Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esmerald1234

ginekolog - badanie piersi

Polecane posty

Gość esmerald1234

czy mogę poprosić ginekologa o zbadanie moich piersi?

Gość zebolka
tak-sam nawet powinien to zrobic

Tak i powinien to zrobic sam,bez zadnego upominania sie...Moj tez nie badal....Ale pewnego razu gdy poszlam w trakcie miesiaczki zeby mi wypisal recepte na tabletki,to od razu mnie zbadal,bo skoro nie mogl czegos innego zobaczyc to musial chociaz piersi pomacac hehe :D

Gość esmerald1234
hmmm...jakoś mam opory.. zwłaszcza że na razie wybieram się do zwyklej przychodni... w gabinecie jest zawsze pielęgniarka i ci lekarze są tacy niemili... boję się, że mnie wyśmieją...ale jak mam poprosić?

esmerald - normalnie - wchodzisz i mówisz: \"Dzień dobry, czy mógł by mi pan doktór, pani doktór zabdac piersi bo nie wiem czy sama potrafię wyczuć jakieś ewentualne zmiany\" piersi powinno się badać do 7 dnia cyklu

Ciężko dziewczyny jest z tym badaniem piersi przez ginekologa.Mam 26 lat i na moje prośby o zbadanie piersi zawsze dostawałam ulotkę jak się samemu badać.chyba zacznę stosować sposób udawania, że cos tam znalazłam to wtedy może będą chcieli pomacać i zobaczyć co się dzieje.ale chyba w takim przypadku trzeba kłamać że w obu piersiach cos wyczułam bo jak w jednej to tylko tą mi zbadają a druga pozostawią na pastwe losu:( a jak nie to chyba zapisze się prywatnie - tam za kasę wszystko ci zbadają.