Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia stonoga

help jak doładowac skype out?

Polecane posty

Gość głupia stonoga

chce zrobic przelew, ale co wpisac w formularzu zeby moja kasa nie poleciała w kosmos. nie znam skype ani praw którymi sie żądzi, ale zostałam zmuszona do jego uzytku. pomocy!!jestem na stonie z formularzem i co dalej? Last 4 digits of bank account number- czyli co mam tu wpisać? 4 ostatnie co?? a moze cały nr mojego konta bankowego? Account holder name- moje dane.../ Bank name - nazwa banku, ale wystacrczy np pko bp czy trzeba całe ze oddział ten i ten? city of the bank- tu miasto w ktorym bank jest Pomóżcie, wiem głupia jestem ale serio nie wiem. I wogóle ile poczekam na kase na koncie skype?/

Gość głupia stonoga
dzieki wilebicielu. ale jako ze jestem zileona w te klocki, to jest jakaś róznica w tym ze mam zwykły skype a nie ten onetowy?? jak zrobie przelew z tego formularza z podanej przez Ciebie strony to bede miec kase na tym moim koncie???

Gość głupia stonoga
no nic bede się męczyć jutro,może jak sie prześpie z problemem to bedzie mi łatwiej:) w każdym razie dziekuję Ci Wielbicielu za pomoc, niech ci bóg w piersiach wynagrodzi :Pi miłej nocy zycze.