Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet a że mlody -D

Nie mogę sie podniecić podczas gry wstępnej z nowa dziewczyna/

Polecane posty

Gość Facet a że mlody -D

Witam wszystkich kafeciarzy he...mam taki problem...od paru miesiecy gdy po stracie starej dziewczyny(gdzie problemu nie bylo) mam nową jest ładna szczupła no podoba mi sie na zabój....jestesmy juz prawie 3 tydzien...gdy sie namietnie całujemy(jest akcja typu może coś bedzie he he) nie doznaje żadnego podniecenia no juz jak prawie weźmie w reke albo sie dogłębniej nim zajmie ale jest to krepujace ze po 15 minutach takich pieszczot mi nie stoi a gdy ona chce do niego siegnąć ti sie bronie bo tam flaczek..........prosze pomóżcie!!!!!! masturbowałem sie jak byłem sam ale teraz pomyslalem ze to przez to ale chyba nie juz dlugo sie nie masturbuje no gdzieś z te własnie 3 tygodnie..............kurde lipa jednym słowem nie wiem co zrobić i prosze nie piszcie tego typu rzuć ja itp bo ja naprawde kocham i mi na niej zalezy ale i chce zeby nasze zycie seksualne było piekne

Gość i to mocno kocham
a kiedy rozstales sie z poprzednia?

Gość ergot
moze za dlugo z nia jestes i wkradla sie rutyna... no bo to juz trzeci tydzien...

Gość Facet a że mlody -D
nie ma mowy o żadnej rutynie bo dopiero zaczynami współżyć a ze stara dziewczyna rozstałem sie w czerwcu;/

Gość DarthE
Stary to tylko twoja psychika , dla wlasnego spokoju idz sobie zrob testy u urologa sa calkowicie anonimowe i nikt sie nie dowie kosztuja 50 zl i dowiesz sie ze wszystko jest z toba wpozadku i tyle, pozatym wydaje mi sie ze za duzo chcesz , myslisz o bylej podczas sexu z obecna i uwazasz ze to zle i podle i masz to sobie gdzies za zle bo wiesz ze byla byla lepsza. Przestan proponuje potraktowac w tym wypadku obecna przedmiotowo i skupic sie na swojej przyjemnosci i przedewszystkim nie przejmoj sie co ona pomysli ze tobie nie stoi. Pozdro i Gl E.

to faktycznie dziwna sytuacja... a Twój Wacuś ostatnio nie chorował ? wszystko bylo ok ? jak Ci sie dziewczyna podoba i cię kręci to nie wiem czemu ci nie stoi :o z drugiej strony... penis to nie maszyna, wiec czasem ma prawo "działać jak sam chce"

Gość Facet a że mlody -D
No dzieki DarthE postaram sie myslec tylko o tym co mam robić i o przyjemnościach....a włąsnie jest dziwne to że gdy zaczynamy to właśnie mysle o byłej.....

Gość Facet a że mlody -D
Zdrowy jak ryba!! hehe..gdzy przyjdzie np do masturbacji to długo nie trzeba no jest normalnie ale gdy z nia to lipa........

Gość trzeba było konia nie bic
i myślec o obecnej partnerce podczas zabaw a nie o byłej

Gość 3 tygodnie i już kocha
:O

Gość enron
daj sobie zasłonić oczy, opaską czy czymkolwiek innym, i poddaj się jej,

Gość Facet a że mlody -D
Nie "biłem" nałogowo tylko jak mnie naszla ochota tak conajmniej raz w tygodniu no gora dwa a że mysle o byłej to nie moge tego kontrolować;/

Gość Facet a że mlody -D
3 tygodnie jestem z nia oficjalnie a spory czas z nia pisałem rozmawiałem nie jest jakas koleżanka która znałem od dawna poznałem ja z miesiac temu

Może po prostu brak chemii. Na początku zawsze jest euforia, dzikie pożądanie i takie tam. Jeśli po 3 tygodniach nic się nie dzieje w Twojej głowie i nie tylko ;) to nie ma co liczyć na to, że sytuacja się zmieni. Może Cię nie pocieszyłam, ale chyba nie o to tu chodzi. Pozdrawiam

Gość Facet a ze mlody -D
Ale w kazdej innej sytuacji jestem normalny jak ogladam gorące filmy to jest okiej gdy che sie zmasturbowac nie ma problemów tylko jakos przy niej jest źle;/ w sobote sie przekonam sprubóje i napisze z jakim skutkiem........

