Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta frajerów

Jak nie kojarzyć się z typem studencik-inteligent ?

Polecane posty

Gość zemsta frajerów

Nosze okulary i to moje przekleństwo, studiuje do tego dziennie na państwowej uczelni.... I podobam się tylko , mało zadbanym szaro-burym kujonkom....Fajne są ale kobiet w nich nie widzę..... Co zrobić by być bardziej męskim dla tych bardziej zadbanych i kobiecych....

- kupić soczewki - dobrze się ubrać - zarobić kasę - kupić samochód - urosnąć - zamieszkać na siłowni - i w solarium - a przede wszystkim zmienić charakter bo z tym co masz to przegrałeś życie rady dobre bo uniwersalne :classic_cool:

Może wkręć się czasem w inne towarzystwo... a okulary, czy to problem??? no jeżeli źle dobrane to tak, więc można nad tym popracować, no i ciuchy... wierz mi stary dziewczyny zwracają na to uwagę... Więc zmień to i DZIAŁAJ;)

Gość litka
bądź oryginalny, jak będziesz się w jakiś sposób wyróżniał, zawsze masz szanse wzbudzić zainteresowanie

Gość DarthE
To moze ja Ci udziele rad bo kolega tutaj albo jest uposledzony albo nie wie co pisze, po pierwsze inteligencja NIGDY nie jest wada , ale z tego co mowisz to wygladasz jak informatyk wiec: okulary nic nie zmieniaja wrecz dodaja Ci charyzmy... Po pierwsze powinienes zainwestowac w stylowe ubrania i stylowa fryzure , przyda sie tez bizuteria - najlepiej sygnet + cos na szyje =lancuch i przewieszka , pamietaj zel obowiazkowo i nie ulizany pedalek tylko odwazna fryzura i ciuchy najlepiej powazne , jestes w koncu facet z klasa, najlepiej stylowa sportowa marynara , koszula jednolita i jeansy i zapomnij o adidasach... W tym momencie twoje szanse z kobietami wzrastaja +100% E.

Gość balonika
Nie przesadzaj -wszystko przed tobą!:-D Kup seksowne okulary, najlepiej takie z ciemnymi, szerokimi bokami. Zastosuj solarium raz w tygodniu. Zawsze seksownie pachnij (nie jakimś brutalem!:-P) Obetnij sie w stylu "fryz z wyra" Stawiaj włosy na wosk, codziennie. Noś modne częsci garderoby, np. zielony pasek. Miej fajną torbę, eleganckei paltko, do tego ekstrawagancki, długi szalik i pasujące koloerm rękawiczki. Czuj się seksownie w swojej skórze!:-D

Gość balonika
NO tak stylowe ubrania to fakt!:) Masz być modny, żelu nie za dużo ale dobre akstrawaganckie ścięcie będzie potrzebne. Sygnet -nieeeee:-P jakaś srebrna obrączka a przywieszka bez żadnych seduszek :-P:-D

Gość kyrie elejson
nieeeeeeee! wszystko tylko nie żel i solara😭 a z tą torbą, rękawiczkami paltem itp będzie git:classic_cool:

Gość kyrie elejson
acha i żadnej biżuterii

Kup sobie ładne okulary,nawet w nich możesz wyglądać bosko;) i wychodz na sobotnie balety, niekoniecznie studenckie:) a co najważniejsze, bez tego się nie obejdzie...nabierz pewności siebie.Musisz być taki jaki jesteś kiedy piszesz na forum;)no prawie...

no coś tu radzą w moim stylu, żel-oki bo możeż fajną fryzurkę ułożyć, jeans i marynara sportowa też nieźle leży, adidasy też pasują ale nie te do biegania czy gry w kosza, a do tego fajna koszula, albo bluzka - ja lubię białe. Solarium, a co w tym złego ja chodzę - tylko nie przesadzaj z tą opalenizną. No i coś oryginalnego - to już się zastanów co może sygnować Twój styl, może to być biżuteria - ale jakaś skromna, tatuaż, coś z garderoby....

Gość zemsta frajerów
oki dzieki... i pytanie jaki kolor oprawek do bardzo jasnej karnacji....solka troche pomoze....

\'I podobam się tylko , mało zadbanym szaro-burym kujonkom....\' widocznie nie zasługujesz na nic więcej.... i nie licz na to, że kilka nowych szmatek to zmieni..

Gość DarthE
Widzisz ja mam extrawagancki i niezadko szokujacy styl i bardzo dobrze na tym wychodze im wiecej klasy sobie wlozysz tym bardziej bedziesz: "you are money baby" ;) Pamietaj wyroznianie sie z tlumu owieczek to nie jest zla rzecz tak jak ci mowiala mamusia i tatus i mozna na tym tylko zyskac. Co do zelu jest obowiazkowy , bizuterie polecam srebrna ,sam nosze i zbieram za nia komplementy nie zadko , dodatkowo polecam nie ubierac sie jak choinka tylko stylowo tak jak mowilem. E.

