Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heidi82

Krzesełko do karmienia. Potrzebne? Jakie wybrać?

Polecane posty

heidi pewnie każde dziecko jest inne; u nas problem pojawił się na etapie, kiedy młodzian zaczął chwytać i ściągać ze stołu wszystko co było w zasięgu ręki (masło, wędliny, cukier, itd...); efekt: owszem, siedział przy stole ze swoim talerzykiem, ale my siedzieliśmy na drugim końcu stołu z wszystkimi "akcesoriami"; wtedy nakładany na krzesełko blacik tworzył doskonały dystans; niby dziecko siedzi przy stole razem z nami a jednak ma ograniczony dostęp do rzeczy na wspólnym stole

Gość gość
Nam bardzo się przydało, dziecko moglo uczestniczyć we wspolnych posilkach juz od 5 miesiaca, a takze ulatwialo mi prace w domu, mialam malucha na oku, mamy krzesełko Baila z euro cart

Gość gość
Nie odświeżaj starych wątków, by zrobić reklamę tego szmelcu.. miałam coś w tym stylu.. na prawdę nie warto... zajmuje dużo miejsca, dużo elementów do czyszczenia, jeśli dziecko je "całym sobą", a te niby regulacje wcale nie są potrzebne !!! miałam i na prawdę nie polecam... szybko zmieniłam na krzesełko ikea antylopa czy jakoś tak.. zajmuje mało miejsca, jest lekkie, szybko się myje i można szybko rozłożyć, by zabrać do auta na jakiś wyjazd.. na prawdę.. w tym przypadku minimalizm się sprawdza