Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haris Pilton

chyba jestem już tu za długo

Polecane posty

Gość uguigi
wrosłaś, omszałaś i jesteś jak wiedźma Pleple jak się wydostaniesz, daj znać jak, może mi się też uda

e tam tylko tematy sie rzeczywisice pwotarzaja Haris łepke do góry

Gość a to moze Haris
załozysz jakis madry topik.

Oj Haris.... Coś widzę, że masz dziś doła. Zawsze jak masz doła topiszesz, że cafe jest do doopy i powinnaś stąd odejść. A precież to nasz wspaniały fascynujący wirtualny świat! :) Można powiedzieć - nasze drugie życie. Trzezba tylko umieć z niego korzystać i się w nim poruszać tak żeby nie przedobrzyć :) Bo każde przejedzenie sie odbija czkawką :) Nie smutaś :) 🌻

Pomijając cykliczne tematy (tłusty czwartek jutro? co kupujecie na walentynki?) reszta toto samo. bywalec1 --> nie smutaś? SMUTAŚ?

Nosz cholera, napisałam na całą stronę i mnie skasowało 😠 MNIE skasowało :P

A tam chciałam zauważyć, że na kafe można dostać pomieszania zmysłów. Szlajałam się kiedyś po topikach (z nudów) i z \"Jakiego dj i muzykę wybrać na wesele?\" przeszłam (przypadkiem) na \"Jak pogodzić się ze stratą bliskiej osoby?\" łyknęłam wszystkie strony od razu i po prostu... co tu dużo mówić... mowę mi odebrało. Nie mogłam się oderwać, z drugiej strony nie mogłam nic tam napisać, bo co ja mogę... Zresztą Haris wiesz, bo też czytałaś. Zdołowana i rozbita weszłam na ogólny i zobaczyłam te wszystkie problemy życiowe typu \"którą nokię wybrać?\" \"czy zadzwonić od razu, czy poczekać?\" a między nimi skromnie chował się na uczuciowym \"Jutro pogrzeb mojego synka\" no i tak sobie pomyślałam, że to życie jednak do dupy jest.

tez jestem za dlugo, niestety to masowe biadolenie nad przegranym zyciem z roznych powodow juz mi sie udzielilo... :o

Gość bywalec topikow
hej pilton bo ty juz stara dupa jestes :)

a tematy zakladane przez ludzi naprawde nieszczesliwych jeszcze bardziej przygnebiaja. to wszystko sprawia, ze moj obraz zycia przecietnego czlowieka ma raczej ciemne barwy. czasem bardzo ciemne.

Po prostu, mówiąc dosadnie, rozpier.dala mnie fakt, że jedna dziewczyna straciła swojego przyszłego męża i tego co czuje nie da się opisać; podczas gdy na drugim topiku inna zastanawia się, czy rzucić swojego faceta tylko dlatego, że ma inne plany na wakacje :o Przestanę czytać poważne topiki, bo psychika mi siada od tych zróżnicowanych wrażeń na kafe.

no ja właśnie nie czytam smutnych, poważnych topików, bo moja psychika raczej nie zniosłaby tego weszlam na topik tej co jej synek umarł to się poryczałam i po co mi to? eh

Gość następna gwiazdka forumowa
zgasła, jakie to smutne buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahhahaha

czasem to jednak dobrze robi jak sie poczyta o prawdziwych tragediach to bardziej doceniamy to co mamy w zyciu, to ze nas los tak nie doswiadcza poki co bywalec topikow - stara dupa? jeszcze na chodzie :)