Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....finka

ADRESY----medycyna naturalna

Polecane posty

Gość ....finka

Gość ....finka
di. tel.pl

Gość ....finka
Szukaj; Medycyna naturalna -internetowa ksiazka telefoniczna.....

Gość ....finka
----

Gość ....finka
----

Gość ....finka
----

Gość ....finka
----

Gość ....finka
Szukaj ; LEKARZE -MEDYCYNA NATURALNA --Internetowa Ksiazka Telefoniczna

Gość ....finka
...............................................

Gość maria098
Sklep z naturalną medycyną jest tutaj. http://www.herbavit.com.pl/ Medycyna naturalna to głównie zioła i leki oparte na naturalnych składnikach. Często je stosuję np przy przeziębieniach.

Gość gość
Jeśli poszukujesz naprawdę dobrych lekarzy specjalizujących się w medycynie naturalnej to najlepszym rozwiązaniem będzie skorzystanie z doświadczonego, takiego, z którego usług już ktoś znajomy korzystał. Uczęsczam do lekarza medycyny natrualnej w www.activummed.com i szczerze polecam.

Gość gość
Gabinet Terapii Naturalnej Stanisław Pikulski w Łowiczu Zielkowice 38 :) Najlepszy wg mnie.

Gość gość
Moim zdaniem najlepszym lekarzem medycyny naturalnej jest specjalista z www.activummed.com, korzystam z jego usług od lat. Udało mi się oczyścić organizm z toksyn i zmienić żywienie.

Gość gość
Nie sposob pominac "specjaliste nad specjalistami" - Adama z Podkarpacia i omijac go szerokim lukiem.

Gość gość
Przyznam szczerze, ze w kwestii ozonatorów to kolega polecił mi sklep www.medycynanaturalna.pl– tam od dłuższego czasu kupuje tego typu produkt

Gość gość
Myśmy się z mężem byli na badaniach całościowych w Vitanea i wrażenia mamy oboje pozytywne. Dokładny test obciążeń organizmu, czegoś takiego jeszcze nie miałam robione. Dostaliśmy pełny ogląd na to co się dzieje w środku i skąd np. męża problemy z krążeniem ostatnio. Będziemy się tutaj leczyć, opinie mają dobre, a pan Sydorchuk robi pozytywne wrażenie. Kontakt na www.vitanea.eu Dokładnie gabinet jest na Podłęskiej w Krakowie.

Gość gość
Pozytywnie jestem zaskoczona terapią w Vitanea ( www.vitanea.eu ). Przeprowadzają generalnie leczenie biorezonansem, ale nie tylko. Ja się tu zgłosiłam z problemami trawiennymi i ogólnie nadwagą. Z miesiąca na miesiąc metabolizm jest coraz lepszy, a wszystko bez chemii, suplementów i innych takich smakołyków.

Gość gość
Mam zaufanie do homeopatii jeśli chodzi o leczenie. Nie stawia się tutaj na chemię i tabletki, ale na naturalne możliwości organizmu. W Krakowie dobry gabinet, który w tej metodzie pracuje jest na Podłęskiej – Vitanea ( www.vitanea.eu ). Doświadczeni terapeuci, którzy już od lat pracują za pomocą biorezonansu chociażby.