Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniś18

Byłyście zadowolone z makijazu studniówkowego???

Polecane posty

Gość Moniś18

ja osobiscie byłam nie do końca ale byłam. Za mocno podkreśliła mi usta to juz mocno podkreślonych oczu. Makijaz trzymał się cała noc. Miałam porównanie z kolezankami które malowała ta sama kosmetyczka niezbyt ładnie jej to wyszło gdyz one mają bardzo jasną karnację a ona zaszalała z ciemnym podkładem:/ a szczescie jestem opalona:P jakie są wasze wrażenia?

Gość Moniś18
oooo zaszalałas

Gość ka jo je
hueh u mnie to samo było,ja sie sama pomalowałam i ani się nei swiecilam,ani nie rozmazałam i wyglądałam świeżo,a te pomalowane u kosmetyczki to wyglądały starszej od mojej babci:P

Gość Moniś18
no u nas tez niektóre tak wyglądały. Ale to zalezało wyacznie od tego czy dziewczyna u mnie sie odezwac u kosmetyczki. Ja odrazu zaznaczyłam że ma byc to niezbyt mocny makijaz io cały czas jej pilnowałam. Co do wlosów u nas tylko 3 laski wyrwały sie z lokami i tona lakieru. Ja miałam tylko wyprostowane i opaske i wiem że to był bardzo dobruy pomysł.

Gość ka jo je
a ja miałam tylko pokręcone na koćach, jedna koleżanka się uczepiła czemu nie zaszalałam bardziej z włosami,a ona miała takie drogniutkie loczki i w ogóle jej nei pasowały, koków też się pare znalazło, oczywiście jeśli kok to i gorset też był:D

Gość ka jo je
a tam wyżej miało byc starzej-jakby się jakaś niespełniona polonistka przyczaiła:P

moja ma długie kręcone włosy :) fryzjerka je zakręciła na grubej lokówce tak że miały ładny skręt i były mocno nabłyszczone ;) i rozpuszczone była trzy razy na solarium więc nie wyglądała na bladą no i była na paznokciach- pani zrobiła jej francuza :)

Gość ka jo je
też miałam francuza:P O a propos solarium, też byłam kilka razy i też nie opdznaczałam się biała skórą, ale było unas dziewczę, które chodziło tylko na leżące, no i ogólnie strzaskana na mahoń była,ale jak podniosła ręce to pachy i boki miała blade jak gówienko pod łopuchem:D

Gość Monis18
tez byłam na solarium. Moja kumpela przesadziała solraium plus samoopalacz, masakra. Mam delitatne paznokcie frnczyk i takie błyskotki malenkie

Gość polaquita
bylam baardzo zadowolona..i robilam go sobie sama

Gość niebieskooooookaa22
ja miałam studniówkę już jakiś czas temu... byłam neizadowolona, byłam blada ale mogła mnie nieco ożywic cerę :o albo chociaz kosci polickzowe... poza tym oczy mogły byc... tlyko te usta-coś z czeriwnią bleh :P paznokcie malowałam sama na jeden kolor, szkdoa ze sobie wzorków nei strzeliłam i miałam jakieś upięcie z włosów + lakier :D z perspektywy czasu- mogło byc dużo lepiej ale z drugiej strony ja w ogóle się nei umiałam malowac, więc i tak było nieźle właściwie to było kilka lat temu, to moze się i nie liczy ;) :D

Gość pieprzniety berecik
hehe, a ja nie byłam pomalowana, bo jakoś nie bardzo sie przejęłam tą swoją studniówką 10 lat temu i tez byłam niezadowolona :P tzn. dopiero jak zobaczyłam zdjecia, to byłam niezadowolona, bo wyglądałam, jakbym nie miała oczu ale sama nie umiałam sie malować, a na kosmetyczki szkoda mi było kasy włosy tez miałam zwykłe, takie jak zawsze