Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawskie_bydle

Typ faceta dla kobiet. ZAPRASZAM PANIE.

Polecane posty

Gość Ciekawskie_bydle

Witajcie drogie Panie ;). Zastanawiam się jakiego wolicie faceta: Opcje do wyboru: 1) facet kulturalny, zadbany, bardzo przystojny, wysoki, pewny siebie, wykształcony, dobra praca, opiekuńczy, dobre zarobki (chodzi o to że potrafiłby utrzymać i zadbać o rodzinę), wie czego chce, wie kim chce być w przyszłości, ma swoje hobby i ulubione zajęcia, z zasadami ale nie jest skurwysynek (chamski) tylko ułożony, każdy go lubi, ma doskonałe poczucie humoru, dusza towarzystwa, lubi sporty ekstremalne, wyjazdy, podróże, i ogólnie MA SWOJE ZDANIE - (*) spotykając się z kobietą w ciągu 3-4 spotkań JASNO wyraża swoje zainteresowanie kobietą, oznajmia ze kobieta pociąga go seksualnie i sie nie opierdziela i powiedzmy już na pierwszej może drugiej max trzeciej randce chce kobietę pocałować oraz iść z nią do łóżka :) z pójściem do łóżka nie jest nachalny ale daje do zrozumienia że ma na to ogromną ochotę :) 2) Facet podobnie jak numer 1 do znaku (*): - chce się spotykać z kobietą i spotyka się z nią powiedzmy nawet 10 razy i więcej ale nie widać u niego zbytniego seksualnego zainteresowania kobietą , nie probuje jej pocałować tylko uważa że jeszcze sie należy po spotykać, lepiej poznać, owszem chce ją pocałować, chce iść z nią do łóżka ale nie spieszy się z tym i może się przy tym nieświadomie wydawać dla kobiety bardziej przyjacielem a nie partnerem. 3) Facet przystojny, wysoki, zadbany, NIE wie czego chce, ciągle się zastanawia kim chce być, co chce robić (możliwe że znajdzie na te pytania odpowiedzi), domator, nie przepada zbytnio za imprezami. Kobiety kocha całym sercem, gotowy je nosić na rękach. Trochę leniwy i mimo dużych perspektyw z racji wykształcenia i inteligencji jest na tyle leniwy, że nie rozwija się w pracy. 4) Facet niewykształcony ale jakieś interesiki sobie kręci na swoje potrzeby ma kasę i na kobiety, ma samochód i ... jego zycie to kluby, kobiety, taki trochę skurczy synek który chce przede wszytkim zaliczyć panienkę. Możliwe że zdradzi w przyszłości. Kobieta nie jest zbyt pewna przy nim jeśli chodzi o przyszłość. Kumple odgrywają znaczną część życia tej osoby. Podejmuje szybkie decyzje, niekoniecznie dobre ale zawsze robi coś, że albo kobieta To oczywiście tylko forum i tylko post ale tak z czystej ciekawości, którego byście chciały jako partnera na przyszłość. Wszystkie postacie maja jakie zalety oraz wady i troszkę to uogólnione. Ale gdybyście czysto teoretycznie trafiły na takich 3 mężczyzn to którego po powiedzmy 10 randkach byście wybrały. BYŁEM powtarzam BYŁEM osobą z cechami numer 2) Piszę to bo wiem że na pewno ktoś zapyta który to ja bo bez celu sie takich topików nie zakłada. Dziękuję z góry za odpowiedzi ;). Pozdrawiam.

Gość Ciekawskie_bydle
Nikt nie mówił że bedzie łatwo :)

Gość Feminine
1.

Gość Ciekawskie_bydle
Hmm żaden z tych typów. A może jakieś modyfikacje tych występujących? Lub najbliższy tego którego byście chciały.

Gość laleczka***
1 albo 3

Gość gimnazjalistka - solara
ja mam swój typ : wie czego chce , duuuuuuużo ćwiczy , ma fajny samochód po tunningu i na osiedlu boją się go wszystkie fagasy i studenciki Oczywiście ma tam interesiki z kolegami

Gość Ciekawskie_bydle
Gimnazjalista - DOBRE.

Gość pierwsze dwa typy
mogłyby być, 3 i 4 odpada

Gość jakos ostatnio
najlepszy jest pantoflarz ale tu go nie wymieiles ....szkoda:( tylko nie mylić z całkowitym brakiem kreatywnosci to tylko zgadzający sie wiekszosci z kobietą;)

Gość jakos ostatnio
tylko mój nie jest pantoflarzem i może i dobrze to raczej ja sie podporzadkowuje

Gość Ciekawskie_bydle
PUA?

Gość Ciekawskie_bydle
Hmmm czyli numer 2 odpada hmmm. Juz wiem co robiłem źle. Piszcie dalej.:)

Gość aliiis
wg mnie nr 2 jest najlepszy. mam chlopaka podobnego do opisanego i jest naprawde dobrze :)

Gość to tylko jaaa23
3 - ale to moj chlopak :P szaleje za nim hyhy

Gość Ciekawskie_bydle
Czyli wygląda na to że każda lubi co innego. A więc niezależnie jakim się jest można trafić na taką która zaakceptuje takiego jakim sie jest.

