Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _karciolka_

czy facetów pociąga sex analny?

Polecane posty

Gość 4343445
Mój facet ma pogląd "pupa jest do srania". Może to obrzydliwe, ale poprzedni facet lizał mnie po pupie - uwielbialam to. Ale nie tylko. Ja mu robiłam to samo. Gdy robiłam mu loda - wkładałam mu palec do tyłka. Wczesniej był bardzo uprzedzony, a gdy spróbował - powiedzial że odleciał, potem już sam się dopraszał. A ten jełop za przeproszeniem nawet nie chce tego spróbować. Ogranicza się. A każdy wie że odbyt jest drugim po narządach płciowym tak unerwionym miejscem na ciele. Nie rozumiem jak mozna sie brzydzić kochanego ciała. Zwłaszcza że to ciało jest umyte, pachnące. On sobie chyba wyobraza że pupa śmierdzi kupą i ze w ogole kupa jest tam poprzyklejana czy co... W kazdym razie brzydzi się strasznie. :O

Gość to wroc dupodajo
do niego

Gość anal ityk
a kogo nie kreci ciasna dziórka

Gość 7575757
moja żona przy sexie analnym ma jak mówi z 2 razy silniejszy orgazm niz przy klasycznym stosunku warunek: nie za często i dop[iero na mega podnieceniu że odlatuje i wtedy taki dopalacz jest niesamowity i bez żadnych paluszków, sam stosunek w pupcię

Gość Gość nad goście ;)

A ja Wam powiem że moja żona nie widzi seksu bez anala. Uwielbia bardziej analny niż klasyczny seks. A po ciąży już w zupełności klasyk nie daje jej takiej satysfakcji jak anal. Bardzo często się zdarza że chce tylko analny bez klasycznego. A jej orgazmy podczas anala to już pełen odlot.

Gość sceptyk

Mnie kręci. Doznania są bardziej intensywne. No i to tabu działa podniecająco.