Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Ada...

pomozcie

Polecane posty

Gość ...Ada...

Witam wszystkich:) mam mały problem. !5 grudnia brałam tabletke \"po\" po 3 godzinach... niestety gumka pękła... był to moj 14 dzien cyklu...co prawda dostalam okres 3 dni za WCZESNIE co sie malo komu zdaza po tych tabletkach byl baaardzo obfity, szczerze mowiac maloby nie brakowalo a wyladowalambym w szpitalu... teraz mialam dostac miesiaczke 1go stycznia, dostalam o tydzien za wczesnie:/ w pierwszym dniu praktycznie bylo lekkie plamienie, w drugim to samo dopiero w nocy powiedzmy ze dostalam taka srednia, miesiaczka trwala 4 dni... zawsze mam regularne miesiaczki co 28 i trwaja one ok 7 dni i sa dosc mocne. Na dodatek w tym miesiacu nie mialam płodnego sluzu tylko ten zwykly..troche sie martwie bo od wczoraj mam poranne nudnosci, boli mnie podbrzusze od czasu kiedy dostalam ta \"miesiaczke\"... co o tym myslicie?

Gość kalllllaaa
postinor do duza dawka hormonow i moze rozregulowac cykl, tylko nie wiem skad te nudnosci

Gość ...Ada...
czy to moze byc ciąża?

po pierwsze zrób test, a jesli będzie negatywny to się nie przejmuj, bo po tych tabletkach możesz mieć takie objawy. Bardzo duz dawka hormonów jednorazowo. Głowa do góry:)

Gość ...Ada...
wiem ze to duza dawka hormonow juz sie o tym przekonalam majac wszystkie objawy przez tydzien ktore byly wypisane na ulotce:/

Gość ...Ada...
acha zapomialam dodac jeszcze ze dotykajac podbrzusza wyraznie wyczuwalne sa moje jajniki... chyba przejde sie do ginekologa...