Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciszasza

Mam 26 lat...chyba już nie spotkam miłości...

Polecane posty

Gość ccc..
Beatak78 z jakiego miesiaca jestes?

Gość ja tezzz
ja juz tye razy probowalam:( i wiem to moja wina, bo ja tak przebieram, czekam na tego jedynego, a wymagan mam cala liste:( chyba wlasnie stad sie biora stare panny:( kurde jeszcze sama mieszkam, ocipieję niedlugo:(

Gość dsfdfd
Ja nawet nie wiem, jak to jest kochac i byc kochanym.

Gość ja tezzz
mialam takie stany dostawania energii ale to tez mija w pewnym momencie wkurzali mnie znajomi,bo kazdy cos chcial,a ja chcialam miec po prostu weekend da siebie dostalam co chcialam; dlugo nie czekalam, jakos w jednym momencie poczulam ,ze nie ma wokol mnie nikogo!czulam sie jeszcze gorzej! teraz juz wiem co znaczy stracic znajomych i wiem ,ze o to trzeba dbac! szczescie na osobnosci-powiesz lepiej jaki masz cel w zyciu??

ja mam 22 lata..ale tez czuje ze nie znajde juz..bo podobaja mi sie kobietyki przy kości :(...kiedys jednej zaufalem i zostalem zraniony :(

Gość szczęście na osobnośći
Chcę być szczęśliwa i wolna :)

Gość No tak-- a jak ktoś jest
po 30tce to najlepiej niech sobie w łeb strzeli , co ?

Gość meski głos w tej sprqawie
ja miałem podobną sytuację ,tzn podobała mi sie dziewczyna w pracy ale była już zajęta i nie startowałęm do niej , krótko porzed tym jak odeszłem z pracy ONA została porzucona przez chłopaka , teraz siedzi w Londynie i z tego co widziałem na naszej-klasie po jakiegoś chłopaka to dziwner mimo że nie była super ładna juz ponad dwa lata nie mogę o niej zapomnieć chyba istnieje cos takiego jak przeznaczenie :( s.

Gość ja mam prawie 28 lat
Z Polski jestem :-) Chyba nigdy się nie zakocham, bo nie wiem właściwie nawet co to słowo znaczy.