Gość karinka22 Napisano Styczeń 29, 2008 Hejka :)) Dziewczyny jestem sredniej karnacji ale twrz mam troche bardziej blada i powiem wam szczerze że to nir za ładnie wygląda i dość śmiesznie...:( Mam terz bardzo wrazliwa cere i delikatną .. Jak znacie jakieś dobre samoopalacze to wchodzcie i piszceie:) Pozdrawiam karinka22 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusa Napisano Kwiecień 21, 2009 XEN-TAN DROGI ALE DOBRY trzyma sie 7 dni ,bez plam na ubranaich ,jest swietny ,teraz bede go stosowac zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusa Napisano Kwiecień 21, 2009 dodam jeszcze ze odrazu widac ,kolor po posmarowniu sie:)morski brozik,ja mam jasna skure i mi odpowiada,nie lubie jak opalenizna razi w oczy albo jest pomaranczowa zeby miec efekt murzynki trzeba sie 3 razy posmarowac...polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fm praca Napisano Kwiecień 21, 2009 Z daxa samoopalacz w piance ;) Bardzo dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w jakim rejonie polski Napisano Kwiecień 21, 2009 nie polecam nivea ani dove... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosa101 Napisano Maj 3, 2009 Ja również polecam w 100% XEN-TAN. Dla mnie najlepszy samoopalacz jaki można dostać gdziekolwiek na rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lalka3 R 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 ja polecam samoopalacz MAKEBELIVE (obojetnie czy to w piance czy sprayu czy w mleczku) lub STROPEZ najlepsze samoopalacze na swiecie. do kupna w uk a Polsce nie wiem. jako jedyne profesjonalne samoopalacze pozbawione smrodu i pomaranczoewgo koloru. polecam bo sama jestem pod wrazeniem!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gabis Napisano Sierpień 8, 2010 a czy ten samoopalacz XEN-TAN jest na prawde dobry??? bo nie powiem jest dosc drogi ale moze byc wart swej ceny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalii88 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 a ja sobie kupiłam xen tan :D wczoraj na allegro za 124 zl z rękawica :D jestem również jasnej karnacji.. ciekaw jestem jaki kolor mi wyjdzie na tej bladej cerze :P podziele się z wami jak go dostane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antoninka00000 Napisano Wrzesień 21, 2010 Dove-super sama go używam !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalii88 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 mam juz xen tan Dzis dostałamn!!!! :D ale czadowo!! pierwszy raz uzyjeee jutro napisze wam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szopenowa 1 Napisano Czerwiec 28, 2011 Temat stary, ale odkopię. Xen Tan (kupiony od producenta) okazał się niezłym bublem ;) Efekt praktycznie niewidoczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iffi___ Napisano Czerwiec 4, 2012 też odkopuję: od jakiegoś czasu coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że akurat w przypadku samoopalaczy wyznacznikiem jakości jest niestety cena, produkty taniutkie są niestety niewiele warte tzn. właściwie najbardziej zawodne, moje typy to samoopalacze wymienione tutaj: http://powiekszanieust.net.pl/2012/05/31/cztery-najlepsze-samoopalacze/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2014 Hej :) jestem w podobnej sytuacji do Ciebie - też mam jasną twarz a resztę ciała ciemniejsza :P slabo to wyglada przyznaje :( W koncu zdecydowalam sie cos z tym zrobic i zamowilam na stronce samoopalacz z environu. Dokladna nazwa z opakowania to "Tantasia" . Krem jest z minimalnymi drobinkami zlota co swietnie rozswietla skore i daje ciekawy efekt polecam ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bladziątko Napisano Sierpień 29, 2014 Nigdy o , może nie słyszałam kiedyś spróbuję, ale póki co używam chusteczek samoopalających z Dax Sun. Ja ogólnie jestem bladziochem na całej powierzchni :P Boję się używać samoopalaczy w balsamie to też się chusteczką smaruję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 30, 2014 ja stosuję balsamy, które stopniowo lekko brązują, bo jak ognia unikam koloru pomarańczy na twarzy i ciele. obecnie używam balsamu brązującego Sun Care od Flosa i sobie chwalę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 30, 2014 Mój ulubiony samoopalacz jest firmy Thalgo. Zanim go kupiłam dostałam próbkę w salonie kosmetycznym. Ma bardzo naturalny kolor i bardzo ważne - nie ma typowego zapachu dla samoopalaczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Greteska 0 Napisano Sierpień 30, 2014 Z ziaja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annadomina Napisano Wrzesień 3, 2014 Moim zdaniem krem samoopalający HB. W moim przypadku efekty przyniósł genialne, bo skóra wyglądała o wiele lepiej - ładna i zdrowa. Można powiedzieć, że zrobiła się całkowicie inna. Kluczowa - opalenizna faktycznie wyglądająca naturalnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2014 a co jest hb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vola3 Napisano Październik 14, 2014 Wszystkie samoopalacze jakie do tej pory stosowałam zostawiały plamy i nienaturalny kolor skóry. W zasadzie tylko emulsja samoopalająca z HB sprawdziła się w 100%. Bardzo łatwo się ją nakłada, nie widać brzydkich plam, do tego ma jeszcze ładny zapach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 He-Shi najlepszy, zdetronizował St tropez a co najważniejsze nie śmierdzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 Zamiast samoopalacza polecam ziemię egipską Bikor. Jest niesamowita, nadaje piękny odcień opalenizy i można nakładać ją do kilku warstw. Poza tym to naturalna glinka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gkrycha Napisano Styczeń 14, 2015 lato już za pasem ;) ale jak samoopalacz to fake bake ten http://www.topdrogeria.pl/do_opalania/luxurious_golden_bronze_airbrush_self_tan_samoopalacz_w_areozolu_rekawica,11819.html dość drogi ale ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grażyna Gr Napisano Maj 17, 2015 Ja w sumie nie wiem ile płaciłam za mój ostatni nabytek, pierwszy raz kupiłam sobie co prawda St. Moriza w sprayu, ale jestem mega zadowolona, tym bardziej, że jeśli chodzi o opalanie to raczej słabo u mnie, bo opalam się na czerwono i zaraz schodzi mi skóra, więc najlepszym wyjściem jest samoopalacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość auguścinka Napisano Marzec 25, 2017 A czy one wychodzą bardzo ciemne? Bo ja mam dość jasną skórę i nie chciałabym sztucznie wygladać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Laura8901 Napisano Marzec 25, 2017 Są dwa rodzaje samoopalaczy z st.moriz medium i dark. Te pierwsze nadają się nawet do jasnej karnacji, kolor wychodzi naturalny, wiem bo sama takie kupuję i jestem zadowolona. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alllycja Napisano Maj 1, 2017 A masz jeszcze tę rękawicę do nakładania samoopalacza? Bo samą markę znam, ale teraz bardziej myślę o tej rękawicy bo tak to trochę za długo trwa i chciałabym przyspieszyć samo nakładanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość turquise rose Napisano Maj 26, 2017 Kup, naprawdę warto, koszt nie jest duzy, a wystarczy na lata, bo normalnie możesz ją prać w pralce. A teraz mają fajną letnią wersję z wzorem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malycka Napisano Maj 29, 2017 A gdzie można te StMoriz kupić? Podpowiecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach