Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _karciolka_

czy facetów pociąga sex analny?

Polecane posty

Gość _karciolka_

chodzi mi oczywiście o stosunek mężczyzny z kobietą :P Czy was Panów pociąga ten "rodzaj" seksu? Czy chcielibyście aby wasza dziewczyna dawała wam dosłownie dupy?

Gość oczywiscie ze tak
zaraz tu grzeczniuchy napisza swinstwo i inne takie ale kogo mam sie nie brzydzic jak swojej własnej ukochane?????? a pozatym nikt nie powiedział ze nie ma sposobów by to zrobic higienicznie. ja sobie nie wyobrazam zycia bez tego (facetem jestem). tylko facet jak sie zabiera do tego to musi cos o tym wiedziec bo inaczej moze łatwo zrazic dziewczyne. DELIKATNIE I POWOLI!!!!dopuki dziewczyna sama nie zechce mocniej i szybciej... dla mnie jest to nieodłaczna czesz życia erot. z moja kobieta. Dodam ze ona na poczatku była przeciwna ale w końcu zrozumiała jaka przyjemnos daje jej zabawa w tyłeczku...bardzo sexownym zreszta

Gość aaagiiii1243
przyznam ze dopiero po 5 latach zdecydowalam sie aby dac chlopakowi pupe;-) ale nie zaluje jest bardzo delikatny i nigdy nie ma nic na sile. i nawet jest przyjemnie...;-)

Gość _karciolka_
moj facet bardzo by chcial ale nie naciska mnie...ja szczerze mowiac tez bym chciala sprobowac ale slyszalam ze mozna miec potem problemy z powstrzymaniem baczkow albo zwieracze kiepsko pracuja i mozna nie utrzymac kupki :P i to mnie przeraza

Gość uwielbiam anal
agi a miałas kiedys porzadny orgazm dzieki tyłeczkowi?

Gość karciołka
to jest wielka bujda z tym ze bedziesz puaniej miała jakies problemy z bakami na starosc czy wogule... czy wiesz jak sie leczy ludzi z takimi problemami?? wykonujac cwiczenia urzadzeniem podobnym do penisa tylko tak jakby składajacym sie s kulek od najmniejszej sie zaczyna. a pozatym jak wiadomo zwieracz to miesień a miesien staje sie silniejszy jak sie go cwiczy!!!!!!

Gość aaagiiii1243
nie jeszcze nie mialam orgazmu i tak sie zastanawiam czy jest mozliwy przez pupe? jest czasami bardzo przyjemnie ale zeby miec orgazm? a Ty?

Gość uwielbiam anal
ja jestem facetem... ale mam dziewczyne która czesto sama podsuwa mi kakaowe oczko... nie musi mówic co robic dalej... wydaje mi sie ze wtedy ma najsilniejsze orgazmy... aha zawsze wtedy pomaga sobie paluszkami.

Gość _karciolka_
rozumiem ze faceci moga miec orgazm poprzez sex analny (w koncu maja odpowiednik punktu G kobiety w dupie :D) no ale zeby kobieta miala orgazm wtedy? to musi ja baaaardzo podniecac...

Gość aaagiiii1243
::sorki nie wiedziala czy jestes k czy m :: ;-) nie no jesli mam sobiepomagac palcami to mysle ze orgazm bedzie napweno ale tak bez paluszkow to nie wiem..... ;-) i nie ma co sie martwic o zwieracze jesli sie chce i jest gotowym to naprawde "sam wchodzi" ;-)

Gość _karciolka_
mam jakas taka traume...moj pierwszy facet kiedys bez zadnego ostrzezenia probowal wparowac w moj tylek i strasznie bolalo...od razu odskoczylam z placzem i krew leciala...i sie boje troche sprobowac ale jestem ciekawa jak to jest gdy sie to zaczyna robic delikatnie

