Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perelka23

brak okresu test ciazowy negatywny

Polecane posty

Gość perelka23

Witam! Prosze oo pomoc, otoz 20grudnia ostatni raz pojawila sie miesiaczka, w poniedzialek zrobilam test wyszedl negatywnie, od 432 dni nie mam okresu.Nie mam tez zadnych symtomow, ktore swiadczylyby o tym, ze ma nadejsc, prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy jest wysokie, ale zrobilam test ciazowy wiec to raczej malo prawdopodobne. Poza tym od ponad tygodnia pojawia sie biala bezwonna wydzielina, przypomina twarozek, co o tym myslicie, czy ja jestem w ciazy?aa jeszcze cos kochalismy sie z chlopakiem bez zabezpieczenia 14-15 stycznia, wtdy sadzialam ze to dni nie plodne, wczesniej mialam dosc regularne cykle, prosze o pomoc

Gość moniiia
dziewczyno ... biegusiem do lekarza ! Akurat moja kuzynka ma ten problem i wczoraj była u lekarza. Ona ma 27 lat a lekarz stwierdził, że jej narządy płciowe są jak u kobiet w czasie menopauzy. Dostała tabletki na wywołanie miesiączki.

Gość moniiia
Dodam, że jest młodą mężatką, ma 4-letniego synka i lekarz jej powiedział, że dobrze że chociaż jedno dziecko ma, bo nie wiadomo czy będzie mogła mieć drugie. Do tego stanu doprowadziła ją lekarka, ktora przepisała jej nieodpowiedznie leki na krwotoki jakie u niej zaczęły występować. Przepisała jej tabletki dla kobiet w okresie przekwitania. Nie wiadomo, czy da się to odkręcić.

Gość perelka23
ale ja mam 22 lata i nie mam dzieci, boze...

nie stresuj sie tak....ta wydzielina moze swiadczyc niestety o grzybicy....napisalas ze nie masz 432 dni miesiaczki to chyba blad???? chyba nie masz 43 dni????to jeszcze nie jest tragedia, ale skoro zatrzymala sie@ i nie jestes w ciazy, musisz isc do lekarza i sprawdzic co ja moglo zatrzymac, moga to byc jakies zmiany hormonalne..... spokojnie, tylko idz jak najszybciej do lekarza

Gość a nie miałaś przypadkiem ostat
nio przeziębienia, gorączki, nie brałaś antybiotyków a moze jakieś wyjazdy, lub stresy? to wszystko moze mieć wpływ na cykl. Tak czysiak warto zroibć przegląd podwozia

Gość perelka23
Nie bralam zadnych antybiotykow, nie bylam tez chora, stresow owszem troche bylo, ale bywalo gorzej a okres byl. To literowka chcialam napisac 43 dni. Czy to mozliwe zeby test nie wykryl ciazy, slyszlam ze to sie zdarza?????

Gość perelka23
a moze zle zrobilam test, zrobilam go popludniu, a powinno chyba robic sie rano , czy to nie ma znaczenia

tyle dni po terminie @ to już nieważna pora dnia - jest tyle hormonów w moczu że powinno wykryć idź po prostu do lekarza

Gość Aat 69
Hejka dziewczyny ja mam podobny przypadek. Ostatnia miesiączka wystąpiła u mnie 14.11. 2007r.mój cykl trwa 31 dni.Tydzień po oczekiwanej miesiączce zrobiłam test- wynik był negatywny.:( 3 dni temu poszłam do ginekologa,bo miesiączki jak nie było tak i nie ma. Pierwsze co powiedział,że nie mam żadnego zapalenia. Jeśli jestem w ciąży, to już napewno nie w 10 tyg.Wspomniał,że mam delikatnie macice zamkniętą. Wysłał mnie na badanie USG,o ono jest za miesiąc. Kazał zrobić znowu test- robie go w piątek. Aha powiedziałam,ze mnie 3 dni przed wizytą u niego bolał brzuch jak na okres- to powiedział,że może dostanę. Dziwnie się czuję- mam coś dziwnego. Jajniki mnie nie bolą tylko tak czuję jak by mnie coś łaskotało. Co o tym sądzicie? proszę o jakąs modrą odp. dziękuję

Gość perelka23
hm widze ze u ciebie tez nie jest wesolo, nie czekaj do piatku jutro rano po wstaniu z lozka zrob test to bedziesz wiedziala, troche dziwny ten ginekolog, nie rozumiem, powinnien ci powiedziec czy to ciaza albo ja wykluczyc. Zwlaszcze ze okres mialas 2 mce temu , moze powinnas przejsc sie do innergo ginekologa. A co to znaczy jak macica jest zamknieta powiedzial ci?ja jutro przejde sie ginekologa to bede wiedziala czy jestem w ciazy czy nie, bo mam juz dosc tej niepewnosci, odezwe sie tymczasem czekam na odpowiedzi i powazne potraktowanie mojatego tematu pozdrawiam

Gość perelka23
bylam dzis u ginekologa zbadal mnie powiedzial ze jestesm zdrowa ginekologicznie, mam troche powiekszona macice, powiedzial, ze jutro mam zrobic badanie moczu. Powiedzilam ze zrobilam test a on na to, ze te testy sa smieszne i czasem nie wykazuja.czyzbym byla w ciazy?