Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem jakka jestem

Skonczylam dwa ciezkie kierunki i nie mam pracy - chory kraj

Polecane posty

Gość jestem jakka jestem

Skonczylam pedagogike i polotologie, i jedyne co mi proponuja to prace za 1500 zl

Gość alez ciezkie kierunki
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahha

Gość różany ogrodzik
Przepraszam Cie ...ale nie wydaje mi się żeby to były ciężkie kierunki ...nie chcę aby zabrzmiało to jak chwalenie się ale uważam że ja kończyłam cięższe kierunki....Budownictwo i Ekonomia(mam porównanie, Ekonomia to pestka w porównaniu z Budownictwem) ....ale przyłaczam się do tematu bo jak narazie mam 1400 zł dół, szukam wciąż czegoś nowego i za lepszą kasę

Gość hgkughljojojoljokjpojo
ciężkie a co tam dzwigałas ? worki?

A jakich zarobkow oczekiwalaś zaraz po studiach? 1500 to nie tak mało, niektorzy pracują za 800 brutto i jakoś żyją :O

ja znam chłopaka który skonczył mechanikę maszyn energetycznych(to jest cięzki kierunek) i wcale nie jest mu łatwo znaleźć pracę.... i to jest moim zdaniem problem który tkwi w nim samym a nie w tym jakich specjalistów potrzebuje ten kraj ;)

Gość Laliitaaaa
nie wazne czy ciezkie, ja tez skonczylam 2 (prawie skonczylam) kierunki jeden latwy (ale trudnijszy od pedagogiki) i drugi trudniejszy i chcialabym prace za 1500

Gość 1500 zł netto to przyzwoita
płaca. Ja dopiero po 10 latach pracy zaczęlam zarabiać około 3000 zł...ale mam ciezka pracę i odpowiedzialną.

Gość ja skończyłam
handel zagraniczny i stosunki międzynarodowe i to w państwowej uczelni i też nie mam pracy ale mam 2 dzieci. Jestem już zdołowana, tyle wyrzeczeń, kasy i wszystko na nic. Teraz się liczą znajomości...