Gość gej ze hej
oczywiscie ze tak. ja to uwielbiam robic z moim misiem :*

Gość aaagiiii1243
ojjj jak nie bylas na to gotowa to napewno musialo bolec...:-/ czasami tez nie mam na to ochoty ale zeby chlopakowi bylo dobrze zgadzam se lecz zazwyczaj wtedy nic z tego poiewaz mam jakas blokade no i "nie wejdzie"a on nie alega. ale napawde jesli samam bedziesz tego chciala a twoj facet bedzie delikatny i nie zrobi odrazu gwaltownych ruchow to zobaczysz ze to tez jest przyjemne;-)

Gość uwielbiam anal
kreciołka traume masz bo ktos ci po prostu zrobił kuku.... taka samo traume bys miała jakby Ci to zrobił w cipce tyle ze moze mniej by bolało.... moja dziewczyna to bardzo lubi a z kad to wiem? bo nie musze jej do tego namawiac! ja tez to bardzo lubie. po pierwsze mozna bzykac bez obawy o dziecko, po drugie to jes zupełnie inna dziurka niz cipka tak samo jak inne sa doznania w cipce niz w ustach... a jesli chodzi o kobiete to wiem tyle ze moja to bardzo lubi! szczerze mówiac jak mi wypina ten swój słodziutki tyłeczek i ja wiem juz ze ona chce bym ja miedzy te cudowne kule nadział to wdety wiem na 100% ze ma pozadna ochote na sex!!!!!

Gość aaagiiii1243
a ja mam takie pytanie do panow czy konczycie podczas seksu analnego w pupie?bo ja nie bardzo pozwalam mojemu na to i ie wiem jak to wogole z tym jest???

Gość uwielbiam anal
no pewnie ze tak!!!! przeciez to jest w tym wszystkim najpiekniejsze!!!! co ci szkodzi przeciez od tego w ciaze nie zajdzesz a mozesz swojemu facetowi zafundowac kosmiczny odlot! Tylko nalezy pamietaz ze po takim numerku z finiszem w tyleczku trzeba albo od razu isc na kibelek i pozwolic wycieknac spermie uwazajac by podczas wycierania papierem tyłeczka nie zaciagac w strone pipki by tam spermy do rózowej dziureczki nie zaprowadzic albo od razu zaopatrzyc sie w chusteczki i tulac sie z menem wcisnac sobie miedziy posladku chusteczke ...a zreszta uzyjcie sowjej kreatywnosci chodzi o to by nie dopuscic do tego by wypływajaca sperma nie dostała sie do pochy. nie jest to takie trudne biorac pod uwage ze facet nie ładuje tego w tyłek pół szklanki... Uwierz ze to dla faceta jest kosmos. Aha mam pytanko robicie to bez gumki czy z gumka? By przełamac wstyd powiem pierwszy ze o wiele bardziej preferuje bez gumki.

Gość aaagiiii1243
no wlasnie nie bardzo mi sie podoba ze to bedzie potem wyciekac. i jak tu po takim czyms wyjsc z domu jak moze byc mokra plama na spodniach ;-) po zwyklym seksie ok ale analny..? a co do gumki otoz kochamy sie bez gumek nie zaleznie czy to tu czy tam ;-) moze niedlugo sie przelamie i zrobie mu "prezent" ? :-)

Gość uwielbiam anal
przeciez napisałem ze spermy nie ma pół szklanki... czy tobie sie wydaje ze to bedzie wyciekac pół godziny? to minuta... dwie góra max!!!!!!! no chyba ze twój man wali tyle co dorodny koń czyli jakies ponad pół zwykłej szklanki.... przecietny facet spuszcza sie niewiele... chomika by było ciezko w tym utopic hehe poza tym na pewno widziałas ile tego jest jak sie spuszcza. i jeszcze jedno najwazniejsze... przciez kontrolujesz swój zwieracz no nie? to chyba potrafisz zrobic tak by ciekła jak np siedzisz na toalecie lub nie ciekło (i tak nie bedzie miało za bardzo co cieknac) jak chcesz gdzies wyjsc. a poza tym spróbuj kilka razy (jesli tak strasnie boisz sie tego wycieku) tak by po wszystkim miec 15=20minut i na 2000000%nie bedzie żadnego problemu.

