Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęście na osobnośći

SZCZĘŚCIE NA OSOBNOŚCI

Polecane posty

Właśnie zdałam sobie sprawę , że najszczęśliwsza czuję się sama .:) W kłopotach znajomi mi nie pomagali , byli jedynie świadkami spadania na dno . Zerwałam kontakty . Później czułam niemal fizyczny ból wywołany samotnością , marzyłam o kimkolwiek bliskim ale widziałam szans na znalezieniu go . Teraz mi potrzeba kontaktu z ludzmi przeszła zupełnie ! Na samą myśl o wplątaniu się choćby w koleżeństwo - DUSZĘ SIĘ :o Potrzebuję wielkiej przestrzeni dla siebie i nie chcę , żeby ktokolwiek inny się w niej znalazł . Może samotnicy cierpiący zobaczą swoją sytuację w innym świetle teraz :) I poczują szczęście jak ja :)

Życzę Ci żebyś się tego nauczyła :)

Gość AUTORKO JA MAM
TAK SAMO ... DUSZĘ SIĘ WSROD LUDZI I Z CHECIA SIE IZOLUJE ;))

Teraz widzę , że ludzie wysysali ze mnie energię , życie :o Trzeba być zimnym , niezależnym ! Nie ufać ludziom podającym się za przyjaciół , oni chcą załatwiać swoje sprawy , a tym łatwiej im wychodzi , im słabsza jest ich ofiara :o Każda relacja z drugim człowiekiem tak wygląda , ktoś musi być słabszy , I TO NIE BĘDĘ JA ! Nie chcę też z nikogo wysysać życia :p Samotność świadoma to szlachetna postawa , teraz to widzę , bliskie kontakty z ludzmi są takie brudne ...

Gość AUTORKO A ILE MASZ LAT
JA CZUJE TAK SAMO .

Gość skowronek pierwiosnek
może to egoistyczne, ale dopiero wtedy mozna znaleźć czas dla siebie i oddać się w pełni swojemu hobby, nie musząc tracić czasu wysłuchiwanie wiecznych malkontentów :D

Po co takie dane ? Im mniej o sobie wiemy tym lepiej :D Nie twórzmy fałszywej znajomości ;) Nie temu służy ten temat .

ALE JA NIE CHCE TWORZYC ZNAJOMOSCI ... IZOLACJA U MNIE TO PODSTAWA TYLKO JESTEM CIEKAWA CZYY WIEKOWO JESTES DO MNIE PODOBNA

Nie szukaj sobie podobnych ! Bądz dla siebie światem . Nie szukaj u innych cech własnych po to , by czuć się gorszym/lepszym . Spełniaj własne oczekiwnia wobec siebie , nie startuj w cudzuch zawodach . Nie jesteś psem , któremu ktoś rzuca patyk , nie musisz aportować .

KURWA MAC MOW ILE MASZ LAT A NIE PIERDOLISZ OD RZECZY NORMALNE PYTANIE ZADAJE A TY WYLATUJESZ Z JAKIMIS FILOZOFICZNYMI PRZEMYSLENIAMI :O

Jeśli dla kogokolwiek Twoje życie jest dziwne - to jego problem , tak jak jego życie , które nie obchodzi ciebie , nie interesuje nawet :p

Nie spełniam cudzych oczekiwań :p Złość się ile chcesz :p

HEJ TO BYL PODSZYW ...NIE NAMAWIAM ZEBYS MOWILA ILE MASZ LAT ;/

bo Emons jest pewnie z tej drugiej kategorii ludzi zwanej emocjonalnymi wampirami

spoko :D Ludzie , mimo że to nie ich interes , chcą nam użądzć życie , chcą nam dawać role , z których mamy się przed nimi rozliczać :o Niech się wypchają :)

a jak nie myślisz lub nie zachowujesz się jak oni, to biorą cię za nienormalnego. Tak się zachowywały moje znajome-pustaki.

za nienormalnego według ICH norm , których NIE MUSISZ spełniać mając własne , które reszty świata nie dotyczą ! Nie jesteś niczyim nadzorcą i nikt nie jest Twoim :)

dla swyjaśnienia dodam, że to one chciały narzucić swoje zachowanie innym i myślały, że są Alfą i Omegą tego świata

Za przeproszeniem pieprzysz. Doradztwo .. ilu ludziom przy mnie doradzano ile razy mnie doradzano a i tak się robi swoje. W większości wypadków. Szczęście w samotności IMHO nie wierzę. Oczywiście można się z tym pogodzić i żyć normalnie. Ja żyję. Nie jest to też nieszczęście.. ale.. ;)

W czym doradzają ? I ważniejsze - KIEDY doradzają ? Wtedy kiedy pytasz o radę , czy częściej niepytani , w sprawach , które nawet ich nie dotyczą ? Bo lubią znaleźć problem tam , gdzie dla Ciebie go nie ma . Doradzą jak postępować lepiej ( według ICH osądu i potrzeb ) , przekonają , że postępowałeś wcześniej niewłaściwie . I teraz się poprawiaj , bo MUSISZ ICH zadowolić ... :o Nie zależy mi na tym byś wierzył :p Od Twojej wiary w nie , moje szczęście nie jest uzależnione :D

Miałabym czekać , aż ktoś uzna , że mam prawo być szczęśliwa , bo spełniam warunki ? I moje szczęście będzie wyglądało jak czyjeśtam wyobrażenie o szczęściu :p