Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1990szef

zez...

Polecane posty

Witam, mam pytanie kierowane do płci żeńskiej. Otóż mam lekkiego zeza i stąd moje pytanie czy masz szanse na znalezienie sobie partnerki oraz jak Wy bycie sie zachowywały jakbym Was podrywał? Ogólnie nie jestem brzydi dużo dziewczyn mówi mi, że jestem przystojny... Tylko mam taka wadę i czasem jest mi głupio rozmawiać z innymi dziewczynami...w sumie jestem dość młody mam dopiero 18 lat i nie wiem w sumie jeszcze jak zbytnio postępować jak podoba mi sie jakaś dziewczyna czy podejść do niej czy zagadać? często psuje mi świadomość tego ze mam taka wadę.Duzo osob mowi ze nie liczy sie wyglad lecz osobowosc. hmm nie wiem ile w tym prawdy... a co do operacji to mialem juz 3 wiecej nie mozna... kiedys mialem strasznego zeza kazde oko w inna strone swiata...

Gość Scream Aim Fire
nie przejmuj się, normalnej dziewczynie na pewno by to nie przeszkadzalo, poza tym, facet który ma lekkiego zeza musi uroczo wyglądać :)

Tez moglabym zadac takie pytanie facetom... Ja mialam dwie operacje i nadal mam lekkeigo zeza. A od 3 lat mam faceta ktoremu to nie przeszkadza (a jak sie poznalismy wygladalo to gorzej bo bylam dopiero po 1 nieskutecznej operacji). Inteligentnej dziewczynie napewno nie bedzie przeszkadzal Twoj zez. A poza tym wiele dziewczyn lubi facetow w okularach (ja tez) ;)

Nie nosze okularow bo oprocz tego to mam sokoli wzrok... moj wada byla spowodowana tym , ze zle sie ulozylem w lonie matki i mialem lekki nacis na glowe ;/ nie fart ;s

Gość Scream Aim Fire
Aha, dodam, że ja też mam wadę wzroku i prawe oko lekko "ucieka" mi do środka, no i miałam z tego powodu kilka nieprzyjemności. "Na szczęście" noszę okulary i oko mam wtedy na miejscu, ale kiedy je ściągnę.. W tym roku przymierzam się do kupna szkieł kontaktowych, mam nadzieję, że będę mogła nosić bez problemów :)

Prawda jest taka, że pewnie większości ludzi nawet nie przyjdzie do głowy żeby zwrócić na to uwagę. Po prostu osoby z takimi \"defektem\" zwykle swoim zawstydzeniem zwracają uwagę na swoją dolegliwość. Więcej wiary w siebie i na pewno będzie dobrze :)

Gość a ja to samo pytanie
moglabym zadac facetom. tylko ze moj zez jest spory po zdjeciu okularow a w okularach troche mniejszy