Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od miesiaca

chyba mam depresje

Polecane posty

Gość od miesiaca
nic nie zrobilam, bo nie chcialam wyjsc na osobe konfliktowa, ktora nie umie wspolpracowac z zespolem ale to sie odbylo zbyt duzym kosztem i chyba tego zaluje

Gość xxxcv
moja droga sa ludzie ktoryz nie potrafia wspolpracowac z innymi to nie zawsze wada. to moze byc zaleta tacy ludzie sa w stanie osiagnac wiecej choc droga jest bardziej wyboista najwazniejsze jest to, czy sama wiesz wposzczegolnych sytuacjach czego chesz, jaka jest twoja opinia i nie potrafisz tego osiagnac czy teznie wiesz czego chesz?

Gość od miesiaca
mialam noz na gardle, bo w domu we mnie nie wierzono i nie chcialam ich zawiezc, zeby nie bylo, zesie nie nadaje do zadnej pracy bo ja z poprzedniej odeszlam sama jak trzymali mnie kilka tygodni bez umowy :o - zabralam sie i wyszlam, chociaz myslalam, ze sie na to nie zdobede ja wiem czego chce, tylko balam sie, ze w cv zle wygladaja krotkie okresy pracy i potrzebowalam pieniedzy

Gość od miesiaca
nie da sie zyc bez pieniedzy

Gość xxxcv
o matko tyle textu mi zniknelo ale to dowodzi tylko tego co chialam napisac porazki, niesmak i upokorzenie sa wliczone w prawdopodobienstwo ty nie powinnas miec niskiej samooceny bo podejmowalas okreslone decyzje swiadomie. przeliczylas tylko konsekwencje emocjonalne to naturalne. utrata pracy zostala okresolna przez psychologiczne badania jako drugie - po smierci bliskich-najbardziej traumatyczne doswiaczenie tak wiec reagujesz poprawnie. bylabys bez wyobrazni gdybys sie tym nie przejela strach jest naszym pancerzem ochronnym, naturalna i zdrowa reakcja ale nie mzoe zdominowac wykorzystaj go pozytywnie

Gość od miesiaca
bo ja ciagle szukam pracy i juz nie mam sily, to byla kolejna praca pod rzad, najlepsza z tych moich koszmarnych prac, ale i tak bylam na przegranej pozycji, bo mnie tanio sprzedali zmienialam 2 razy zawod i widze, ze przez to placilam na kazdym kroku tzw.frycowe a teraz widze, ze zawod w wielu przypadkach to i tak nie ma znaczenia, jesli nie wykonuje sie pracy inzyniera, lekarza albo prawnika bo w tej mojej ost.pracy to i tak kazdy siedzial po znajomosci i za dobre pieniadze a wcale nie mieli lepszych profesji niz ja:/

Gość xxxcv
ale zobacz- jakos zyjesz bez pieniedzy rodzina cie wyzywi nawet jesli nerwy im puszcza, maja do tego prawo to nie wynika z braku akceptacji twpoich porazek kazdy przezywa to samo i twoja rodzina widzi w twoich problemach swoje mysle ze podswiadomie czyli bez winy moga chciec zebys sie podporzadkowala nawet pracy, w ktorej jestes zle traktowana bo sami niejednokrotnie tak robili jezeli ty sie buntujesz to oni podswiadomie odbieraja to jako wyrazny znak, ze i oni mogli atego nie zrobili nikt nie patrzyspokojnie na takie rzeczy, ktore go w jakis sposob uwieraja. zawsze wlacza mechanizm obronny w postaci agresji do ciebie i negacji twoich zachowan

Gość xxxcv
takie sytuacje jakie tu opisujesz znam od wielu znajomych mobbing, zlesamopoczucie psyciczne i nawet fizyczne stres, poglebiajaca sie zla samoocena bo predzej czy pozniej kazdy zacznie sie zle oceniac kiedy takie ma o sobie komunikaty znam dziesiatki takich historii ale jeden czlowiek przed rugim udaje ze nigdy takiego czegos nie doswiadczyl wiekszosc udaje przed samymi soba

Gość od miesiaca
na dodatek wszystko mi sie skumulowalo, bo zepsula mi sie drukarka, ktora jest juz do wymiany bo ma prawie 4 lata a ja nie jestem pewna czy ja zmienic mam wirusy w kompie-ktos obiecal mi pomoc, ale z nim roznie bywa i mam wyrzuty za ten stracony czas milo ze ze mna rozmawiasz, ale mi glupio, ze sobie nie poradzilam sama :(

Gość od miesiaca
wiem, ze strasznie narzekam ale brak mi kontaktu z ludzmi a tam chociaz klienci byli z reguly ok przepraszam, ze zajelam Ci czas, i dziekuje ze mi go poswiecilas/es🌻

Gość xxxcv
:D nikt nie radzi sobie sam w takiej sytuacji trzeba miec oparcie jezlei masz silna grupe przekonujaca cie ze cos z toba nie tak to musisz miec rownowage w ogole ludzie, ktoryz uwazaja ze sobie poradza sami sa w niebezpieczenstwie bo przewaznie to tacy, ktorzy przed soba udaja ze nic sie nie stalo ludzie potrzebuja sie nawzajem i tyle nie przejmuj sie tak. to taka eskalacja problemow ale wkrotce nastapi odbicie zlatwiaj rzeczy od najlatwiejszych i najdrobniejszych codziennie jedna a jesli zalatwisz dwie = 200 procent to mozesz sobie za to skombinowac jakas nagrode zawsze taka porazka jest okazja do odbicia. bo najgorzej tkwic w stagnacji idacej pochyla w dol