Gość balonika
Jedynka lub dwójka -tyle że w jedynce przeszkoadzałby mi opśpiech. ja jestem z tych kobiet które chcą się najpier zaprzyjaźnić i nigdy nie idą do łóżka tylko dlatego ze kogoś pociągaja:-P Chyba że pociągałby i mnie ale zawsze mam tak że pociąga mnie owszem ale charakter a dopiero później ciało. I zazwyczaj faceci sądza ze nie jestem zainteresowana bo nie chce iśc do łózka z kimś kogo nie pargnę. Dlaczego chłopy uciekają po 3randce kiedy nie ma saksuwlnego zainteresowania ich osobą????????????????? Wybrałąbym dwójkę. jedenkę tylko wtedy kiedy pociągałby mnie od pierwszego spojrzenia (co rzadko się zdarza hhehe:-P)

Gość balonika
3 i 4 to porażka. Nie cierpie braku ambicji a już na pewno nie przepadam za ograniczaniem perspektyw rozwoju zyciowego i zawodowego , wynikającym z lenistwa!:-P

Gość balonika
Bydle(!:-P) - nie zmieniaj się, jesteś najlepszym typem!!!!!:-D

Gość to tylko jaaa23
A więc niezależnie jakim się jest można trafić na taką która zaakceptuje takiego jakim sie jest. i to jest najpiekniejsze i najcenniejsze zarazem na tym swiecie :D

Gość Ciekawskie_bydle
To czemu nie mam szczęścia do kobiet? Na początku nigdy nie mam problemu z podrywem itd ale później coś w kobietach ... pęka. Jak było dobrze to ja odtrącałem kobiety bo chciałem sobie szaleć. Echhh. Dziwny jestem. No nieważne ;) Sprostowanie - facet nr 1 nie chce nachalnie iść do łóżka ale jakieś tam żarty i uwagi daje kobiecie że chciałby tego. Nie jest nachalny ;) Tym się rożni sie od numeru 2 że 2 czeka i nic nie wspomina że kobieta może mieć (tak mi się wydaje) mysli że mu nie zalezy i ze ona go nie pociąga.

Gość balonika
No, tak całkiem niezainteresowanego to bym nie chcciała ale jakieś dotknięcie dłoni, poprawienie włosów, może objęcie na przystanku (od wiatru:-D), w kinie:-P Ogólnei takie niby niezobowiązujące dotykanie, poprawianie podwiniętego kołnierzyka itp. Delikatne przytulenie w tańcu (dopuszcza się nawet delikatny pocałunek w szyję, krótki!:-D) Poniesienie teczki, trzymanie za rękę w teatrze (pocałowanie palców lud dłoni w dowolny sposób (byle nie slimak!) hhehehe Chodzenie za rekę, np." chodź zapraszam cię na kawę i deser" -bierzesz ją za rękę i ciągniesz do "coffe heawen" BYlebyś nie ciągnął tak przez 2 kilometry, tylko jesli już jesteście w pobliżu, wtedy udajesz taki spontan:-P

Gość to tylko jaaa23
typ 1- zbyt idealny, ma na pewno ukryte wady :P poza tym jest perfekcjonista i zapewne cierpi na brak czasu, jak dla mnie to nie jest typ rodzinny, do ustabilizowania sie typ 2- jak wyzej, bo zdaje sie to sa ich wspolne cechy, a co do seksu dziwiloby mnie to gdyby do tego nie dazyl, ja z moim prawie od razu sie dorwalismy do siebie (ups! ach ta chemia:P) Seks jest wazny w zwiazku, moze ten koles ma jakis maly temperament? typ 3 - :D co do lenistwa, to u mojego to jest raczej luzactwo i to mi odpowiada, ma dla mnie duzo czasu, co do imprez to ja tez za czesto nie przepadam ale od czasu do czasu sie wylamujemy:) to ze sie zastanawia nad droga zyciowa to jest ten wiek, koniec szkoly, gdyby mial lat 30 to by bylo cos nie tak:P poza tym dla mnie ambicja w pracy nie jest najwazniejsza rzecza w zyciu, wazniejsza jest ambicja w rozwoju duchowym, czym mi strasznie imponuje. A ta inteligencja mmm i te nasze wielogodzinne filozofowanie o rzeczach bardzo waznych i waznych:P rozpisalam sie typ 4- nie jestem blachara:P

Gość to tylko jaaa23
Nie masz szczescia bo jeszcze nie trafiles na swoja chemie:P jak trafisz to nie bedziesz mogl sie od niej odkleic a ona od Ciebie, wtedy nie ma czegos takiego jak nie wyszlo, albo cos peklo. pragniecie sie i tyle. Najwidoczniej te babki byly niezdecydowane i niezbyt Cie pragnely, albo Ty ich. Ich strata :)

typ nr 1, ale tylko jakby rzeczywiscie byl taki idealny, do tego mial podobne upodobania do moich i interesowalby go tylko powazny zwiazek.

Gość Ciekawskie_bydle
:) Jaa23 nieźle sie rozpisałaś ;) Jak wiadomo nikt nie lubi ideałów ;) Dlatego nie zamierzam nim być i sie starać nim być.