gość od miesiaca
tego os jakiegos czasu sie boje boje sie, ze moje zycie caly czas bedzie jak koszmarny niemy sen i ze nie podniose sie z tego stanu nie ma ani jednej osoby, ktora moglabym poprosic chocby o wysluchanie mnie nie moge sie pogodzic z tym, ze dalam sie tak poniewierac w tamtej pracy :( dlaczego mnie to musi spotykac? dlaczego?

Jezeli juz tam nie pracujesz to chyba powinnas swietowac a nie zamartwiac sie?;-)

Gość od miesiaca
dramaqueen odechcialo mi sie do konca zyc przez prace tam czulam sie tam jak ostatni pies, ktorego sie goni i poniewiera

Gość od miesiaca
wszyscy mnie zawiedli - rodzenstwo, kolezanka, ktora okazala sie pasozytem, bo jak ona miala problem to ja wspieralam a jak ja mam to byla zdziwiona czemu akurat do niej sie zwracam i nie ma mnie kto nawet przytulic...jak tak ma byc cale zycie to ja dziekuje

To ciesz sie kochana ze udalo Ci sie zwiac stamtad:-D Powinnas szampana otworzyc sobie:-)

Gość od miesiaca
to oni skonczyli ze mna wspolprace jak juz mnie wycisneli zreszta bylam konkurencja dla kolezanki, ktora spala z szefem, zreszta jaka tam konkurencja jak ona dostawala wszystko o co tylko poprosila

Gość a możee z
zażyj DEPRIM

Gość xxxcv
od miesiaca - jestes jeszcze?

Gość od miesiaca
ja nie widze seksu zycia, nie mam dla kogo zyc czuje sie potwornie, bo wszedzie musze ukrywac uczucia a ja juz nie mam sily zyc w ten sposob tyle lat:( Boje sie, ze to co mialam w tej pracy sie znow powtorzy :(

Gość xxxcv
ok ja ci pomoge ale musisz wspolpracowac dlaczego sadzisz kobueto ze to mialoby sie powtorzyc?

Gość Bronek1985
dlaczego nie widzisz seksu zycia? :-(

Gość od miesiaca
bo ja nie mam chyba w nikim oparcia, w domu maja mnie gdzies chociaz ostatnio mnie w domu nie gnębią, ale wtedy gdy pracowalam to mialam taki sajgon, ze bylo mi w tej [racy wszystko jedno i dawalam z soba robic co chcieli pracowalam przez posrednika, ktory mogl im w kazdej chwili podeslac zastepstwo jakby byli niezadowoleni a ja sie balam o prace i o nic nie walczylam

Gość od miesiaca
mialo byc sensu a nie seksu Bronek

Gość xxxcv
ale dlaczego to mialoby sie powtorzyc zdarza sie kazdemu. teraz na rynku pracy rzadzi pracownik problem maja pracodawcy wiec w nowej pracy male prawdopodobienstwo ze sie powtorzy

Gość od miesiaca
bo ja nie umiem negocjowac boje sie,ze mnie nie beda zapraszac na rozmowy kwalifikacyjne i w koncu jak mnie zaprosza to sie zgodze na kazde warunki:o i bo boje sie ze znow sie cos stanie w mojej rodzinie i znow mi bedzie wszystko jedno

Gość xxxcv
po pierwsze - to normalna reakcja na takie poczucie opuszczenia nic dziwnego, ze cie to nie cieszy tak to jest. w zyciu zgadzamy sie na wiele kompromisow i dopoki jest w miare ok to jakos z tym zyjemy a kiedy cos sie zepsuje to wszytskie te rzeczy ukladaja sie w scenariusz horroru a jesli chodzi o asertywnosc dlaczego nie potrafisz powiedziec ze cos ci sie nie podoba?

Gość od miesiaca
chociaz moze boje sie na zapas, bo w sumie to jak tyle razy szukalam tej pracy to juz nawet zmienilam metody poszukiwania, wiec moze tym razem bedzie inaczej i szybciej znajde nowa prace ale ja i tak wszystko widze w czarnych barwach :o