Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osaczona dezlansem

Jak sie pozbyć z telefonu..

Polecane posty

Gość osaczona dezlansem

Na moj numer telefonu (nowy numer, ktory zna tylko pare osob poki co) ciagle dostaje smsy z reklamami :/ jeszcze te reklamy by mnie tak nie wkurzaly, gdyby nie to, ze przychodza tez wiadmosci typu: KRYSTIAN28 odnalazl cie! itd itd.. po czym rzeczony krystian pisze mi esemesa SIEMA :| YYYYY ja to ignoruje i znow dostaje esa: TAKI SUPER KOLES DO CIEBIE ZAGADUJE A TY NIE ODPOWIADASZ?? no i dalej nie pisze temu małpoludowi nic of kors.. po czym sie odpieprzaja. ale zdarza sie to kilka razy dziennie. Podejrzewam, ze to wina tego, iz kiedys wyslalam smsa do wapstera aby melodyjke nową sciagnac.. i mnie teraz atakuja takie reklamy. Spoko , ale jak sie KURWA TEGO POZBYC????????????

Gość jagooo
masz chyba uaktywniony jakis flirt sms...wejdz na strone operatora albo zadzwon na infolinie niech ci to wylacza

Gość osaczona dezlansem
czyli to moze mi wylaczyc wlasny operator - w moim przypadku PLUS ?? Bo smsy oczywiscie przychodza z numeru typu 7226 i nie wiem kto zacz ... co to za firma w ogole? kurde... na zadne randki sie nigdy nie zapisywalam :/ faktycznie sprobuje jutro zadzwonic do plusa i zapytam. dzieki za odzew:)

Gość wantyczka
kłamiesz

Gość osaczona dezlansem
nikt nie wie?

Gość ta najgorsza..
osaczona, mam prośbę. jak się już dodzwonisz, napisz tu jaki był efekt. moze ja tez bedę w tej sprawie sie "kłócic" bo mi też przychodzą takie smsy..