Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jo.ana

bycie singlem jest do dupy

Polecane posty

Gość jo.ana

to takie przykre znów byc samej, kiedy znów nikt o ciebie nie zabiega, nie stara sie, nie wysyla smsow, nie dzwoni, nie chce sie spotkac;/ nie masz dla kogo się wystroic, ogolic nog, umalowac, zablysnac... nie masz o kim pomyslec slyszac w radiu piosenke o milosci, i znow czujesz pustke widzac na ulicy pary idace razem trzymajac sie za rece... bycie singlem jest chujowe, chujowe na maksa! chcialabym miec to w dupie i przestac sie przejmowac,miec to gdzies, no ale .... znowu musi minac troche czas, znowu, znowu...

Gość symetria hash
a nie masz czasami problemow z figurą ?

Gość cfk1
w pelni sie zgadzam 😭 🖐️ 😭

Gość DarthE
Bycie singlem to najlepsze co moze byc , nic cie nie wiaze i mozesz cieszyc sie zyciem i miec rozne kobiety/mezczyzn na tyle na ile bedziesz chcial/a - mlodzi ludzie powinni sie bawic i cieszyc zyciem na doroslosc i rodzine jest czas. E.

Gość klopsik........
Nogi powinnas golic sama dla siebie :o i skoro juz kiedys bylas w zwiazku to sie ciesz, niektorzy nigdy tego nie zaznali. sms-ow, zabiegania, starania, itd.

Gość cfk1
DarthE - ty piszesz o seksie, a ona o uczuciu, potrzeby bliskosci, potrzeby bycia komus potrzebnym, swiadomosci, ze ktos jest dla ciebie calym swiatem. ale co ty mozesz o tym wiedziec

Gość i to mocno kocham
masz racje:(

Gość wyjątkowo brzydka Małgosia
A ja lubię golić nogi dla siebie...:classic_cool: :D

Gość jo.ana
nie mam problemow z figurą i nigdy nie mialam (w ogole co to za kryterium?) bycie singlem jest do dupy, a singlem nie zawsze jest sie z wyboru. golic nogi dla samej siebie.... nie chce mi sie... no i rzeczywiscie, nie zawsze bylam sama, ale zaluje ze teraz jestem znow

Gość chcesz___
? Oddam Ci swojego męża i jeszcze Ci dopłacę.:D

Gość DarthE
Ja nie pisze wylacznie o sexie tylko o stylu zycia z wyboru , singiel z wyboru to naprawde dobra opcja i bardzo pomocna w zyciu ;] co prawda facetom jest duzo latwiej bo generalnie mamy w zyciu lepiej :) E.

Gość cfk1
jesli ktos jest wyjalowiony z uczuc, to na pewno latwiej :)

Gość jo.ana
ee, dzieki, męza lepiej zostaw dla siebie ;) ja po przeanalizowaniu licznych plusow i minusow bycia singlem, stwierdzam,ze tych drugich jest znacznie wiecej, dlatego tak mnie to wkurza,ze znowu naleze do tej grupy - od pewnego czasu niecierpie bycia singlem,i nie zapowiada sie,zeby te poglady mi sie zmienily;/

Gość rozbestwiło się toto
Ja tam lubię być singlem. Ostatnio mi się facet znarowił, zastanawiam się, czy by go aby nie pogonić i znów nie cieszyć się słodką wolnością...

upierdliwa baba - znów ze swoimi mądościami wkroczyła samotna osoba nie ma nikogo znajomych itd.

Gość wyjątkowo brzydka Małgosia
ale za to miedzy nogami mam niezłe krzaki hihi:):P

Gość jo.ana
przyjaciele nie zastąpią partnera (chyba ze macie w tej kwestii inne poglądy)... po za tym, mam ochote sie poużalać, więc to robie

jo.ana zalezy od ukladow z przyjaciolmi :) ja mam przyjaciolke z ktora zdaza mi sie uprawiac sex(zadko bo zadko) - takze mam odmienne zdanie. E.

Gość RYJEK43442
a ja jak nie znajde do wakacji dziewczyuny to koncze ze sobą rozbijjac sie autem o sciane wiaduktu, ze 160 na godzine..wszyscy pomysla ze to byl wypadek...rzucila mnie 3 miechy temu moja 1sza milosc dziewczyna ktora bardzo kochalem, do tej pory nie moge o niej zapomniec, po co mi takie życie i cierpienie, patrzac na zakochane pary..no po co ?? do każdego milosc przychodzi tlykop raz..do mnie już przyszla..i odeszła :(:( na zawsze :( już nie mam po co żyć..czekajac na samotnosc.. a zycie dla siebie znudzilo mi sie

Gość jo.ana
eee,no ale ja nie o takim układzie mowie, jak Ci pasuje miec koleżanke do sexu to spoko,Twoja sprawa. mi nie chodzi tylko o sex, o cos powazniejszego i duchowego mi chodzi ;/

Ryjek nie lam sie ,zacznij poprostu zyc stary :) To ona stracila takiego faceta jak ty nie odwrotnie , baw sie zyciem ciesz sie chwila - carpe diem :) E.

Gość jjaaaaaaaaaa
DarthE - nudno ci na lover.pl? :P Desant robisz, bo pare kareteriuszek wtargnęło na wasze forum? :P Powodzenia życzę.

Gość RYJEK43442
dobrze ?? 22 lata juz mam.... ludzie zenią sie w tym wieku, wiekszosc malzentw poznala sie na studiach..a u mnie sie na to nie zanosi .. :(:(:( juz nigdy nikt nie powie mi ze mnie kocha :(