Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawskie_bydle

Typ faceta dla kobiet. ZAPRASZAM PANIE.

Polecane posty

Gość Ciekawskie_bydle
niuł brend - jak Twoje sprawy z facetem? Kiedys pisalas że sie macie rozstać i na czym stanęło?

no coz, stanelo na wspolnym mieszkaniu jeszcze miesiac (mamy teraz sesje i brak czasu na szukanie osobnych stancji), potem wyprowadzka. nie jestesmy juz razem, ale to wspolne mieszkanie komplikuje troche zycie. ;]

Gość Ciekawskie_bydle
Podobno ideały są nudne. A kit tam bede takim jakim jestem wtedy najwiecej zyskam. :)

Gość Ciekawskie_bydle
No cóż niuł życzę fajnego mena w przyszłości i szczęśliwego życia a was kobiety proszę o pisanie dalej jaki typ preferujecie. Pozdrawiam.

chcesz dostosowac swoj charakter pod to, co lubią kobiety??? żenada po prostu :P

zdecydowanie nie typ 3 (jakbym ojca mojego dziecka widziała), nie typ 4 (Boziu broń), typ 2 też nie, bo lubię seks, a do tego potrzebuję jak powietrza poczucia, że jestem atrakcyjna (czyżby stare kompleksy mi sie odzywały?). A typu 1 nie ma chyba, za idealne toto. Żeby zrównoważyć te przyjemne cechy, musiałby być np. pedantem, a z takim to ja długo nie wytrzymałabym ;)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
typ nr 1 lubie konkretnych facetow jesli jest uczciwy i nie kombinuje to podstawa

skomentuje - typ nr to ja :P:P:P tylko sportów extremalnych nie lubie i nie wiem, czy mozna mnie nazwac wysokim :P a co do tych tam wypowiedzi pań stwierdzających, że faceta chcącego je przelciec na 2 randce kopnęłyby w tyłek.. moge to tylko tak skomentować :D:D jesli facet nie chce was przeleciec od razu, to sie nie umawia na randke :P

komiczne : ostatnio frk wychwalał Twoje zalety, mało Ci było? ;) Teraz bawisz sie w swojego własnego swata? ;):P

Do tych charakterystyki nr 1 mozna jeszcze dopisać moją wrodzoną skromność :P (ale to ogolna cecha ludzi wielkich :P )

to już bądź skromny porządnie i zwierz się, jakie masz wady :P:P:P tylko bez tekstów w stylu "moją niajwiększą wadą jest to, że wad nie mam" ;)

No dobra - jestem przystojny :P (widomo - wadą dla kobiety jest tutaj spora ilość chętnych :P:P ) i szybko jezdze samochodem... :P jadąc ze mną do knajpy po dojechaniu na miejsce czesto nikomu nie chce sie już jeść (żołądek w gardle :P ) i trzeba mnie 5 razy prosic, zebym poszedł wyrzucić śmieci :P wiecej nie pamietam :P

podobno jest...:):):) zresztą tu większość ludzi jest niesamowicie atrakcyjna, nie zauważyłaś? ach, te uroki wirtualnego świata ;)

Ach Vivko :) Gdybym nie był taki skromny, to przesłałbym Ci prae fotek :P do oceny... a tak całkiem serio - to mam taki typ urody, kóry po prostu wpisuje sie w preferencje jakichś 80% kobiet wprost idealnie..

komiczne : a bądź skromny, bądź..ja nie mam nic przeciwko ;) adres widać :P

Chciałabyś :P:P Akurat w wysyłaniu fotek przez neta jestem bardzo ostrożny :)

Tetydo - a moze "wydaje mi sie, że rozsądnym wyborem jest nr 1, ale tak naprawde kręci mnie nr 3" :P:P

"Chciałabym , chciała..." :P:P A tak serio : przecież nie zmuszam...tak sobie tylko spróbowałam ;)

Wyślij najpierw swoje :) To pogadamy... Oraz - wiem, że nie zmuszasz, tak sobie napisałem po prostu :)

hmmm...też jestem ostrożna w wysyłaniu fotek :) i wiem, że tez tak sobie....itd. :)

Gość kaska poznan
do autora: ogolnie kolego z tego co piszesz to do (*) jestes dla mnie idealem.... wysoki, wyksztalcony, kulturalny, dobry , z poczuciem humoru i te sporty extremalne!!!! wiesz co jak taki jestes naprawde to niczego sie nie obawiaj, nie zmieniaj siebie , badz taki jaki jestes. gwarantuje Ci ze trafisz na super kobiete :) a jezeli chodzi o moj typ to zdecydowanie nr 2 nie badz za szybki. sa kobiety (np takie jak ja) ktore to ze mezczyzna jest dosc szybko odbieraja raczej negatywnie. ja sobie zawsze wtedy mysle ze taki facet chce mnie poprostu wykorzystac :P natomiast mezczyzna ktory cierpliwie czeka na znak kobiety--- wtedy wiem ze zalezy mu na MNIE. mam nadzieje ze zrozumiales o co chodzi. sa rozne kobiety i rozne kobiety maja swoje typy. qcze ja bym chciala trafic na 2.

ja bym jednak wolała typ 1, z zastrzeżeniem, oczywiście, że owo okazywanie zainteresowania moją fizycznością nie oznacza nachalnego pchania łap, gdzie nie trzeba. Ale lubie wiedzieć, że facetowi we mnie podoba sie coś więcej niż tylko moje poczucie humoru :)

Gość ja bym zrobiła
JA bym zrobiła małe połączenie jedynki z dwójką:D...Bo dwójka, która zachowuje się przyjacielsko, to nie bardzo. Ale jedynka chcąca seksu na pierwszej randce, też nie. Ja chcę się facetem zafascynować, na to potrzeba mi kilku spotkań. Więc raczej coś pomiędzy jedynka a dwójką, czyli facet wyraźnie dający poznać, że mu się podobam, a jesli i on mi sie podoboa i mnie interesuje to nie martw się-finał będzie namiętny, tylko może niekoniecznie na pierwszej, drugiej randce:)Może na czwartej:D także nie ma co przeć, ani z kolei przeciągaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać:)

Gość bułka z marmeladą
idealny facet to taki który jest wytrwałym zdobywca, jest szczery i taktowny, nie kłamie, jest żywiołem - leniwcom mówimy stanowcze nie, uroczy, zabawny, z dystansem do świata, prowadzi zdrowy tryb życia, (jak to mój kolega powiedział ostatnio - nie dbam o siebie żeby uzyskać idealny wygląd ale po to by dobrze żyć, nawet w wypadku kiedy miałbym iść pracować fizycznie - byłbym w stanie), sporty ekstremalne zdecydowane tak, adrenalina wyzwala spokój i opanowanie. Z szacunkiem traktując każdego człowieka a swoją kobietę powinien doceniać i wielbić :). Do tego wszystkiego powinien być zadbany, mieć upodobania, swoje ja. Być dobrym organizatorem w domu, pracy... w życiu. A propos podejścia do kobiet, powinien dawać jej odczuć że jest ważna. Powinien stosować metodę małych kroczków, czyli zbliżać się powoli. Dotyk dłoni, złapanie za rękę, obięcie w tali, szeptanie do ucha, krótkie pocałunki w szyje, całowanie w policzek.... ogólnie dawać do zrozumienia że cieszy się że jest. :D Styknie.