Gość poprzednia rzuciła urok
na twojego penisa

Gość Siemacie
Chłopaki ja mam gorszy prblem hehehe ;) a wiec... dzien w dzien bawiłem sie Fredem iii teraz gdy mam dziewczyne to moge sie z nią kochac 35678990 godz. i niebede miał wytrysku. Dobija mnie to i nie wiem co zrobic. Nie moge sie skupić, nie stresuje sie ale zaczyna to dla mnie byc irytujące bo zdaje sobie sprawde z tego ze kochajac sie z moja dziewczyna 30 min krzywdze ją... przynajmniej takie odnosze wrazenie. Ona mysli sobie pewnie ze ją nie podniecam ;/ juz nawet pojechalismy na full hardcore hehe ;) w aucie przy szosie zeby był lekki stresik i nic ;/ Chyba bzykanko to nie sport dla mnie heee wole na ręczym :( Zawsze tak sie podniecam w grze wstepnej a juz jak co do czego to stoi mi jak maszt ale niechce strzelić jak wielorybek ehehe ;)

Gość onnn 120120
no ja też tak mam i nie podnieca mnie nawet jak myślę o inyh dziewczynach ;/;/ a nie jesteśmy 3 tygodnie tylko 3 miesiące tylko pewnie sie boje bo ona jeszcze jest dziewicą ;p

Gość heheheheh
Koles mam ten sam problem z dziewczyna tez nie staje mi jak nalezy na nia a jak stanie to zaraz opada na prawde przypał na maxa jest jak tak sie dzieje. Masz juz jakis pomysł jak mozna to zmienic bo ja juz nie wiem co zrobic w koncu zostawi mnie ta dziewczyna przez takie cos

Gość heheheheh
No mam nadzieje ze macie jakas rade na to bo na prawde wstyd dziewczyna na maxa rozgrzana i gotowa na stosunek a tu lipa z mojej stron.prosze o porady

Gość żywy
mam ten sam problem, z poprzednią dziewczyną było ok, zerwaliśmy i prawie rok byłem sam. Teraz poznałem nową dziewczynę bardzo mi się podoba, jest atrakcyjna ale gdy już zaczynamy coś kombinować nie mogę się podniecić. Na początku staje i nagle flaczeje, chciałbym dodać że na "ręcznym" wszystko jest ok. Byłem u lekarza, ale wiele mi nie pomógł zapisał mi tabl. Maxigra mam spróbować jeśli zadziałają to Fred jest ok, a w psychice coś siedzi. Waham się czy wziąć tą tabl.

Gość dsghbxc
tez mam taki problem jak "żywy" czy ktoś mając taki problem sobie z ty poradził? a jeżeli tak to jak??

Gość asddx
Po co wam dziewczyna ??

Gość doswiadczony24
tez tak miewam czasami i ale to lezy w psychice , z nowo poznana dziewczyna sie stresuje i nie moge sie podniecic odpowiednio, ale znalazlem sposob ;d lykam cwiarkte kamagry 15 min przed czyms i jest git ;D stoi na bacznosc , a na kolejnych razach juz nie potrzebuje bo sie szybko i bezproblemowo podniecam , wiec mysle ze to chyba taki pierwszy raz w psychice cos blokuje, powoduje stres czy cos, zwlaszcza jesli dziewczyna nam sie podoba pozdro

Gość żywy
Minęło trochę czasu i wkońcu się oswoiłem z dziewczyną, myślę że siedziało to w psychice i było potrzeba czasu. Teraz wszystko wróciło do normy i nie mam dosyć kochania się z nią, chcę więcej i więcej :-P Pozdrawiam wszystkich i nie zamartwiajcie się bo fred to czuje i dlatego nie chce współpracować, potrzeba czasu i wszystko będzie ok ;-}

Gość anonim9987
miałem podobnie. To jest wina stresu i dlatego tak się dzieje. Ja tak mam niestety przy każdej zmianie partnerki nie umiem tego opanować. Potem jest wszystko ok jak się oswoję.

Gość hee też mam ten problem
mam ten sam problem przy ładnej dziewczynie mi nie staje i co tu zrobić??????????