Gość enron
nie pytaj się o takie rzeczy na tym forum pełnym zakompleksionych nastolatków, gdyby mieli udane życie nie przesiadywaliby na tym forum, bądź oryginalnym, to najlepsza rada

nie pytaj się o takie rzeczy na tym forum pełnym zakompleksionych nastolatków, gdyby mieli udane życie nie przesiadywaliby na tym forum... a to dobre :D więc co ty tutaj robisz?

Gość vbvcbcbc
DarthE - zamiast sie wymadrzac, popracuj nad ortografia :o

Gość balonika
Hej! solarka ale tylko lekka, nie zyby wyglądał na opalonego tylko by nie wyglądał jak blada dupa!;):-D Biżuterii tez w sumei nie popieram ale jeżeli lubisz to cośtam możesz nosić. Dobre wrazenie robi porzadny zegarek na metalowej bransolecie(ale to mozę zbytek, lepiej kupić fajny ciuch jeżeli miałbyś wybierać) NIe żel, tylko odrobina wosku na włosy -żeby je ładnie postawić tylko!!!!! i uśmiechaj się więcej -do tych ładnych też!:) W temacie ciuchów to sztruksowa marynarka (tylko nie za duza!), na codzień mozę być do tego spotrowa koszulka, taka raczej przy ciele, w ładnym kolorze. Buty adidasy odpadają.Polecam skórzane mokasyny czy pantofle, ciemny brąz zawsze w modzie:) (można kupić już w granicach 100zł), tylko nie ze skaju ani tatusiowe sandało-mokasyny z dziurkami na powietrze!:-P Okulary trudno doradzić przez net, dobrze gdybyś piszeł z kimś opprzymierzac albo powiedział wprost ze szukasz zdecydowanych, seksownych oprawek:-D

Gość to tylko jaaa23
solarka? to dopiero bedzie frajer:/ kup modne oprawki, sportowe, poszukaj w katalogach, rozejrzyj sie w sklepach, sprzedawczynie na pewno Ci jakies dobiora. Poza tym przestan sie ubierac jak studencik, golfy i duze swetry odpadaja. Rozejrzyj sie po ulicy, tyle roznie ubranych ludzi. No i nos sie kolorowo.

Gość to tylko jaaa23
skórzane mokasyny czy pantofle no prosze Cie :/

Gość to tylko jaaa23
ladnie sie wyglada wyprostowanym i pewnym siebie

a nie przyszło ci to głowy, że za tymi \"szaro-burymi kujonkami\" kryje się ktoś ciekawy? i dziwisz się, że inni zwracają uwagę tylko na wygląd? jesteś taki sam żałosne

Gość łoooj studencik
skoro się podobasz szarym kujonkom, to znaczy, że sam jesteś szarym kujonkiem również, więc z czym do ludzi studenciku :P poszukaj pracy to po pierwsze- kobiety lubią zaradnych mężczyzn, będziesz tak postrzegany godząc studia i pracę pokażesz że jesteś niezły :P bo w tej chwili to podejrzewam, że nawet nie masz za co takiej laski zaprosić nawet na kolacje najpierw wymagaj od siebie potem od innych:o

Gość balonika
Mokasyn to mozę dość archaiczne określenie na nazwanie sportowych pantofli ale o takich wąłśnie myślę:) Pantofel -też brzmi dziwnei satroświecko ale to się nosi!:-P

Gość zemsta frajerów
Pracuje w weekend i nawet ładnie zarabiam....Dlatego tutaj pisze by właśnie wymagać też od siebie...chce się zmienić dla tych dziewczyn...Ja chce zmiany, a jak te szaro bure koleżanki się zmienią to z chęcią się nimi zainteresuję ( tak wiem napiszecie, że wtedy będą miały mnie w d,,,,pie)

Gość DarthE
Zmien sie dla siebie a nie dla kobiet :) To Ty jestes dla nich nagroda a nie odwrotnie i nie pozwol zeby ktokolwiek i kiedykolwiek mowil Ci cokolwiek innego :) E.

Gość łoooj studencik
DarthE dobrze gada. jeżeli pracujesz to git. a tak na serio, to nic na siłe nie zdziałasz, prawda jest taka, ze laski- studentki nie interesują się swoimi kolegami- studentami, nie wiem czemu tak jest, ale tak jest w wielu przypadkach. Serio.

Gość DarthE
Studencik smiem twierdzic ze sie mylisz , sam jestem studentem i w tym roku juz 2 kobiety mialem - takze studentki. Kobiete mozna zainteresowac soba jesli jestes ogolnie dobrym egzemplarzem i przedewszystkim pewnym siebie facetem ktory wie czego chce od: 1.Siebie 2.Zycia 3.Kobiety E.