Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz studentka

Studiuje ktos fizjoterapie??

Polecane posty

Gość juz studentka

jak wyzej.. studiujecie dziennie czy zaocznie?? czy macie duzo zajec sportowych i roznych praktycznych czy tez uczycie sie pamieciowek bez sensu?? studiuje juz na innym kierunku ale to nie to..kierunke oblegany pzryszlosciowy ale co z tego jak kompletnie mnie nie interesuje wiem ze fizjoterpia to cos co chcialabym robic w zyciu ale jak jzu mam rzcac cos na co tak ciezko pracowalam to chce wiedziec co mnie tam czeka?? bede wdzieczna za wszystkie opinie;)

Gość juz studentka
nikt??

ja studiowalam, bylo zarabiscie, duzo zajec praktycznych, bardzo ciekawych zreszta, ciekawe zajecia... duzo nauki , ale warto

Gość juz studentka
swinkowa dzieki za odzew juz myslalam ze nikt mi nie odpowie:) interesuje mnei jeszcze jedna sprawa...bo wiaodmo ze sa testy sprawnosciowe ja ogolnie jestem sprawna fizycznie ale mam konztujowne kolano czekam na operacje ktora bedzie niewiadomo kiedy ale nidlugo nie wiem zy dam rade...testy sa trudne?? no i czy bylo duzo wfu bo pzrze peirwsyz semster pewnie bede albo na zwolneniu albo slabo bedzie z moja kondycja z pwoodu tej konztucji

u mnie byl tylko semestr wf-u na 2 roku. poza tym, nie mialam zadnych testwo sprawnosciowych :) aha i 2 osoby na roku mialy tzw . szuflane kolana i operacje i swietnei sobie radzily czyzny wiezadla kolana "poszly"?

Gość juz studentka
wiezadlo krzyzowe i lakotka przysrodkowa...a moge niedyskrtenie spytac gdzie studiowalas?? bo jestem na etapie wybiera uczelni na ktore chcialbym zlozyc papiery:)

dokladnie, czeka cie prawdopodobnie rehabilitacja w piekarach slaskich... strasznie duzo ludzi ma z tym wiezadlem problemy ja na uniwersytecie :D w rzeszowie

Gość juz studentka
nnie nie ja sie nie lecze w piekarach tylko w zorach w klinice dla sportowcow:) jestem bardzo zadowolona. poki co juz jestem po 2 operacjach i ciagle mam rehavbilitacje teraz juz musi byc dobrze:) apropos piekar bylam u lekrazz z tamtad tyle ze prywtanie...potraktowal mnie strasznie z gory i stwierdizl ze nic mi nie jest...ale moze mial zly dzien bo wiekszosc ludzi bardzo ich chwali:) ja myslalam bardzije o awfie w katowiach lub uniwesytecie jagiellosnkim ale pewnie zloze ejszcze gdzies bo bardzo chcialabym sie dostac ...to co studiuje teraz bardzo mnie meczy...

Gość a co studiujesz droga
studentko jesli mozna wiedziec??

Gość juz studentka
biotechnologie...okropny kierunek...takie studia o niczym;P