Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanahoria

męskie rozmiary

Polecane posty

Gość zanahoria

Przed chwilą czytałam forum o małych piersiach, dlaczego nie rozmawiamy o przyrodzeniu męskim .. jaki powiniwn być.DLaczego my kobiety musimy się starać , dbać , a nawet fiksować(wpadać w kąpleksy np z powodu małaych piersi) ....

Gość kossssa
to od razu tak trzeba bylo a nie sie czaisz

Gość topikow o fiutachbylo juz fhój
:classic_cool:

Gość antosia22
kurcze ja to ostatnio przeżyłam szok, spotykałąm się z facetem od jakiegoś czasu ale do tej pory w spodnie mu nie zaglądałąm. w ogóle facet dość wysoki, dobrze zbudowany, coś ponad 8o kg więc wydawało mi się ze wyposażenie będzie miał na minimum średnim poziomie. a jak zobaczyłam jego ptaszka to nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać-miał góra 11 cm i żeby chociaż był gruby...ehh porażka

Gość ja mam 18cm
niby duzo...ale ja ogulnie jestem duzy.... zaczałem cwiczyj 6lat temu zwiekszyłem wage ciała o około 30kg a wacek taki jak był... hehe nie urusł z bicepsami i klata (a przeciez kurcze cwiczyłem z dziewczynami :-) ) no i prezentuje sie przy reszcie ciała o tak sobie.. raczej przecietnie...mam wielkie łapy i przy mojej rece wyglada mało imponujaca... całe szczescie ze moja dziewczyna jest ode mnie o połowe mniejsza i polowe lzejsza przy jej raczkach prezentuje sie znacznie lepiej... no ale i tak mam ten niesmak....

Gość zanahoria
komus się nudzi i podszywa się po demni ... pisze drugi raz i ostatni :P

Gość ja mam też dużego
10 cm plus Vat 22% i co,nie ma źle??hahahahahahahahahaaaaaa

Gość oj niedobra ja niedobra
jak to nie gadamy? ja z moimi koleżankami gadamy o wackach facetów cały czas...! Wyśmiewamy się z nich , porównujemy rozmiary, możliwości grubości itd! Moja siostra ma pecha, ciagle trafia na małe fiutki..takie 10, 15 cm... normalnie żenada! Mój mąż ma 20 cm.to chodzi dumny jak paw, hehehe, Faceci mają wielkie kompleksy na punkcie małych fiutków!

Gość UPOPPPP
Ja mam ok 15cm i 13-14 w obwodzie i jak sie kochałem z dziewczyną która miała wczesniej 8 facetów to mówiła że nie jest zle ;) woli zdecydowanie grubość niż długość. Mając miecz trzeba umieć nim władać.

Gość oj niedobra ja niedobra
nasza mama też ma pecha, tylko 10, 15cm obciąga i nasz stary tyle ma

Gość F A C E T
Wcale nie musicie.

Gość F A C E T
do zanahoria--> Czytałaś forum o małych cyckach. Ciekawe kto go założył facet czy kobita.