Gość uwielbiam anal
dodam jeszcze jedno.... ZRóB MU TEN PREZENT!!! jesli cie kocha to na pewno sie odwdzieczy i doceni to uwierz!!!!!!!!!

Gość cimcirimci
Chyba nie pozwolił bym mojej pani na wsadzenie mi wibratora w dupę...

Gość uwielbiam anal
ja wiem ze w 1000% jestem hetero.... wiec dlaczego mam sobie czegos odmawiac? sex to zabawa z ukochana osoba. jesli mam ochote dziewczynie zedrzec majteczki z tyłeczka a puzniej wsadzic do cipkie to tak robie... a jesli dziewczyna ma ochote wsadzic mi cos do tyłka to niech tak robi a jesli komus sie to kojarzy z gejostwem to jego problem...no własnie moze ten kto ma takie skojarzenia sam ma z tym problem ja wiem ze nie mam wiec po co sie przejmować???? zabawa i tyle.

Gość aaagiiii1243
wiem ile tego jest poprostu musze sie przelamamc. tak jak do wszystkiego"nowego". musze sie oswoic z tym pomalu jak ze wszystkim wiesz jakie sa kobiety :pomalu ,delikatnie ,bez nalegania....poza tym narazie bardzo czesto nie ochamy sie analnie .... jak bedzie grzeczny to dostanie prezent ;-) hehe

Gość 4343445
a u mnie odwrotnie :O Ja uwielbiam seks analny i w ogole wszelkie analne zabawy :) a moj facet twierdzi że to fuj, że nie rozumie jak ludzie mogą to robić... straszne jest to że ja tak kocham anal, że zastanawiam się nad zdradą... :O

Gość aaagiiii1243
hmmmm to jakis ewenement .ale zeby az myslec o zdradzie???

Gość uwielbiam anal
spokojnie pomału...ok Ale zawsze tak by facet miał sexu pod dostatkiem-był 'najedzony'... porównanie======masz pieska miesem lubi jesć ale nie karmisz go piesek chodzi głodny a pewnego dnia zaówarzasz ze piesek jada gdzieś indziej i wielki ból!!! niby z jakiej paki???? by potrzebujesz zaspokajac swoje potrzeby? facet tez. tak tylko wspomniałem o tym= bez obrazy... wspomniałem bo z poprzednia partnerka miałem taki własnie kłopot

Gość uwielbiam anal
4343455 a lubi jak mu robisz laske???? albo robi ci minete? nobo przecież jak mozna obszczanego hója brac do gEMby albo cipke no nie????

Gość uwielbiam anal
a z to zdrada to jest dobry przykład tego co sie dzieje z człowiekiem jak nie sa zaspokajane jego potrzeby nie zaleznie od tego jakie one sa czy to czółosci czy sexu....

Gość uwielbiam anal
kazdy szuka sposobu by zaspokois jakis tam głód a rózni ludzie tak jak różne haraktery gotowi sa posunac sie do róznych kroków by ten głud zaspokoic.

Gość 4343445
Tak, lubi miłość francuską. Chodzi o to że mnie drażni że nie mogę mieć tego czego zapragnę, że on nie chce spełnić każdej mojej potrzeby. Tym bardziej że nie znałam jeszcze faceta który by nie marzył o seksie analnym. I boli mnie że dla niego cokolwiek moze byc obrzydliwe. Niestety... zaczynam tęsknić za moim byłym, który kochał każdy fragment mojego ciała, z pupą włacznie. A poza tym tamtą strefę mam bardzo, bardzo wrazliwą i szybko się podniecam jak jestem tam dotykana. Zawsze jak on mnie liże to MARZĘ o tym żeby mi włozyl palec do pupy.

Gość bolek670
mniem mniam