Gość fankazary Napisano Styczeń 29, 2008 mam pytanie zcy wiecie kiedy jest mega wyprzedaz w zarze bo dzis bylalm ale ejst wszystko na polowe a mi chcodzi o taka mega przecene wiem ze wyprzedaz zaczyna sie 27 grudnia jak co roku a wie moz ekeidy sie konczy i ceny z\sa takie ze plaszcze sa za 29 zeta? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Styczeń 29, 2008 ile jeszcze takich tematow zalozysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Styczeń 29, 2008 W Gdańsku też już była mega przecena. Chłopak mojej siostry kupił garnitur męski przeceniony z 719 zł na 249! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaktoaoa Napisano Styczeń 30, 2008 t juz koniec przeceny czy jeszcze ebdzie taka mega wyprzedaz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ąć Napisano Marzec 20, 2008 kiedy najbliższa wyprzedaż w Zarze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fankazary Napisano Marzec 20, 2008 A czy na wielkiej wyprzy w Media Markt można kupić jakąs fajną kieckę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yolo22 Napisano Styczeń 17, 2015 Jest kilka stron, które o takich okazjach cenowych informują. Ja korzystam z kilku. Ostatnio najwięcej chyba wchodzę na stronę www.salesandshopping.pl . Tu też są podane noce zakupów i inne takie eventy robione w centrach handlowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2015 Ja ubrania od jakiegoś czasu kupuję tylko na allinside.pl. mają super rzeczy w dobrych cenach, bardzo fajnie wykonane, tanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daga3 0 Napisano Grudzień 25, 2016 Wiele ciekawych rzeczy jak ciuchy, buty, torebki i nie tylko, można kupić przez serwis cozacena.pl - http://www.cozacena.pl/, to fajna porównywarka cen wielu różnych sklepów, jest wszystko w jednym miejscu i można kupić dużo taniej niż w normalnych sklepach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlgaOlgaOlga Napisano Styczeń 22, 2017 Też wolę zakupy online robić, ostatnio zamawiałam taka sukienkę z goodlookin - przesyłka dotarła ekspresowo:) http://goodlookin.pl/product-pol-6514-SUKIENKA-Z-ODKRYTYMI-RAMIONAMI-I-WISIORKIEM-BORDOWA-6724-.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach