Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna dziewczyna ... ......

CZy musze mu mowic ze jestem dziewica?

Polecane posty

Gość z innej beczkipyt
ale co zrobic jak posciel sie zakwawi? tak po wszsytkim wstac i zmienic... kurcze, sorry za glupie pyta ale ja nie wiem serio co potem robic

Gość z innej beczki pyt
no malo romantyczne to fakt:( chlopak sie wystraszy jak mu bede kazac szybko po wszystkim wstawac i zmieniac posciel:(

Gość z innej beczki pyt
a jak dlugo dziewczyna krwawi po pierwszym stosunku....?

Gość z innej beczki pyt
a czasowo jak to wyglada? ale cie drezce swoimi ":glupimi" pyta ale skad mam to wiedziec...:(

no wiesz moge mówić, tylko za siebie, bo tylko raz traciłam dzieictwo :D lekkie krwawienie do końca dnie i troszke rano bywa różnie u różnych dziewczyn, ale jesli np. krew leje sie strumieniami przez kilka dni to nie jest dobrze, mogła byc jakas bardzo gruba blona lub mogło dojśc do uszkodzenia czegoś wewnątrz

Gość zapka1
Moim zdaniem powinnas powiedziec, a po jego reakcji dowiesz sie, czy facet jest w ogole Ciebie wart. Jak Cie wysmieje, to znaczy, ze jest pustym i niedojrzalym idiota i tylko unikniesz popelnienia bledu.

dziewcynyt=yny pomozcie mi pliss! tylko bez zartow glupich kiedys bylam u gina i mnie pani badala przez pochwe chocciaz mowilam ze jestem dziewica a ona ze nie szkodzi i tak mnie zbadala mowiac potem ze nie czuje mojej blony i zadala pyt drugi raz czyaby napewno nie spalam z nikim? kurcze, co ze mna?bo chyba to niemozliwe???

wczoraj chyba miałaś o tym topic gosia nie wypowiadałam sie bo nie mam pojecia moze cienka i elastyczna blona ale gin chyba powinna wiedziec takie rzeczy

mialam ale nikt nie odp ale jakby byla cienka to by czula, nie? poza tym dziewice sie bada chyba inaczej a dla niej nie bylo roznicy? zalamka moze ona mnie pozbawila dziewictwa ( zarcik) ihih:(

mam nadzieje ze nie czasem bywa ze lekarze to takie tłuki ze słów brak na twoim mijscu poszłabym do jakiegoś inego gina i opowiedziała o swoich wątpliwościach

pojde i poprosze niech mi spr czy mam blone czy nie ( zart) a tak na serio chyba masz racje, tak zrobie dzieki:)

Gość niebo z chmurka
ja mam chlopaka ktory ma 21 lat ja 4 lata wiecej i tez tego nie robilam ..ale on sie akurat z tego powodu cieszy:)

jasne ze powiedz.. no i co z tego .. ze on juz to ma za soba!! ja mam 23 lata.. moj ma 24 powiedzialam mu ze jestem dziewica. byl zaskoczony bo nie spodziewal sie ze jeszce mozna znalezc diewice w tym wieku... zastanawial sie jak to mozliwe.. ale cieszyl sie niesamowicie !!!! chcial byc moim pierwszym. mowil jak to nie bedzie.. ze sie postara zeby nie bolalo.. i wogole..;P pokazywal mi jak to zrobi i wogole....;P;P powiedz mu a cie chlopak doceni;)) zobaczysz... to jest wazne dla nich:)) ze nikt inny cie nie mial przed nim:)) jasne ze bedzie zaskoczony;)) ale warto bedzie delikatniejszy.. i ty bedziesz bardziej rozluzniona co ulatwi mu sparwe z blonka!!!!!!!!!!!!!!! :) powodzenia i odwagi:)))