Gość xxxcv
od miesiaca nie dziekuj mi tak nie ma za co ja tez miewam depresje wiec nie jestesmy z innej gliny nigdy nie poradzilam sobie sama ale wiem jedno-zeby ktos pomogl trzeba mu powiedziec co sie cuzje bo ludzie nie potrafia dostrzegac slabosci tam gdzie ona obajwia sie zniecheceniem dla nich to lenistwo, autoagresja -dla nich to agresja no i jakkolwiek by to nie zabrzmialo -oni takze wracaja z pracy ze swoim niesmakiem, problemami, neichecia do siebie i brakiem perspektyw

Gość od miesiaca
nawet mi nie dali na koniec premii ani nic wisnie 😠 brzuch mnie boli jak o tej pracy mysle :o

Gość xxxcv
ach, co ci tam premia niech sie pocaluja w dupe ciesz sie ze nie jestes juz od nich zalezna emocjonalnie i tyle jakis czas sie tak jeszcze bedziesz czula ale juz coraz mniej

Gość od miesiaca
ja powiedzialam kolezance, to mnie odeslala do platnego psychologa ..kolejnego a oni tylko biora pieniadze a nawet nie powiedza konkretnie nic co by jakos podbudowalo ***** kurcze nie chce Cie juz meczyc i trzymac przy kompie chociaz sama tu jeszcze chyba posiedze *** strasznie duzo rzeczy musze zrobic szukajac tej pracy i musze sobie to podzielic na male kawalki

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
xxxcv zrób sie na czarno!!! pobijesz komiczne w rankingach odpowiedzi......serio..on jakiś taki dziwny(ja podejrzewam że to kobieta, bo w kilku wypowiedziach to wyszło...ale może dlatego że..powiedzmy...świeżym okiem na to patrze a reszta już wciagnięta i nie widzi:D) ale mówie serio...potrzebnyś tu!! z takim nickiem!!!! tylko nie daj się zbajerowac!!! zagladam tu od 2 tyg. i..sa liderzy tego forum...ale nie wszyscy oki, wyczuc sie da na odległość, hehe to fakt:) ale... jak masz czas by tu zagladac tylko, a nie siedziec jak niektórzy non stop!!!(wiem, wiem, siedzicie w pracy i nie macie dostępu do innych srodków komunikacji w necie:P, powieście na mnie wszystkie psy:D) będziesz,wielki:D nawet na forum jak daje sie zauwazyć czymś tzreba zasłynąć by ...jasnieć i byc gwiazda..heheheh pozdrówka:)

Gość xxxcv
wekszosc psychologow jest dennych oczywiscie mozna trafinc na dobrego ale to tak jak wygrac w totka najbardziej pomaga swiadomosc ze nie jest sie odmiencem i inni tez tak sie cuzja choc to ukrywaja to nie z gatunku tych info ktore podajesz przy opisie na naszej kalsie ;)

Gość to tylko jaaa23
Wiec przestan myslec w czarnych barwach, przestan rodzinie ktora w Ciebie nie wierzy udowadniac ze jestes w czyms dobra, przestan sie bac na zapas. Mysle ze wyczerpaly Ci sie baterie bo za duzo ciagle od siebie wymagasz i za duzo sie stresujesz. To ze nie mzoesz znalezc pracy to rozumiem ze to duzy stres.

Gość xxxcv
uuuuuuuuuuuuuuuuuu..... dziekuje za mile (zdaje sie ) slowa jestem kobieta. nie mam czarnego nicka bardzo czesto porownuja mnie do komiczne choc glownie sie z nim nie zgdadzam jestem tu sporadycznie bo interesuje mnie sposob myslenia innych ludzi lubie komiczne. mysle ze to facet. pobedziesz tu dluzej (nie czesciej) to zobaczysz ze wbrew pozorom nie realizujesz swoich potrzeb udajac kogos, kim nie jestes ja akurat nie mam potrzeby zachowania okreslonego wizerunku bo zmieniam nawet pomaranczowe nicki. wlasnie dlatego tu jestem, zeby moc z wieloma osobami rozmawiac bez obciazenia. jesli wieszco mam na mysli chce poznac takie sposoby myslenia, ktorych nie mialabym szans poznac poza netem. powodzenia. dostarczaj kolejnych obserwacji. sa interesujace

Gość od miesiaca
dzis jest lepiej dziekuje wszystki, ktorzy mnie pocieszali a zwlaszcza xxxcv Tobie🌻

Gość gość
U mnie było to tak, że nic mi się nie chciało, nie chciało mi się wyjść z domu by się spotkać z kimkolwiek. Starałam się na siłę odbudowywać jakieś stare znajomości, ale to nie są prawdziwe przyjaźnie. Czułam się strasznie samotna. Rozwiązanie przyszło jakby znikąd. Szukając w Internecie ludzi z podobnymi problemami znalazłam stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczanie aury. I nagle po kilku sesjach zaczęłam nabierać sił do życia. Teraz w wolnym czasie nie przesiaduję już w domu, lecz spotykam się z ludźmi. Nauczyłam cieszyć się z tego co mam, po prostu zmieniłam podejście. Dlatego głowa do góry, nie ma problemów nie do pokonania.