Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rhinbac

rozmiar pierscionka

Polecane posty

Gość rhinbac

witam witam mam pytnie,jak dobrac rozmiar pierscionka?tzn zalozmy ze zmierze jego obwod i co dalej?

Gość rhinbac
moj facet ma mełego ptaszka i nie wiem czy znajde taki mały kapelusik

Gość no właśnie ślub
idz do jubilera i on włoży ci miernik na palec i poda numer. nie mierz sama bo będziesz żałować

w gabinetach jubilerskich maja takie śmieszne narzędzie do mierzenia palca :P :) domowo nie wiem na pewno jak to zmierzyć, bo mam r.11 więc tak najbliżej moim zdaniem ten rozmiar odpowiada średnicy palca :)

Gość rhinbac
hehe,dzieki za info:)

Gość rhinbac
a tak swoja droga to ciekawe jak dobieraja rozmiar faceci,ktorzy robia swojej dziewczynie niespodzianke i nieoczekiwanie prosza o reke.jak trafiaja w rozmiar...

Gość siemanko wariaty
moj zalozyl pierscionek ktory nosilam na malego palca i tak dobieral ;)

wiesz jak :) czasmai bawią się dziwczyny pierścionkiem niby to zakładają go sobie na palec itd .... widziałąm już kiedyś taką sytuacje ... a potem do jubilera i przymierzają na ten palec na który pasował pierścionek dziewczyny :D ot cała filozofia

mierzy się średnice pierścionka sufniarką, a potem sprawdza się w jakiejś tabeli zamieszczonej w internecie jaki to rozmiar

moj facet kiedys sie tak bawil pierscionkiem i nie wiem jakim cudem ale wsunal ten moj pierscinek do konca i nie moogl zdjac. nie wiem jakim cudem wepchal na te swoje paluchy, niby szczuple ale ja nosze 11 tez wiec ... palec spuchl i dobrze ze znalezlismy kombinerki i udalo sie przeciac :P zareczynowego do tej pory sie nie doczekalam. zdaje sie ze moj facet ma uraz :D