Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polimeraza

Kto dzisisaj zarywa nocke?

Polecane posty

napiszcie co bedziecie robic i jak bedziecie radzic sobie z sennoscia :) ja ucze sie do zaliczenia i pije kawe z cola (podobno dziala) mam nadzieje ze nei zasne bo inaczej bida bedzie :S

Gość jak przeczytałam cofnąć
ja pracuję i nei zasnę, bo mam o czym myśleć i na kafe posiedzę.....

Gość mam kręćka na punkcie
ja mam jutro egzamin :o ale na niego nie idę , mam załatwione zwolnienie ,podejdę w sesji poprawkowej :p

Gość o ja nie wytrzymam
ja zarwę bo mam katar i się nie wyśpię bo rano muszę wstać po wpis. A widzę że u was sesja dopiero się rozpoczyna oj jak to dobrze mieć 5 z ćwiczeń i być pozwalnianym z egzaminów. A co to terminu poprawki ktoś tu wspomniał że nie pójdzie na egzamin: U mnie nie wiem jak u was jest tak że dają 3 terminy egzaminów i idziesz wtedy kiedy ci pasuje i nie trzeba żadnych zwolnień załatwiać ani nic podobnego.

Gość DarthE
Ja takze nie ide spac - Interna ;/// E.

Gość wwwwwwwwwert
a u nas zwolnienie od lekarza nic nie daje musisz miec wypis ze szpitala inaczej 2

Gość rozbestwiło się toto
Ja też mam mnóstwo nauki, ale idę spać. Sen ma priorytet. :)

jak pieknie sie odzywacie w moim temacie :D moim priorytetem jest nauka, wiec dzis nie stac mnie na spanie. odrobie sobie spanie jutro po zaliczeniu

Gość przesesjowana
a ja już mam dosyć i idę spać, jutro mam zaliczenie i mam nadzieje, że wystarczy systematyczność przez cały semestr, chociaż ten jeden przedmiot. ale niektórzy mają tutaj fajnie 3 terminy. u mnie to nawet zerówek nie ma...

Gość ja rowniez zarywam nocke
mam film do obejrzenia, takze lacze sie z Wami w bolu :p

Gość rozowa chmurka
mam do was pytanie...... otoz nie wiem co sie dzieje ze mna ostatnio studiuje dwa kierunki,chodze na jezyki zawsze dobrze sie uczylam itditp i tez juz koncowka a tu dzieje sie ze mna cos dziwnego mam wrazenie ze zawale wszystko przed koncem po prostu cos niedobrego sie dzieje jakis len czy cos nic mi sie nie chce rzucilabym to w cholere mimo zetyle trudu wlozylam juz w to co osiagnelam do tej pory:( ma ktos podobnie?

Ja też się dzisiaj uczę. Co prawda mam zamiar się trochę przespać, ale to za jakieś 3,4 godziny dopiero:(

Gość pati luv
do rozowa chmurka: poprostu sie stresujesz bardziej niz zwykle. moze sprobuj brac persen, pomaga :)

Gość rozowa chmurka
dzieki:) moze masz racje sprobuje z tym persenem

Gość o ja nie wytrzymam
rozowa chmurka ja tak mam przed każdą sesją. A z tymi trzema terminami to podobno wymóg unijny u mnie też zerówek jako takich nie ma ale są np. w czasie zajęć i wpisuje się wtedy datę z sesji.

Gość rozowa chmurka
ale ja juz wpadam w jakies bledne kolo przekladania na pozniej, obiecywania ze od jutra i stresssss n a maksa mobilizacja zero...MASAKRA:(

Gość mimo wszystko ziewam
czemu zawsze jak topic zaloze to odezwie sie z trzy osoby a potem du pa ;/ jak pieknie sie odzywacie w moim temacie iwosia?

Gość rozowa chmurka
tak to ja:) panie p.

Gość beeeeeeeeeeeeeeeeeee
hahaha, polimeraza pisze sama ze soba. chociaż nika przełączaj pipko

Gość Żmii
Ja zarwę, już drugą. Ze stresu, nie mogę spać bo mi się związek wali. Po dwóch latach... On przytula, zapewnia że kocha, że na zawsze, a jednocześnie okłamuje w żywe oczy :( Chodzi oczywiście o inną kobietę... Boże, jak to boli.

Gość Żmii
niech mnie ktoś przytuli :(

Żmii - przytulam 🌼 musisz przetrwać choc domyslam sie jak to strasznie boli... ja chyba zarwe nocke bo jutro zaliczenie z cwiczen ;/ zn poprawka... dzis mam taki humor ze i tak wydaje mi sie ze obleje wszystko i mnie wywalą... boje sie ;/juz mi sie zaczyna chciec spac, ale nie mogę. ide napic sie kawy...

Gość szczesliwa_do_odwolaniaa
polimeraza dziki za linka na mailu :) dopiero teraz odczytalam :) co tam jak tam? jak sesssja ?:D

Ja... Jutro egzamin:( ostatni całe szczęście w tej sesji (nie licząc 1 poprawki która mnie czeka za 2 tygodnie). Stwierdziłam ze zdumieniem ze do kazdego w tej sesji zaczynałam sie uczyć najwcześniej koło pólnocy dnia poprzedniego, a do jednego o 19 koło południa w dniu egzaminu i wszystko zdałam... bo ja leń jestem i mi sie nie chce wczesniej:) teraz tez musze sie zmotywowac zeby wyłączyc kafe i zaczac sie uczyć:(